}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Avoin, läpinäkyvä ja osallistava kulttuuri ruokkii koko organisaation tehokkuutta ja hyvinvointia. Tulevaisuuden työ tapahtuu yksilöiden muodostamissa yhteistyöverkostoissa. Onnistunut uusien teknologien ja toimintatapojen käyttöönotto tukee ihmisten työskentelyä ja tekee siitä fiksumpaa kuin koskaan aikaisemmin. 

Fiksummin Yhdessä -hankkeen aluksi Määritimme Microsoftilla kolme osa-aluetta, joihin tulemme erityisesti keskittymään: kommunikaatio, informaatio ja priorisointi. Näillä alueilla - Microsoftin tuotteiden tukemana - kokeilemme nyt uudenlaisia toimintatapoja, jotta opimme yhdessä lisää fiksummasta työnteosta. Työ on aina yhteistyötä. Haluamme tarkastella toimintatapojamme, koska usein työvälineiden hyödyt eivät realisoidu ellemme uudista tapaamme toimia. Fiksumpi työ on uuden oppimista ja vanhan poisoppimista, kokeilemista ja muilta oppimista.

Fiksummin Yhdessä on osa Suomi 100 -juhlavuoden toimenpiteitämme ja ennen kaikkea keskustelunavaus: miten me kaikki voimme tehdä töitä fiksummin yhdessä? Kuulemme mielellämme sinunkin kokemuksiasi hankkeemme nettisivuilla: aka.ms/fiksummin-yhdessä.
15.05.2017 | Microsoft Oy

Fiksummin Yhdessä

Sanotaan yhdessä ei suomalaisille työpainajaisille! Työ muuttuu vauhdilla ja tehokkuus sekä priorisointi ovat koetuksella. Microsoftin tavoitteena on tehostaa yhteistyötä, luovuutta ja tuottavuutta työpaikoilla ja tämän toteuttamiseksi Microsoft käynnisti tammikuussa 2017 Fiksummin Yhdessä -hankkeen. Sen pohjalla on työyhteisön kulttuuri.

Avoin, läpinäkyvä ja osallistava kulttuuri ruokkii koko organisaation tehokkuutta ja hyvinvointia. Tulevaisuuden työ tapahtuu yksilöiden muodostamissa yhteistyöverkostoissa. Onnistunut uusien teknologien ja toimintatapojen käyttöönotto tukee ihmisten työskentelyä ja tekee siitä fiksumpaa kuin koskaan aikaisemmin. Fiksummin Yhdessä -hankkeen aluksi Määritimme Microsoftilla kolme osa-aluetta, joihin tulemme erityisesti keskittymään: kommunikaatio, informaatio ja priorisointi. Näillä alueilla - Microsoftin tuotteiden tukemana - kokeilemme nyt uudenlaisia toimintatapoja, jotta opimme yhdessä lisää fiksummasta työnteosta. Työ on aina yhteistyötä. Haluamme tarkastella toimintatapojamme, koska usein työvälineiden hyödyt eivät realisoidu ellemme uudista tapaamme toimia. Fiksumpi työ on uuden oppimista ja vanhan poisoppimista, kokeilemista ja muilta oppimista. Fiksummin Yhdessä on osa Suomi 100 -juhlavuoden toimenpiteitämme ja ennen kaikkea keskustelunavaus: miten me kaikki voimme tehdä töitä fiksummin yhdessä? Kuulemme mielellämme sinunkin kokemuksiasi hankkeemme nettisivuilla: aka.ms/fiksummin-yhdessä.

10 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa