}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Palkittu Lyhyiden "power nap" päiväunien vaikutus on hämmästyttävä ja niiden positiivisesta vaikutuksesta on jopa tutkimustietoa. Sopivan pituisten päiväunien pituus ja ajankohta on yksilöllistä, itselleni sopii parhaiten 9-15 minuutin päiväunet alkuiltapäivästä. Vaikka päiväunien ajaksi ei pystyisi nukahtamaan, rentoutumishetki auttaa silti kirkastamaan ajatuksia. Toivottavasti käytäntö saavuttaisi yleisen hyväksynnän useammissa organisaatioissa tulevaisuudessa! *)PALKITTU: teko on palkittu kuukauden tekona.
21.08.2017 | Suomen Messulogistiikka Oy

Power nap-päiväunet

www.smlog.fi

Pikaiset päiväunet työpäivän aikana auttavat pysymään virkeänä ja positiivisena koko työpäivän. Kaikissa organisaatioissa suhtautuminen päiväuniin ei välttämättä ole kovin postiivista, mutta meidän organisaatiossamme niitä on suosittu jo pitkään.

Lyhyiden "power nap" päiväunien vaikutus on hämmästyttävä ja niiden positiivisesta vaikutuksesta on jopa tutkimustietoa. Sopivan pituisten päiväunien pituus ja ajankohta on yksilöllistä, itselleni sopii parhaiten 9-15 minuutin päiväunet alkuiltapäivästä. Vaikka päiväunien ajaksi ei pystyisi nukahtamaan, rentoutumishetki auttaa silti kirkastamaan ajatuksia. Toivottavasti käytäntö saavuttaisi yleisen hyväksynnän useammissa organisaatioissa tulevaisuudessa! *)PALKITTU: teko on palkittu kuukauden tekona.

69 Ääntä yhteensä 1 Ääntä tässä kuussa