}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n Itäkeskuksen myymälässä on joka vuosi oma työhyvinvointiteemansa.

Tänä vuonna teemana on TUNNE MINUT.

Henkilöstöpalaverissa on työhyvinvointiosio TUNNE MINUT, jossa kukin työntekijä halutessaan kertoo itsestään. Työntekijät ovat kertoneet esimerkiksi harrastuksistaan, ja osa on tuonut mukanaan jopa "todisteita", mm. leivonnaisia. 

On kerrottu myös mm. edellisestä työelämästä, koulutuksesta, perheestä, ihanista hetkistä ja matkailusta.

Lisäksi työntekijät voivat halutessaan laittaa omia valokuviaan työhyvinvointitaululle.

TUNNE MINUT lisää yhteisöllisyyttä ja luo hyvää ilmapiiriä meidän monimuotoisessa työyhteisössämme. Oppiessamme tuntemaan toisemme paremmin sujuvat työtkin helpommin. Hyvä ilmapiiri näkyy asiakkaille asti. Lisäksi Tunne Minut -osio auttaa jopa työvuorosuunnittelussa ja tehtävien jaossa.
12.10.2017 | PKS Kierrätyskeskus Oy Itäkeskuksen myymälä

Tunne Minut

https://www.kierratyskeskus.fi/

Tunne Minut -työhyvinvointiosio henkilöstöpalavereissa

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n Itäkeskuksen myymälässä on joka vuosi oma työhyvinvointiteemansa. Tänä vuonna teemana on TUNNE MINUT. Henkilöstöpalaverissa on työhyvinvointiosio TUNNE MINUT, jossa kukin työntekijä halutessaan kertoo itsestään. Työntekijät ovat kertoneet esimerkiksi harrastuksistaan, ja osa on tuonut mukanaan jopa "todisteita", mm. leivonnaisia. On kerrottu myös mm. edellisestä työelämästä, koulutuksesta, perheestä, ihanista hetkistä ja matkailusta. Lisäksi työntekijät voivat halutessaan laittaa omia valokuviaan työhyvinvointitaululle. TUNNE MINUT lisää yhteisöllisyyttä ja luo hyvää ilmapiiriä meidän monimuotoisessa työyhteisössämme. Oppiessamme tuntemaan toisemme paremmin sujuvat työtkin helpommin. Hyvä ilmapiiri näkyy asiakkaille asti. Lisäksi Tunne Minut -osio auttaa jopa työvuorosuunnittelussa ja tehtävien jaossa.

32 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa