}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Digitalisoituvan arjen vastapainoksi tarvitsemme käsillemme ja tuntoaistillemme töitä. Aivotutkimusten mukaan käsillä tekeminen palauttaa tehokkaasti tietotyön rasitteista, lisää luovuutta ja yhdessä tekeminen hitsaa tiimiä yhteen. Kierrätysmateriaalin käyttö konkretisoi kestävän kehityksen arvoja ja vapauttaa luovasti kokeilemaan mitä omin käsin syntyy. Uusiotuotteen aikaansaaminen ihan itse on erittäin palkitsevaa ja hauskaa. 
Kun kädet käyvät, mieli lepää ja aivot virkistyvät.
29.08.2017 | Tuunaajamutsi

Lisää luovuutta ja yhteisöllisyyttä tuunaustyöpajalla

www.tuunaajamutsi.fi

Tuunaustyöpajassa tehdään yrityksen omasta poistomateriaalista yhteisöllinen kierrätysteos toimiston seinälle tai jokaiselle osallistujalle oma uusiotuote.

Digitalisoituvan arjen vastapainoksi tarvitsemme käsillemme ja tuntoaistillemme töitä. Aivotutkimusten mukaan käsillä tekeminen palauttaa tehokkaasti tietotyön rasitteista, lisää luovuutta ja yhdessä tekeminen hitsaa tiimiä yhteen. Kierrätysmateriaalin käyttö konkretisoi kestävän kehityksen arvoja ja vapauttaa luovasti kokeilemaan mitä omin käsin syntyy. Uusiotuotteen aikaansaaminen ihan itse on erittäin palkitsevaa ja hauskaa. Kun kädet käyvät, mieli lepää ja aivot virkistyvät.

12 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa