Vakuutukset kätevästi verkossa

Eläkevakuutuksistasi huolehdit helposti ja turvallisesti verkossa. Maksuton verkkopalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Työnantajana ja yrittäjänä vastuullasi on tuhat ja yksi asiaa. Siksi sinun on keskityttävä siihen, mikä on sinulle tärkeintä. Tee sen vuoksi eläkeasioista itsellesi helppoja. Siinä onnistut kun käytät verkkopalveluamme. 

Verkkopalvelusta tulostat nopeasti vakuutusmaksutodistukset ja kaikki muut tarvitsemasi todistukset. Teet siellä vuosi- ja kuukausi-ilmoitukset, ilmoitat ansioita ja muutat palkkasummaa tai YEL-työtuloasi ja -maksuasi. Verkkopalvelu auttaa sinua kaikissa eläkevakuutusasioissasi aina kun tarvetta on. Minä päivänä tahansa ja juuri sinä kellonlyömänä kun sinulle parhaiten sopii.

 

Näin saat verkkopalvelun käyttöösi

Verkkopalvelun saat käyttöösi varsin helposti. Heti, kun sinulla on siihen sopivat tunnukset. Yhdellä tunnuksella huolehdit kaikista eläkevakuutuksistasi.

Soita meille, niin lähetämme sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta 010 195 000.

Yrittäjä, kirjaudu verkkopalveluun pankkitunnuksillasi. Jos palveluksessasi on työntekijöitä, tarvitset erilliset tunnukset verkkopalveluun. Soita asiakaspalveluumme, niin lähetämme ne.

 

Kirjaudu verkkopalveluun

 

Jos tilitoimistosi huolehtii eläkevakuutuksistasi sinun sijaasi, hanki tunnukset tilitoimistolle. Pyydä siinä tapauksessa tilitoimistoa tekemään verkkopalvelusopimus (pdf). Sinä pistät vain nimesi alle. Ja siinä kaikki.

Tilapäisenä työnantajana et tarvitse tunnuksia, vaan työntekijäsi eläketurvan järjestät ketterimmin Tilapäisen työnantajan palvelussa. Maksun maksamista varten tarvitset vain verkkopankkitunnukset.

 

Tilapäisen työnantajan palvelu