Parempaa elämää, ole hyvä

Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme myös parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään.

Ilmarinen on työeläkevakuutusyhtiö. Sana kertoo, mitä meiltä saat: sellaisia vakuutuksia ja eläkkeitä, jotka liittyvät työn tekemiseen. 

Työntekijöille ja yrittäjille

Kun otat meiltä vakuutuksen, valinta on helppo. Meillä on nimittäin vain kahdenlaisia vakuutuksia, työntekijän ja yrittäjän työeläkevakuutuksia eli TyEL- ja YEL-vakuutuksia. Niiden lisäksi saat meiltä liudan muita palveluita. Ne kaikki tähtäävät siihen, että sinä voit hyvin.

TyEL-vakuutuksen meiltä ottavat työnantajat työntekijöilleen,  YEL-vakuutuksen yrittäjät itselleen. Vakuutettuja meillä on yli 600 000, eläkettä maksamme lähes puolelle miljoonalle. Yli 70 000 yrittäjää on uskonut vakuutuksensa hoitoomme. Yhteensä vastaamme lähes 1,2 miljoonan henkilön eläketurvasta.

Paljon vartijana

Eläkevarat sijoitamme tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Yli 50 miljardin euron sijoitusomaisuutemme varmistaa, että sinä ja muut suomalaiset saatte eläkkeenne, elimmepä millaisia aikoja tahansa. Lisävarmistuksena käytämme puskuria, jonka ansiosta vakavaraisuutemme säilyy pahimmissakin markkinamyrskyissä.

Ilmarinen on ja pysyy. Sinua varten. Parempaa elämää, ole hyvä!