}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Louhelassa päädyttiin hakemaan Kiky-sopimuksen tuottavuutta liikunnasta ja vapaaehtoistoiminnasta - toki lisääntyneen työajan saa käyttää myös työn tekemiseen. Valinnanvapaus on työntekijällä.

Mietittyämme lisääntyneen työajan merkitystä, totesimme, että puoli tuntia viikossa häviää helposti arjen rutiineihin. Tärkeämpää onkin ehkä se, että saamme puolen tunnin tauon tai vaikka joka toinen viikko tunnin mittaisen tauon keskellä päivää ulkoiluun ja liikuntaan. Aivotkin toimivat paremmin liikunnan myötä. Jos liikunta ei nappaa, on mahdollisuus myös käyttää tuo lisääntynyt työaika vapaaehtoistoimintaan, jota myös Louhelassa organisoidaan. Halutessaan keskittyä jonkin erillisen projektin suunnitteluun, voi työajan kerätä työskentelyyn ilman keskeytyksiä.

Louhelan työhön sitoutunut joukkue tekee työtä jo tehokkaasti ja tuloksekkaasti, joten nyt on hyvä hetki saada myös itselle jotakin hyvää.
02.03.2017 | Setlementti Louhela

Tuottavuutta toisilla tavoilla

Louhelassa päädyttiin hakemaan Kiky-sopimuksen tuottavuutta liikunnasta ja vapaaehtoistoiminnasta - toki lisääntyneen työajan saa käyttää myös työn tekemiseen. Valinnanvapaus on työntekijällä.

Louhelassa päädyttiin hakemaan Kiky-sopimuksen tuottavuutta liikunnasta ja vapaaehtoistoiminnasta - toki lisääntyneen työajan saa käyttää myös työn tekemiseen. Valinnanvapaus on työntekijällä. Mietittyämme lisääntyneen työajan merkitystä, totesimme, että puoli tuntia viikossa häviää helposti arjen rutiineihin. Tärkeämpää onkin ehkä se, että saamme puolen tunnin tauon tai vaikka joka toinen viikko tunnin mittaisen tauon keskellä päivää ulkoiluun ja liikuntaan. Aivotkin toimivat paremmin liikunnan myötä. Jos liikunta ei nappaa, on mahdollisuus myös käyttää tuo lisääntynyt työaika vapaaehtoistoimintaan, jota myös Louhelassa organisoidaan. Halutessaan keskittyä jonkin erillisen projektin suunnitteluun, voi työajan kerätä työskentelyyn ilman keskeytyksiä. Louhelan työhön sitoutunut joukkue tekee työtä jo tehokkaasti ja tuloksekkaasti, joten nyt on hyvä hetki saada myös itselle jotakin hyvää.

26 Ääntä yhteensä 1 Ääntä tässä kuussa