}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Nykyään kaikkien oletetaan olevan suvereeneja älypuhelimen tai tabletin käyttäjiä, mutta kaikilta se ei  luonnistu sormia napsauttamalla. Siksi osuuskuntani Eventa Creative Tampereelta tarjoaa yhdistyksille, yrityksille ja muille ryhmille räätälöityä älylaitekoulutusta. Koulutuksen tavoitteena on ottaa laitteen koko potentiaali käyttöön, sillä kun voi tehdä paljon muutakin kuin soittaa ja lähettää tekstiviestejä. 

Koulutuksen teemat valikoituu osallistujaryhmän oppimistarpeen mukaan, voidaan aloittaa perusteista tai edetä jo vaativampiin aiheisin. Tässä esimerkkinä muutamia teemoja, joita voidaan käsitellä:

Sähköpostin lukeminen ja lähettäminen,
Viihdemedian käyttö,
Hyötymedian käyttö,
Laskujen maksaminen verkkopankissa,
Sosiaalisen median käyttö ja päivitys,
Viestintäsovellusten käyttö,
Kuvien ja videoiden ottaminen,
Internetin pilvipalveluiden käyttäminen,
Varmuuskopioinnin tekeminen.
Koulutus luo valmiudet älylaitteen käyttämiseen nykymaailman mittapuulla, ja sillä on suuri kysyntä erityisesti suurten ikäpolvien kohdalla.
30.03.2017 | Eventa Creative

Älylaitekoulutuksella lisää hyötyä älylaitteesta sekä työ- että vapaa-ajalla

Otetaan yhdessä haltuun älylaitteen ominaisuudet ja parannetaan työyhteisöä ryhmätyökaluilla tai viestintäsovelluksilla.

Nykyään kaikkien oletetaan olevan suvereeneja älypuhelimen tai tabletin käyttäjiä, mutta kaikilta se ei luonnistu sormia napsauttamalla. Siksi osuuskuntani Eventa Creative Tampereelta tarjoaa yhdistyksille, yrityksille ja muille ryhmille räätälöityä älylaitekoulutusta. Koulutuksen tavoitteena on ottaa laitteen koko potentiaali käyttöön, sillä kun voi tehdä paljon muutakin kuin soittaa ja lähettää tekstiviestejä. Koulutuksen teemat valikoituu osallistujaryhmän oppimistarpeen mukaan, voidaan aloittaa perusteista tai edetä jo vaativampiin aiheisin. Tässä esimerkkinä muutamia teemoja, joita voidaan käsitellä: Sähköpostin lukeminen ja lähettäminen, Viihdemedian käyttö, Hyötymedian käyttö, Laskujen maksaminen verkkopankissa, Sosiaalisen median käyttö ja päivitys, Viestintäsovellusten käyttö, Kuvien ja videoiden ottaminen, Internetin pilvipalveluiden käyttäminen, Varmuuskopioinnin tekeminen. Koulutus luo valmiudet älylaitteen käyttämiseen nykymaailman mittapuulla, ja sillä on suuri kysyntä erityisesti suurten ikäpolvien kohdalla.

4 Ääntä yhteensä 2 Ääntä tässä kuussa