}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Palkittu Otimme vastaan Ilmarisen 100 tekoa paremman työelämän puolesta -haasteen. Suunnittelimme Lindorffin virkistystoimikunnan kanssa teon, johon jokaisen olisi helppo osallistua, ja siihen voisi osallistua työnteon lomassa: 100 minuuttia työntekoa seisten. Työnteko seisten vähentää niska- ja hartia-alueen kireyksiä, jotka ovat hyvin yleinen ongelma toimistotyötä tekevillä.

Teempäivää aiheeseen liittyen vietimme 2.11, ja kaikki Lindorffin toimipisteet lähtivät mukaan eli Helsinki, Lahti ja Turku. Tarkoitus ei ollut seistä 100 minuuttia putkeen, vaan kannustimme jokaista nousemaan ylös vartiksi kerran tunnissa ja käymään lounaalla kävellen. Tätä teemaa on tarkoitus jatkaan koko syksyn, ja meillä on myös oiva taukojumppatila, jossa voi päivän aikana tehdä taukojumppaa seisten :) *) PALKITTU: teko on palkittu Parempaa työkykyä -kategoriassa hyvinvointipäivällä.
03.11.2017 | Lindorff Oy

#100min työntekoa seisten

www.lindorff.com

Valitsimme työhyvinvointia parantavaksi teoksi #100 min työntekoa seisten ja teemapäivää tähän aiheeseen liittyen vietimme torstaina 2.11.

Otimme vastaan Ilmarisen 100 tekoa paremman työelämän puolesta -haasteen. Suunnittelimme Lindorffin virkistystoimikunnan kanssa teon, johon jokaisen olisi helppo osallistua, ja siihen voisi osallistua työnteon lomassa: 100 minuuttia työntekoa seisten. Työnteko seisten vähentää niska- ja hartia-alueen kireyksiä, jotka ovat hyvin yleinen ongelma toimistotyötä tekevillä. Teempäivää aiheeseen liittyen vietimme 2.11, ja kaikki Lindorffin toimipisteet lähtivät mukaan eli Helsinki, Lahti ja Turku. Tarkoitus ei ollut seistä 100 minuuttia putkeen, vaan kannustimme jokaista nousemaan ylös vartiksi kerran tunnissa ja käymään lounaalla kävellen. Tätä teemaa on tarkoitus jatkaan koko syksyn, ja meillä on myös oiva taukojumppatila, jossa voi päivän aikana tehdä taukojumppaa seisten :) *) PALKITTU: teko on palkittu Parempaa työkykyä -kategoriassa hyvinvointipäivällä.

75 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa