}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Jyväskyläläinen tilitoimisto Eqvitia Oy muutti toimistonsa kahdeksi viikoksi Ranskassa sijaitsevaan Cabriksen kylään palkitakseen tiimiään yrityksen toimintojen onnistuneesta sähköistämisestä.

Noin 2 vuotta sitten Eqvitian johto asetti tavoitteen uudistaa järjestelmänsä ja samalla sähköistää kaikki tilitoimistonsa työvaiheet. Toteutuessaan tämä mahdollistaisi työskentelyn joustavasti etänä ja vaikka ulkomailta käsin. Yrityksen järjestelmien muuttamisesta täysin sähköiseksi sekä paperittoman toimiston toteuttamisesta tuli koko yrityksen yhteinen tavoite. Yhteisenä motivaationa yrityksessä toimi ajatus siitä, että paperittomassa toimistossa koko 14 henkilön tiimi voisi Suomen iltojen pimetessä ja viilentyessä lähteä metsästämään lämpöä ja aurinkoa Etelä-Eurooppaan. Tavoitteen toteutuessa idea muutettiin todeksi ja yrityksen ulkomaan työskentelyjakso sijoitettiin marraskuulle 2.-16.11.2017. 

”Totesimme reilu kaksi vuotta sitten, että pysyäksemme mukana kilpailussa ja ollaksemme houkutteleva työnantaja myös jatkossa, meidän täytyy päästä kokonaan sähköiseen moderniin järjestelmään. Sloganiksi määrittelimme: ”Digitalisoimme kaiken minkä suinkin voi”. Samalla saimme myös idean etätöistä Nizzassa, sitten kun tavoitteeseen päästään. Nyt kun täällä vuoden rinteellä auringosta nautitaan, todettiin että täytyy olla varovainen mitä toivoo, sen saattaa saada”, sanoo Eqvitian toimitusjohtaja

 Jarkko Hakola. 

Eqvitia yhdistää matkassaan työn ja rentoutumisen toteuttamalla normaalit työpäivät arkisin, ja tarjoamalla samalla helppoja rentoutumismahdollisuuksia työntekijöilleen iltaisin ja viikonloppuisin. Eqvitian väliaikainen toimisto sijaitsee Nizzan läheisyydestä, Cabriksen kylässä. Kaksikerroksisesta kivitalosta löytyy mm. uima-allas työpäivän jälkeiseen rentoutumiseen. Lisäksi tiimi on tehnyt yhteisiä matkoja kuuluisiin kohteisiin kylän lähistöllä, kuten Nizzaan, Saint Tropeziin, Cannesiin ja Monacoon. 

Matkan aikana tehtävä työ poikkeaa hieman perinteisistä työpäivistämme, sillä aikaa on löytynyt myös omaan sisäiseen kehittämiseemme. Etelä-Eurooppalainen ympäristö ja lämpimät kelit toimivat hyvänä ympäristönä tällaiseen ideoivaan työhön. Toki matka on myös kaikille palkinto hienosti hoidetusta isosta muutoksesta.
13.11.2017 | Eqvitia Oy

Etätöissä Nizzassa

www.eqvitia.fi

Jyväskyläläinen tilitoimisto Eqvitia Oy palkitsi tiimiään muuttamalla toimistonsa kahdeksi viikoksi Ranskaan.

Jyväskyläläinen tilitoimisto Eqvitia Oy muutti toimistonsa kahdeksi viikoksi Ranskassa sijaitsevaan Cabriksen kylään palkitakseen tiimiään yrityksen toimintojen onnistuneesta sähköistämisestä. Noin 2 vuotta sitten Eqvitian johto asetti tavoitteen uudistaa järjestelmänsä ja samalla sähköistää kaikki tilitoimistonsa työvaiheet. Toteutuessaan tämä mahdollistaisi työskentelyn joustavasti etänä ja vaikka ulkomailta käsin. Yrityksen järjestelmien muuttamisesta täysin sähköiseksi sekä paperittoman toimiston toteuttamisesta tuli koko yrityksen yhteinen tavoite. Yhteisenä motivaationa yrityksessä toimi ajatus siitä, että paperittomassa toimistossa koko 14 henkilön tiimi voisi Suomen iltojen pimetessä ja viilentyessä lähteä metsästämään lämpöä ja aurinkoa Etelä-Eurooppaan. Tavoitteen toteutuessa idea muutettiin todeksi ja yrityksen ulkomaan työskentelyjakso sijoitettiin marraskuulle 2.-16.11.2017. ”Totesimme reilu kaksi vuotta sitten, että pysyäksemme mukana kilpailussa ja ollaksemme houkutteleva työnantaja myös jatkossa, meidän täytyy päästä kokonaan sähköiseen moderniin järjestelmään. Sloganiksi määrittelimme: ”Digitalisoimme kaiken minkä suinkin voi”. Samalla saimme myös idean etätöistä Nizzassa, sitten kun tavoitteeseen päästään. Nyt kun täällä vuoden rinteellä auringosta nautitaan, todettiin että täytyy olla varovainen mitä toivoo, sen saattaa saada”, sanoo Eqvitian toimitusjohtaja Jarkko Hakola. Eqvitia yhdistää matkassaan työn ja rentoutumisen toteuttamalla normaalit työpäivät arkisin, ja tarjoamalla samalla helppoja rentoutumismahdollisuuksia työntekijöilleen iltaisin ja viikonloppuisin. Eqvitian väliaikainen toimisto sijaitsee Nizzan läheisyydestä, Cabriksen kylässä. Kaksikerroksisesta kivitalosta löytyy mm. uima-allas työpäivän jälkeiseen rentoutumiseen. Lisäksi tiimi on tehnyt yhteisiä matkoja kuuluisiin kohteisiin kylän lähistöllä, kuten Nizzaan, Saint Tropeziin, Cannesiin ja Monacoon. Matkan aikana tehtävä työ poikkeaa hieman perinteisistä työpäivistämme, sillä aikaa on löytynyt myös omaan sisäiseen kehittämiseemme. Etelä-Eurooppalainen ympäristö ja lämpimät kelit toimivat hyvänä ympäristönä tällaiseen ideoivaan työhön. Toki matka on myös kaikille palkinto hienosti hoidetusta isosta muutoksesta.

55 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa