Parempaa elämää, ole hyvä

Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme myös parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään.

Ilmarinen on työeläkevakuutusyhtiö. Sana kertoo, mitä meiltä saat: sellaisia vakuutuksia ja eläkkeitä, jotka liittyvät työn tekemiseen. 

Työntekijöille ja yrittäjille

Kun otat meiltä vakuutuksen, valinta on helppo. Meillä on nimittäin vain kahdenlaisia vakuutuksia, työntekijän ja yrittäjän työeläkevakuutuksia eli TyEL- ja YEL-vakuutuksia. Niiden lisäksi saat meiltä liudan muita palveluita. Ne kaikki tähtäävät siihen, että sinä voit hyvin.

TyEL-vakuutuksen meiltä ottavat työnantajat työntekijöilleen,  YEL-vakuutuksen yrittäjät itselleen. Vakuutettuja meillä on yli puoli miljoonaa, eläkettä maksamme yli kolmellesadalle tuhannelle. Yli 60 000 yrittäjää on uskonut vakuutuksensa hoitoomme. Yhteensä palvelemme lähes miljoonaa suomalaista.

Paljon vartijana

Eläkevarat sijoitamme tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Yli 37 miljardin euron sijoitusomaisuutemme varmistaa, että sinä ja muut suomalaiset saatte eläkkeenne, elimmepä millaisia aikoja tahansa. Lisävarmistuksena käytämme puskuria, jonka ansiosta vakavaraisuutemme säilyy pahimmissakin markkinamyrskyissä.

Ilmarinen on ja pysyy. Sinua varten. Parempaa elämää, ole hyvä!