}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Uiminen kohtelee niveliä lempeästi ja vedessä liikkuminen on helppoa. Uinti vahvistaa sekä ylä- että alavartalon lihaksia, parantaa hapenottokykä ja jopa auttaa pudottamaan painoa.

Sallilaiset saavat nauttia harvinaisesta työsuhde-edusta: Sallilla voi käydä vaikka joka päivä uimassa - työajalla - ympäri vuoden. Tähän jopa kannustetaan, sillä Sallin perustaja Vessi Jalkanen on itse innokas uimari. Sallin päätoimipaikalla Rautalammilla uiminen hoituukin kätevästi työpäivän aikana, sillä uimaan pääsee sekä järveen että jokeen aivan kivenheiton päässä omasta työpisteestä.

Uimista ei tarvitse myöskään lopettaa syksyllä vesien jäähtyessä. Avantouinti tehostaa verenkiertoa, lievittää selkä-, niska- ja hartiaseudun kipuja ja saattaa vähentää masentuneisuutta, astmaoireita ja nukahtamisvaikeuksia. Avantouinti helpottaa myös nivelreumaa ja fibromyalgiaa sairastavien vaivoja. Avantouimarit kertovat harrastuksensa auttavan stressiin, virkistävän kehoa ja mieltä sekä parantavan verenkiertoa ja kylmänsietokykyä.

Vessi kertoo ohessa tulevalla videolla miten vedessä on helppo tehdä vetoja ja hiit-treeniä, tai uida pidempää matkaa rauhallisesti. Jo helppokin uinti polttaa noin 500 kaloria tunnissa, joten uinti on kelpo liikuntaa. Ja tokihan raikkaaseen veteen pulahtaminen kesken työpäivän virkistää myös henkisesti! Kannattaa myös muistaa että vesiurheilu ei ole pelkkää uimista: voit harrastaa vesijuoksua tai ohjattua vesijumppaa, suppailla, sukeltaa tai vaikka pelata uppopalloa.

Sallilla ollaan tyytyväisiä uintietuun - monen muun tervehdyttävän edun ohella. Päivittäisen pulahduksen lisäksi Sallilla nautitaan mm. yhteinen maittava luomulounas, virkistävä iltapäiväsmoothie ja terveellistä tummaa suklaata pähkinöiden kera. Sallilaisia tuetaan myös liikuntavälineiden hankinnassa ja liikutetaan tekijöitä liikuntaseteleiden avustamana. Ennaltaehkäisevästi Sallin työntekijät kävivät myös tänä syksynä verikokeissa kartoittamassa erilaisia vitamiinien imeytymiseen ja muihin elimistön toimintoihin liittyviä asioita. Sallilaiset rohkaisevat muitankin työnantajia lähtemään avoimesti mukaan ennaltaehkäisevän työhyvinvoinnin ja elämänlaadun tukemiseen. Se palkitsee koko työyhteisöä - tekijöistä työnantajaan.

https://www.mynewsdesk.com/salli/blog_posts/swimming-is-joint-friendly-exercise-61680
28.09.2017 | Salli Systems

Uimatauko - SaLlin terveyttä edistävä työsuhde-etu

http://salli.com/

Uiminen on nivelystävällistä liikuntaa, joka sekä vahvistaa lihaksia että virkistää mieltä. Sallilla työsuhde-etuihin kuuluun uintitauko kerran päivässä - ympäri vuoden.

Uiminen kohtelee niveliä lempeästi ja vedessä liikkuminen on helppoa. Uinti vahvistaa sekä ylä- että alavartalon lihaksia, parantaa hapenottokykä ja jopa auttaa pudottamaan painoa. Sallilaiset saavat nauttia harvinaisesta työsuhde-edusta: Sallilla voi käydä vaikka joka päivä uimassa - työajalla - ympäri vuoden. Tähän jopa kannustetaan, sillä Sallin perustaja Vessi Jalkanen on itse innokas uimari. Sallin päätoimipaikalla Rautalammilla uiminen hoituukin kätevästi työpäivän aikana, sillä uimaan pääsee sekä järveen että jokeen aivan kivenheiton päässä omasta työpisteestä. Uimista ei tarvitse myöskään lopettaa syksyllä vesien jäähtyessä. Avantouinti tehostaa verenkiertoa, lievittää selkä-, niska- ja hartiaseudun kipuja ja saattaa vähentää masentuneisuutta, astmaoireita ja nukahtamisvaikeuksia. Avantouinti helpottaa myös nivelreumaa ja fibromyalgiaa sairastavien vaivoja. Avantouimarit kertovat harrastuksensa auttavan stressiin, virkistävän kehoa ja mieltä sekä parantavan verenkiertoa ja kylmänsietokykyä. Vessi kertoo ohessa tulevalla videolla miten vedessä on helppo tehdä vetoja ja hiit-treeniä, tai uida pidempää matkaa rauhallisesti. Jo helppokin uinti polttaa noin 500 kaloria tunnissa, joten uinti on kelpo liikuntaa. Ja tokihan raikkaaseen veteen pulahtaminen kesken työpäivän virkistää myös henkisesti! Kannattaa myös muistaa että vesiurheilu ei ole pelkkää uimista: voit harrastaa vesijuoksua tai ohjattua vesijumppaa, suppailla, sukeltaa tai vaikka pelata uppopalloa. Sallilla ollaan tyytyväisiä uintietuun - monen muun tervehdyttävän edun ohella. Päivittäisen pulahduksen lisäksi Sallilla nautitaan mm. yhteinen maittava luomulounas, virkistävä iltapäiväsmoothie ja terveellistä tummaa suklaata pähkinöiden kera. Sallilaisia tuetaan myös liikuntavälineiden hankinnassa ja liikutetaan tekijöitä liikuntaseteleiden avustamana. Ennaltaehkäisevästi Sallin työntekijät kävivät myös tänä syksynä verikokeissa kartoittamassa erilaisia vitamiinien imeytymiseen ja muihin elimistön toimintoihin liittyviä asioita. Sallilaiset rohkaisevat muitankin työnantajia lähtemään avoimesti mukaan ennaltaehkäisevän työhyvinvoinnin ja elämänlaadun tukemiseen. Se palkitsee koko työyhteisöä - tekijöistä työnantajaan. https://www.mynewsdesk.com/salli/blog_posts/swimming-is-joint-friendly-exercise-61680

34 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa