}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
#Daguarjessa tehdään paljon töitä, mutta työyhteisömme arkeen kuuluu myös muuta. #Daguarki on yhdessä oppimista, taukojumppaa, toimistokoiria, naamiaisperinne, kuukausikahvit esimiehen kanssa, välipalakaappi, omat emot ja kotiruoka, hassu jouluvillapaitapäivä, kyykkyhaaste, syysnaamiaiset, liukuva työaika, koulutusfoorumeita, Runfest-perinne, lautapeli-iltoja, afterworkeja, aktiiviset Slack-sparrikanavat ja paljon kahvia.

#daguarkea voit seurata dagmar.fi-Instragramissamme, joka on joka viikko eri dagulaisen hallussa.
20.09.2017 | Dagmar Oy

#daguarki

www.dagmar.fi

Dagmarissa yhteinen työarki on #daguarkea. Se on tehty hyvistä työkavereista, yhdessä tekemisestä ja työyhteisön rakentamasta kulttuurista.

#Daguarjessa tehdään paljon töitä, mutta työyhteisömme arkeen kuuluu myös muuta. #Daguarki on yhdessä oppimista, taukojumppaa, toimistokoiria, naamiaisperinne, kuukausikahvit esimiehen kanssa, välipalakaappi, omat emot ja kotiruoka, hassu jouluvillapaitapäivä, kyykkyhaaste, syysnaamiaiset, liukuva työaika, koulutusfoorumeita, Runfest-perinne, lautapeli-iltoja, afterworkeja, aktiiviset Slack-sparrikanavat ja paljon kahvia. #daguarkea voit seurata dagmar.fi-Instragramissamme, joka on joka viikko eri dagulaisen hallussa.

39 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa