}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Kannustamme työntekijöitä jakamaan heidän työhön liittyviä asioita joista muidenkin
on hyvä tietää. Kommunkaation ei aina tarvitse lähteä vain esimiehiltä tai HR:stä. Olemme kuulleet tärkeää asiaa HP:n uusista tuotteista ja mielenkiintoisia tarinoita
tapahtumista, joissa työntekijät ovat käyneet, tutustuneet uusiin asiakkuuksiin kuin myöskin saaneet päivityksiä sisäisistä projekteista. Tilaisuus on hyvin vapaamuotoinen ja asiat esitetään lyhyesti ja ytimekkäästi ja keskustelu on välillä hyvinkin vilkasta. Aamupuuro on koettu erittäin hyväksi tavaksi lisätä kommunikaatiota ja se tukee virallisempia kommunikaatiokanavia.
31.08.2017 | HP Finland Oy

Puuroa ja Puheita

hp.com

HP Finland Oy:n väki kokoontuu joka toinen torstai aamupuurolle. Käytämme puurohetkeä myös tiedon jakamiseen.

Kannustamme työntekijöitä jakamaan heidän työhön liittyviä asioita joista muidenkin on hyvä tietää. Kommunkaation ei aina tarvitse lähteä vain esimiehiltä tai HR:stä. Olemme kuulleet tärkeää asiaa HP:n uusista tuotteista ja mielenkiintoisia tarinoita tapahtumista, joissa työntekijät ovat käyneet, tutustuneet uusiin asiakkuuksiin kuin myöskin saaneet päivityksiä sisäisistä projekteista. Tilaisuus on hyvin vapaamuotoinen ja asiat esitetään lyhyesti ja ytimekkäästi ja keskustelu on välillä hyvinkin vilkasta. Aamupuuro on koettu erittäin hyväksi tavaksi lisätä kommunikaatiota ja se tukee virallisempia kommunikaatiokanavia.

6 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa