}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Perheystävällisyys tarkoittaa Lastensuojelun Keskusliitossa sitä, että työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet otetaan huomioon työpaikan käytännöissä ja joustomahdollisuuksissa. Ymmärrystä erilaisista perhetilanteista on lisätty järjestämällä toimistolla Lapsi mukaan töihin -päivä sekä Ota vanhempi mukaan töihin -päivä. Näistä Lapsi mukaan töihin -päivää keskusliitto on yhdessä lapsiasiavaltuutetun kanssa lanseerannut myös kansalliseksi käytännöksi. Perheystävällisyys on työntekijän hyvinvointiin tähtäävää työkulttuuria, työyhteisön avoimuutta erilaisista perhetilanteista juontuville tarpeille sekä perhetilanteiden tuntemusta.

Lastensuojelun Keskusliiton näkökulmasta perheystävällisyys on hyvä teko lapsille, perheille, työntekijöille ja työnantajille.
23.11.2017 | Lastensuojelun Keskusliitto

Työyhteisöllisyyttä yli sukupolvien

www.lskl.fi

Ymmärrys erilaisista perhetilanteista edistää työntekijöiden työssäjaksamista, sitoutumista ja motivaatiota.

Perheystävällisyys tarkoittaa Lastensuojelun Keskusliitossa sitä, että työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet otetaan huomioon työpaikan käytännöissä ja joustomahdollisuuksissa. Ymmärrystä erilaisista perhetilanteista on lisätty järjestämällä toimistolla Lapsi mukaan töihin -päivä sekä Ota vanhempi mukaan töihin -päivä. Näistä Lapsi mukaan töihin -päivää keskusliitto on yhdessä lapsiasiavaltuutetun kanssa lanseerannut myös kansalliseksi käytännöksi. Perheystävällisyys on työntekijän hyvinvointiin tähtäävää työkulttuuria, työyhteisön avoimuutta erilaisista perhetilanteista juontuville tarpeille sekä perhetilanteiden tuntemusta. Lastensuojelun Keskusliiton näkökulmasta perheystävällisyys on hyvä teko lapsille, perheille, työntekijöille ja työnantajille.

29 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa