}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Ilmarisen liikuttajana toimii vastikään ammattikorkeakoulusta liikunnanohjaajaksi valmistunut Elsi Luomi. Onnistuneen kesäliikuttaja -kokeilun jälkeen liikuttajan työstä tehtiin ympäri vuoden kestävä pesti. Elsi liikuttaa pääsääntöisesti omaa henkilöstöä, mutta näkyy aktiivisesti myös asiakaskohtaamissa ja sosiaalisessa mediassa.  Käytännössä liikuttajan työpäivät koostuvat taukoliikuntojen ohjaamisesta, yksilöneuvonta-ajoista, erilaisten kampanjoiden ja liikuntahetkien suunnittelusta ja toteutuksesta. Iso osa työnkuvaa on myös tiimeille pidetyt hyvinvointiluennot ja liikuntahetket sekä tehokurssit liikunnan lisäämisestä arkeen. Elsi kirjoittaa hyvinvointiblogeja, vloggaa ja on Ilmarisen Parempi vire -mobiilisovelluksen aktiivikäyttäjä. Tavoitteena liikuntaan innostamisessa on löytää nimenomaan lisää energiaa arkeen, mikä näkyy myös parempana vireenä työpaikalla!
06.01.2017 | Ilmarinen

ELSI-LIIKUTTAJA

Ilmarisen teko paremman työelämän puolesta on liikuttajan palkkaaminen henkilöstön hyvinvoinnin tueksi. Liikuttajan roolina on innostaa, kannustaa ja tukea Ilmarisen väkeä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan niin liikunnan kuin terveellisten ravitsemusvalintojen avulla.

Ilmarisen liikuttajana toimii vastikään ammattikorkeakoulusta liikunnanohjaajaksi valmistunut Elsi Luomi. Onnistuneen kesäliikuttaja -kokeilun jälkeen liikuttajan työstä tehtiin ympäri vuoden kestävä pesti. Elsi liikuttaa pääsääntöisesti omaa henkilöstöä, mutta näkyy aktiivisesti myös asiakaskohtaamissa ja sosiaalisessa mediassa. Käytännössä liikuttajan työpäivät koostuvat taukoliikuntojen ohjaamisesta, yksilöneuvonta-ajoista, erilaisten kampanjoiden ja liikuntahetkien suunnittelusta ja toteutuksesta. Iso osa työnkuvaa on myös tiimeille pidetyt hyvinvointiluennot ja liikuntahetket sekä tehokurssit liikunnan lisäämisestä arkeen. Elsi kirjoittaa hyvinvointiblogeja, vloggaa ja on Ilmarisen Parempi vire -mobiilisovelluksen aktiivikäyttäjä. Tavoitteena liikuntaan innostamisessa on löytää nimenomaan lisää energiaa arkeen, mikä näkyy myös parempana vireenä työpaikalla!

49 Ääntä yhteensä 2 Ääntä tässä kuussa