}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
https://oikio.fi

Asiantuntijatyö saattaa olla välillä vauhdikasta ja kiireistä. Vastapainona meillä tuetaan kiireistä arkea monilla työhyvinvointia parantavilla keinoilla.

Meillä harrastetaan päivittäin taukoliikuntaa pingispöydän ja futispöydän ääressä. Lisäksi tauoilla asiantuntijoillamme on käytössään tasapainoskootteri, PlayStation ja lautapelejä. Toimistolla on myös aina jääkaappi täynnä virvokkeita ja välipalaa.

Koska suuri osa työajasta ollaan tietokoneiden ääressä, niin työvälineet ovat tärkeässä roolissa. Töitä tehdään pääasiassa sähkötyöpöytien ääressä ja työvälineet valitaan itse. Avotilassa keskittymistä auttavat vastamelukuulokkeet, jotka kuuluvat kaikkien työsuhde-etuihin.

Yhdessä tekemistä tuetaan myös vapaa-ajalla. Työporukalla on käyty veneilemässä, ravintoloissa, liikkumassa ja nyt viimeksi Vermon raveissa.
01.09.2017 | OIKIO Digital Performance Agency Oy

Työhyvinvointi edellä hauskuutta unohtamatta

https://oikio.fi

Vauhdikkaan ja kiireisen arjen vastapainoksi meillä pidetään huolta työhyvinvoinnista monilla keinoilla. Tutustu tarkemmin!

https://oikio.fi Asiantuntijatyö saattaa olla välillä vauhdikasta ja kiireistä. Vastapainona meillä tuetaan kiireistä arkea monilla työhyvinvointia parantavilla keinoilla. Meillä harrastetaan päivittäin taukoliikuntaa pingispöydän ja futispöydän ääressä. Lisäksi tauoilla asiantuntijoillamme on käytössään tasapainoskootteri, PlayStation ja lautapelejä. Toimistolla on myös aina jääkaappi täynnä virvokkeita ja välipalaa. Koska suuri osa työajasta ollaan tietokoneiden ääressä, niin työvälineet ovat tärkeässä roolissa. Töitä tehdään pääasiassa sähkötyöpöytien ääressä ja työvälineet valitaan itse. Avotilassa keskittymistä auttavat vastamelukuulokkeet, jotka kuuluvat kaikkien työsuhde-etuihin. Yhdessä tekemistä tuetaan myös vapaa-ajalla. Työporukalla on käyty veneilemässä, ravintoloissa, liikkumassa ja nyt viimeksi Vermon raveissa.

20 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa