LOMAKKEET JA JULKAISUT

Tältä sivulta löydät Ilmarisen lomakkeet ja julkaisut.

Valtaosan lomakkeista voit täyttää suoraan ruudulla, tulostaa ja lähettää täytettynä Ilmariseen. Osa lomakkeista on sähköisiä lomakkeita, jotka voit täyttää ruudulla ja lähettää tiedot suoraan Ilmariseen.

 

Lomakkeet ja julkaisut

Huom! Eläkkeen hakemisesta löydät lisätietoja Hae eläkettä kun sen aika on -sivulta. Suurinta osaa eläkelajeista voit hakea sähköisesti tunnistautumalla pankkitunnuksillasi. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit tehdä hakemuksen alla olevilla lomakkeilla.

Ole hyvä ja tutustu hakemusohjeeseen (pdf) ennen hakemuksen tekemistä.

Muut lomakkeet

Vanhuuseläke

Hae sähköisesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Hae sähköisesti

Työkyvyttömyyseläke

Hae sähköisesti

Perhe-eläke

Hae sähköisesti

Työuraeläke

Osa-aikaeläke (poistui vuoden 2016 lopussa)

 

Hae kuntoutusta sähköisesti tunnistautumalla pankkitunnuksillasi. Tarvittaessa löydät kaikki kuntoutukseen liittyvät lomakkeet ja laskut sekä kuntoutusesitteen tältä sivulta pdf-tiedostoina.

Julkaisut

Lomakkeet

Muut lomakkeet

Kuntoutuksen hakeminen

Hae ammatillista kuntoutusta asiointipalvelumme kautta.

Hae kuntoutusta (Liitä mukaan lääkärinlausunto nopeuttaaksesi käsittelyä)

 Jos et pääse kirjautumaan asiointipalveluumme, voit myös täyttää pdf-muotoisen hakemuksen ja lähettää sen meille postitse. Lue myös ohje hakemuksen täyttämiseen.

Sähköiset lomakkeet laskujen tekemistä varten

Voit hakea kulukorvauksia sähköisellä lomakkeellamme. Kulukorvauksia ovat matkakulut työkokeilusta, koulutuksesta tai palveluntuottajalla käynnistä sekä päivärahakulut.

Täytä lomakkeet kirjautuneena

Jos et pääse kirjautumaan asiointisivulle, voit hakea kulukorvauksia myös näiden sähköisten lomakkeiden kautta: matkalaskun työkokeilun tai koulutuksen ajalta, matkalaskun työhönvalmentajalla käynnistämajoitus-/asumiskustannuslasku

Sähköiset lomakkeet muita selvityksiä varten

Voit tehdä kuntoutussuunnitelman kirjautuneena asiointipalveluumme.

Tee kuntoutussuunnitelma

Jos et pääse kirjautumaan asiointisivulle, voit täyttää kuntoutussuunnitelman myös täältä.

 

Sähköiset lomakkeet voit halutessasi tallentaa tai tulostaa painettuasi lähetä-painiketta. Voit valita haluamasi kielen lomakkeen yläpalkista. Lomakkeet ja laskut saapuvat meille suojatun yhteyden kautta.