}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Palkittu Tähän mennessä olemme pukeutuneet muun muassa glitteriin, lempiasuun, smart casual -tyyliin, eläimellisesti, jouluisesti, sonnustautuneet roosanauhoihin ja verhoutuneet kuvan mukaisesti kevättä rinnassa kukkasiin. Teemapukeutumispäivän tarkoituksena on nostaa henkeä, ei aiheuttaa kenellekään stressiä. Teemapäivän kohtaamisissa syntyvä hymy itsessään on tyylikkäin ja tärkein asuste. Kun tästä oikein innostuu, vain mielikuvitus on rajana :). *) PALKITTU: teko on palkittu kuukauden tekona.
18.04.2017 | Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Palkkapäivä on juhlapäivä!

Juhlistamme työyhteisössämme jokaista palkkapäivää teemapukeutumispäivällä. Teema vaihtuu kuukausittain ja jokainen voi toteuttaa teemaa omalla tavallaan.

Tähän mennessä olemme pukeutuneet muun muassa glitteriin, lempiasuun, smart casual -tyyliin, eläimellisesti, jouluisesti, sonnustautuneet roosanauhoihin ja verhoutuneet kuvan mukaisesti kevättä rinnassa kukkasiin. Teemapukeutumispäivän tarkoituksena on nostaa henkeä, ei aiheuttaa kenellekään stressiä. Teemapäivän kohtaamisissa syntyvä hymy itsessään on tyylikkäin ja tärkein asuste. Kun tästä oikein innostuu, vain mielikuvitus on rajana :). *) PALKITTU: teko on palkittu kuukauden tekona.

53 Ääntä yhteensä 5 Ääntä tässä kuussa