}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Idean sain lapseni koulusta. Koulussa vierailee säännöllisesti nuorisotyöntekijöitä pelaamassa oppilaiden kanssa korttia ja muuta koulunkäyntiin liittymätöntä humpanpumppaa. Nuorisotyönohjaaja unohti puhelimen käytävälle ja oppilas löysi sen. Hän palautti puhelimen, kun sitä keskusradion kautta kuulutettiin. Oppilas joutui rehtorin puhutteluun. Sen lisäksi minunkin lapseni joutui rehtorin puhutteluun, vaikkei liittynyt asiaan. Äkkinäisestä saattais tuntua oudolta, että oppilas pistetään vastuuseen siitä, mitä koulukaveri on tehnyt, mutta minä näen siinä innovaation.

Tästä sain idean, että työpaikoilla, kun tulee tiukkoja tilanteita, siirretäänkin vastuuta äkillisesti jollekin toiselle, joka ei ole kyseisessä projektissa mukana, mutta koska työskentelee samalla työnantajalla, hänen pitäisi tuntea talon tavat. Yllättävältä taholta voi tulla uusia ehdotuksia ongelmanratkaisuun ja luovia näkökulmia asioihin.
09.01.2017 | Idealähde Nissnikun koulu

Vastuut päikseen

Vastuuta joutuu kantamaan niin paljon, että välillä voi omaa vastuuta jakaa toisille ja ottaa toisten vastuuta itselle. Vastuu ei välttämättä vähene, mutta uusi vastuu virkistää ja antaa uutta pontta.

Idean sain lapseni koulusta. Koulussa vierailee säännöllisesti nuorisotyöntekijöitä pelaamassa oppilaiden kanssa korttia ja muuta koulunkäyntiin liittymätöntä humpanpumppaa. Nuorisotyönohjaaja unohti puhelimen käytävälle ja oppilas löysi sen. Hän palautti puhelimen, kun sitä keskusradion kautta kuulutettiin. Oppilas joutui rehtorin puhutteluun. Sen lisäksi minunkin lapseni joutui rehtorin puhutteluun, vaikkei liittynyt asiaan. Äkkinäisestä saattais tuntua oudolta, että oppilas pistetään vastuuseen siitä, mitä koulukaveri on tehnyt, mutta minä näen siinä innovaation. Tästä sain idean, että työpaikoilla, kun tulee tiukkoja tilanteita, siirretäänkin vastuuta äkillisesti jollekin toiselle, joka ei ole kyseisessä projektissa mukana, mutta koska työskentelee samalla työnantajalla, hänen pitäisi tuntea talon tavat. Yllättävältä taholta voi tulla uusia ehdotuksia ongelmanratkaisuun ja luovia näkökulmia asioihin.

6 Ääntä yhteensä 0 Ääntä tässä kuussa