}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Gapps Goes on jokavuotinen ulkomaanmatka, jonka kohde valitaan aina vuoden alussa yhdessä. Tänä vuonna kohteena on Ranska, aiempina vuosina on tutustuttu mm. Espanjaan ja Kroatiaan.

Matka on kädenohjennus työyhteisömme hyvinvoinnille. Se yhdistää työn ja vapaa-ajan, sillä jokaisella reissulla kehitämme toimintaamme jonkin agendan kautta ja vietämme aikaa yhdessä niin altaalla loikoillen kuin kaupunkiin yhdessä tutustumisen kautta.

Matka tukee työhyvinvoinnin kannalta ryhmäytymistä ja yhteishenkeä, yhteistä kehittämistä ja on myös yksi palkitsemisen muoto. Siellä otetaan aikaa tarkoituksella sisäiseen kehittämiseen, johon ei arjessa ole aikaa välttämättä. Lisäksi rikomme tietoisesti tiimien rajoja laittamalla kaikki tekemään yhdessä hommia. 

Tuloksena  palautuminen tehostuu, parempaa työarjen vuorovaikutusta, helpompaa yhteistyötä ja parempaa fiilistä joka tasolla.
21.08.2017 | Gapps Oy

Työhyvinvointia yhteisellä matkalla

www.gapps.fi

Vuosittainen koko porukan palkintomatka hyvin tehdystä työstä, jossa yhdessä tekeminen ja hyvinvoinnin edistäminen ovat keskiössä!

Gapps Goes on jokavuotinen ulkomaanmatka, jonka kohde valitaan aina vuoden alussa yhdessä. Tänä vuonna kohteena on Ranska, aiempina vuosina on tutustuttu mm. Espanjaan ja Kroatiaan. Matka on kädenohjennus työyhteisömme hyvinvoinnille. Se yhdistää työn ja vapaa-ajan, sillä jokaisella reissulla kehitämme toimintaamme jonkin agendan kautta ja vietämme aikaa yhdessä niin altaalla loikoillen kuin kaupunkiin yhdessä tutustumisen kautta. Matka tukee työhyvinvoinnin kannalta ryhmäytymistä ja yhteishenkeä, yhteistä kehittämistä ja on myös yksi palkitsemisen muoto. Siellä otetaan aikaa tarkoituksella sisäiseen kehittämiseen, johon ei arjessa ole aikaa välttämättä. Lisäksi rikomme tietoisesti tiimien rajoja laittamalla kaikki tekemään yhdessä hommia. Tuloksena palautuminen tehostuu, parempaa työarjen vuorovaikutusta, helpompaa yhteistyötä ja parempaa fiilistä joka tasolla.

39 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa