Palkka.fi:n käyttäjä: maksa TyEL-maksut palkka.fi:n kautta

Hyvä asiakkaamme, emme ole saaneet TyEL-maksua Palkka.fi-palvelun kautta ilmoittamistasi ansioista. Huomaathan, että Ilmarinen ei lähetä erillistä laskua maksuista. Löydät maksutiedot Palkka.fi-palvelusta.

Maksa TyEL-maksu Ilmariseen palkanmaksupäivää seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä

TyEL-maksu koostuu työnantajan osuudesta ja työntekijältä perittävästä osuudesta. Työnantajana maksat koko TyEL-maksun kerralla. Pidätä työntekijän osuus maksusta työntekijän palkasta jo ennen palkan maksua.

Palkka.fi laskee automaattisesti työnantajan TyEL-maksun sekä työntekijän osuuden TyEL-maksusta. Saat TyEL-maksun näkyviin Palkka.fi-palvelussa sen jälkeen, järjestelmä on saanut ilmoitettua tiedot onnistuneesti tulorekisteriin. Tiedot tulevat näkyviin Maksut-luetteloon. 

Huomaathan, että TyEL-maksu on maksettava eräpäivään mennessä. Käytä maksaessasi Palkka.fi -palvelun viitettä. Maksumuistutuksesta perimme 10 euron perimiskulun. Kirjaudu Ilmarisen verkkopalveluun, josta näet avoimet laskut ja voit hakea maksuaikaa laskuille.

Ilmarinen ei lähetä Palkka.fi:n käyttäjille erillistä paperilaskua. Työeläkevakuutusmaksu ja sen viivästyskorko ovat lain mukaan ulosottokelpoisia. Työntekijän eläketurva karttuu oikein ilmoitetuista palkkatiedoista.

Katso lisäohjeita Palkka.fi-palvelusta

Palkka.fi-etusivulle

Miksi Ilmarinen ei lähetä erillistä laskua?

Palkka.fi on verohallinnon ylläpitämä maksuton palkanlaskentaohjelma. Se on tarkoitettu pienille työnantajille ja kotitalouksille.

Palkka.fi:ssä voit hoitaa kaiken palkanlaskentaan liittyvän kerralla. Kun ilmoitat tiedot maksamistasi palkoista palkka.fi:ssä, tiedot siirtyvät automaattisesti tulorekisteriin ja sieltä Ilmariseen. Samalla maksutiedot muodostuvat automaattisesti.

Palvelussa voit hoitaa työnantajasuoritukset ja ennakonpidätykset, jotka liittyvät

  • palkan ja muun vastaavan suorituksen maksuun
  • verotukseen
  • ammattiyhdistysjäsenmaksuun
  • lakisääteiseen työntekijän eläkevakuutukseen (TyEL)
  • lakisääteiseen tapaturmavakuutukseen ja työttömyysvakuutukseen
  • työntekijäin ryhmähenkivakuutukseen, joka sisältyy yleissitoviin työehtosopimuksiin 
  • työnantajan ja työntekijän sairausvakuutusmaksuun.

Lue lisää