}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Työyhteisössämme pidetään viikottain kaikkien työntekijöiden yhteinen kokous, jota kutsumme Kortteerikokoukseksi. Jokaisella kerralla  käymme aluksi läpi hyvien kuulumisten kierroksen. Teimme yhteisen päätöksen tästä asiasta noin 2 vuotta sitten Voimaa tiimille -koulutuspäivän yhteydessä. Tämä käytäntö on ollut erinomainen tapa luoda hyvää henkeä ja ilmapiiriä yhteisten palaverien alkuun. Samalla se auttaa huomaamaan, mitä kaikkea hienoa ja hyvää viikon aikana on tapahtunut. Hyvät kuulumiset koskevat pääasiassa työhön liittyviä asioita, mutta voivat ne koskea myös jotain yksityiselämäänkin liittyvää asiaa. Tämä on ollut äärimmäisen helppo ja yksinkertainen tapa parantaa työhyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Suosittelen kaikille työyhteisöille lämpimästi tätä käytäntöä!
16.02.2017 | Oulun seudun omaishoitajat ja läheiset ry

Hyvien kuulumisten kierros työntekijöiden viikkopalaverissa

Työyhteisössämme pidetään viikottain kaikkien työntekijöiden yhteinen kokous, jota kutsumme Kortteerikokoukseksi. Jokaisella kerralla aluksi käymme läpi hyvien kuulumisten kierroksen,

Työyhteisössämme pidetään viikottain kaikkien työntekijöiden yhteinen kokous, jota kutsumme Kortteerikokoukseksi. Jokaisella kerralla käymme aluksi läpi hyvien kuulumisten kierroksen. Teimme yhteisen päätöksen tästä asiasta noin 2 vuotta sitten Voimaa tiimille -koulutuspäivän yhteydessä. Tämä käytäntö on ollut erinomainen tapa luoda hyvää henkeä ja ilmapiiriä yhteisten palaverien alkuun. Samalla se auttaa huomaamaan, mitä kaikkea hienoa ja hyvää viikon aikana on tapahtunut. Hyvät kuulumiset koskevat pääasiassa työhön liittyviä asioita, mutta voivat ne koskea myös jotain yksityiselämäänkin liittyvää asiaa. Tämä on ollut äärimmäisen helppo ja yksinkertainen tapa parantaa työhyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Suosittelen kaikille työyhteisöille lämpimästi tätä käytäntöä!

21 Ääntä yhteensä 1 Ääntä tässä kuussa