}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Palkittu Kuulounaalla noin kerran kuussa arvomme työkavereistamme parin, jonka tehtävänä on kokata muille ruokaa. Menuu on aina yllätys ja se paljastuu vasta, kun ihmiset kutsutaan patojen ääreen. Kuulounaalla on nähty huikeita suorituksia, joissa on hyödynnetty esimerkiksi kuivajäätä, dolly-ajolla tarjoiltua jälkiruokaa, grilliruokaa ja sitten ihan normaalilla tavalla valmistettua kotiruokaa. 

Lounaan rakentelu opettaa ihmisille tiimityöskentelyä ja ratkaisun kehittelyä annetulla budjetilla. Kohtaaminen uuden taisteluparin kanssa tuo ihmisissä esiin uusia ja ehkä yllättäviäkin piirteitä. Hyvä työilmapiiri rakentuu sujuvasta kommunikoinnista ihmisten välillä ja se on yksi tärkeimpiä piirteitä parempaan työelämään. *) PALKITTU: teko on palkittu Ilahduttavimmat-kategoriassa hyvinvointipäivällä.
13.09.2017 | DigiPeople Studio

Työkaverirakkautta Kuulounaalla

www.digipeople.fi

Ehkä suurin rakkauden osoitus työkavereita kohtaan on tehdä heille ruokaa. In DigiPeople Studio we have this thing called Kuulounas.

Kuulounaalla noin kerran kuussa arvomme työkavereistamme parin, jonka tehtävänä on kokata muille ruokaa. Menuu on aina yllätys ja se paljastuu vasta, kun ihmiset kutsutaan patojen ääreen. Kuulounaalla on nähty huikeita suorituksia, joissa on hyödynnetty esimerkiksi kuivajäätä, dolly-ajolla tarjoiltua jälkiruokaa, grilliruokaa ja sitten ihan normaalilla tavalla valmistettua kotiruokaa. Lounaan rakentelu opettaa ihmisille tiimityöskentelyä ja ratkaisun kehittelyä annetulla budjetilla. Kohtaaminen uuden taisteluparin kanssa tuo ihmisissä esiin uusia ja ehkä yllättäviäkin piirteitä. Hyvä työilmapiiri rakentuu sujuvasta kommunikoinnista ihmisten välillä ja se on yksi tärkeimpiä piirteitä parempaan työelämään. *) PALKITTU: teko on palkittu Ilahduttavimmat-kategoriassa hyvinvointipäivällä.

7 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa