}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Yrityksen työhyvinvointikunta Papupata on tänä vuonna haastanut työntekijät kuukausittain hyvinvointiin liittyvään haasteeseen. Haasteina on tähän mennessä ollut sokerittomuus, lankutus, uni, kyykkääminen, hyvät valinnat, punnertaminen ja vedenjuonti. 

Haasteisiin osallistuneet ovat merkanneet päivittäin toimiston olohuoneella olevalle haastetaululle, miten ovat suoriutuneet haasteesta kyseisenä päivänä. Haasteiseen on osallistuttu myös yhdessä silloin, kun se on ollut mahdollista. Eli esimerkiksi lankutus-, kyykky- ja punnerrushaasteiden aikana toimiston olohuone on täyttynyt iltapäivän kahvitauolla treenaajista ;)

Jokaisen kuukauden päätteeksi parhaiten haasteessa pärjänneitä on palkittu. Palkintona on ollut esimerkiksi hierontalahjakortteja ja urheiluvälineitä.
06.10.2017 | Papula-Nevinpat

Kuukausittainen hyvinvointihaaste

https://www.papula-nevinpat.fi/

Yrityksen työhyvinvointikunta Papupata haastaa työntekijät kuukausittain hyvinvointiin liittyvään haasteeseen.

Yrityksen työhyvinvointikunta Papupata on tänä vuonna haastanut työntekijät kuukausittain hyvinvointiin liittyvään haasteeseen. Haasteina on tähän mennessä ollut sokerittomuus, lankutus, uni, kyykkääminen, hyvät valinnat, punnertaminen ja vedenjuonti. Haasteisiin osallistuneet ovat merkanneet päivittäin toimiston olohuoneella olevalle haastetaululle, miten ovat suoriutuneet haasteesta kyseisenä päivänä. Haasteiseen on osallistuttu myös yhdessä silloin, kun se on ollut mahdollista. Eli esimerkiksi lankutus-, kyykky- ja punnerrushaasteiden aikana toimiston olohuone on täyttynyt iltapäivän kahvitauolla treenaajista ;) Jokaisen kuukauden päätteeksi parhaiten haasteessa pärjänneitä on palkittu. Palkintona on ollut esimerkiksi hierontalahjakortteja ja urheiluvälineitä.

36 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa