}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Palkittu Kutsumme vuosittain henkilöstön puolisoineen Pyynikin kesäteatteriin. Nyt päätimme, että järjestämme tämän tapahtuman yhteydessä ainoastaan puolisoille tarkoitetun infotilaisuuden. Halusimme kertoa heille, minkäläinen yhtiö GRK on, keitä meillä työskentelee ja ennen kaikkea miten vaativaa, hektistä ja raskasta työmailla työskentely todellisuudessa on. 

Työmaidemme henkilöstö on se kova ydin, jonka ympärille GRK:n menestys on rakentunut. Halusimme kertoa puolisoille, kuinka tärkeä heidän tukensa on meille.  Monille osallistujille GRK:n tarinan, hyvän yhteishengen ja työolosuhteiden avaaminen oli herättävä kokemus. Myöhemmin saadun runsaan kiittävän palautteen perusteella päätettiin tapahtumasta tehdä pysyvä osa kesäteatteriperinnettämme. *) PALKITTU: teko on palkittu Innovatiivisimmat-kategoriassa hyvinvointipäivällä.
25.10.2017 | Graniittirakennus Kallio Oy

Parempaa työelämää puolisoiden tuella

www.grk.fi

Graniittirakennus Kallio Oy:n (GRK) henkilöstöstä jopa puolet on komennustöissä eli työviikon ajan poissa kotoa. Kodin ja työmaan etäisyys saattaa olla useita satoja kilometrejä. Työnantajana tiedämme, että perhe-elämän ja työn yhteensovittaminen tuo komennustöissä haasteita.

Kutsumme vuosittain henkilöstön puolisoineen Pyynikin kesäteatteriin. Nyt päätimme, että järjestämme tämän tapahtuman yhteydessä ainoastaan puolisoille tarkoitetun infotilaisuuden. Halusimme kertoa heille, minkäläinen yhtiö GRK on, keitä meillä työskentelee ja ennen kaikkea miten vaativaa, hektistä ja raskasta työmailla työskentely todellisuudessa on. Työmaidemme henkilöstö on se kova ydin, jonka ympärille GRK:n menestys on rakentunut. Halusimme kertoa puolisoille, kuinka tärkeä heidän tukensa on meille. Monille osallistujille GRK:n tarinan, hyvän yhteishengen ja työolosuhteiden avaaminen oli herättävä kokemus. Myöhemmin saadun runsaan kiittävän palautteen perusteella päätettiin tapahtumasta tehdä pysyvä osa kesäteatteriperinnettämme. *) PALKITTU: teko on palkittu Innovatiivisimmat-kategoriassa hyvinvointipäivällä.

33 Ääntä yhteensä 1 Ääntä tässä kuussa