Luotaamo

Kartoita työyhteisösi vire

Ota käyttöön

Mikä on Luotaamo?

Luotaamo on kehittyvä virekartoitus- ja tutkimuskokonaisuus. Luotaamo tuottaa tutkittua tietoa, toimenpidesuosituksia ja mittariston johtamisen välineeksi. Se antaa vastauksia tarjoamalla 360°-näkymän sekä henkilöstön hyvinvointiin että organisaation suorituskykyyn. Tarjoamme Luotaamon sinulle asiakasetuna, ja voit ottaa sen käyttöösi kätevästi verkossa.

Mitä Luotaamoon kuuluu?

Tällä hetkellä voit ottaa käyttöön Parempi Vire- ja Työvire-palvelut. Parempi Vire -mobiilipalvelun sopii kaikille yrittäjille ja yrityksille työkyvyn ja -hyvinvoinnin parantamiseksi. Työvire-kartoituksen saat käyttöösi, kun yrityksessäsi on vähintään viisi työntekijää. Luotaamo täydentyy keväällä 2018 uusilla palveluilla käynnissä olevan laatututkimuksen tuloksena. Tuotamme tutkimuksen yhdessä Aalto-yliopiston ja Hintsa Performancen kanssa.

Ota Luotaamo käyttöön

Valitkaa yrityksestänne pääkäyttäjä, joka ottaa Luotaamon käyttöön. Luotaamossa saat yrityksesi henkilöstön käyttöön Parempi Vireen ja Työvireen.
Palvelun käyttöönottaminen edellyttää tunnistautumista.

Katso Luotaamon palvelut sinulle

background

Parempi vire -mobiilipalvelu

Parempi Vire on jokapäiväinen hyvinvointisovellus työkyvyn parantamiseen töissä ja vapaalla. Kartoita Oma Vireesi, muodosta uusia terveellisiä tapoja ja kannusta työkavereita muutokseen. Työnantajalle palvelu antaa yhteenvedon henkilöstön hyvinvoinnista. Työnantaja ottaa palvelun käyttöön osana Luotaamoa. Yrittäjä saa palvelun käyttöönsä tuotesivun kautta.

Tutustu palveluun

Ota käyttöön työnantajana  Ota käyttöön yrittäjänä

background

Työvire kartoittaa tiimin pulssin

Työvire-kartoitus on nopea tapa mitata työyhteisön hyvinvointia muutostilanteissa. Kartoitukseen vastaajia tulee olla vähintään viisi. Voit ottaa Työvireen käyttöösi Luotaamossa. Yrityksesi pääkäyttäjä voi käynnistää Työvire-kartoitukset itse suoraan Luotaamossa.

Tutustu ja ota käyttöön

background

Työyhteisövire

Työyhteisövire on laaja henkilöstötutkimuksemme yli 20 hengen yrityksille. Tutkimustulokset raportoimme paremman organisaation ympyrän viitekehyksessä: ydin, johtajuus, suunta, kyvykkyydet, yhteisöllisyys, käytännöt, toimeenpano ja uudistuminen. Työyhteisövire on saatavilla alkuvuodesta 2018.

Ilmoita kiinnostuksesi

background

Energisoiva työyhteisö -tutkimus

Energisoiva työyhteisö -tutkimus luotaa henkilöstön hyvinvoinnin ja organisaation suorituskyvyn välistä yhteyttä. Tutkimustulosten ohella saat toimenpidesuositukset ja mittariston, joilla todentaa muutoksia. Tule mukaan osallistumaan uraauurtavaan tutkimusyhteistyöhön, jossa ovat mukana Aalto-yliopisto ja Hintsa Performance.

Ilmoita kiinnostuksesi

KUINKA TYÖHYVINVOINTI VAIKUTTAA LIIKETULOKSEEN?

Parempaa työelämää -palvelumme sinulle

UUSI ASIAKAS? TERVETULOA ILMARISELLE!

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Tutustu Parempi Vire -mobiilipalveluun

Parempi Vire on ensiluokkainen työkalu yksilön oman työkyvyn ja kokonaishyvinvoinnin parantamiseen. Älypuhelimessa toimiva palvelu haastaa tekemään tutkitusti parempia valintoja töissä ja vapaalla – omalla tavalla, ympäri vuoden!

Lue lisää

Hyvä johtaminen parantaa kannattavuutta

Suuntaa johtamisen kehittämisellä taloudelliseen menestykseen. Ilmarinen ja Evalua International toteuttivat tutkimuksen, jossa yhdistettiin henkilöstötutkimuksen johtamista kuvaavat tunnusluvut yksikkökohtaisten kannattavuuslukujen kanssa.

Tilaa tutkimustulokset

Fingrid hyötyi Parempi Vire -mobiilipalvelusta

Lue lisää siitä, miten Parempi Vire -mobiilipalvelu tsemppasi Fingridin liikkeelle ja työkyvyn nousuun.

Lue lisää

background

Parempi työelämä tuo tulosta

Rakenna parempaa työelämää yhdessä kanssamme. Parempaa työelämää -polulle olemme koonneet käytännön vinkkejä ja ohjeita työhyvinvointiin. Niistä inspiroitumalla ja niitä toteuttamalla voit parantaa hyvinvointia niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Tutustu polun osiin ja lähde liikkeelle!

Tunnista ja toimi

Millaiset johtamiskäytännöt yrityksessäsi on? Entä muut henkilöstökäytännöt? Yhteiset käytännöt synnyttävät yhtenäistä laatua. Eikä keneltäkään kulu aikaa siihen, että pyörä pitäisi keksiä joka päivä uudelleen. Ja kun työntekijät pääsevät luomaan käytäntöjä, he myös toimivat niiden mukaan mielellään.

Lue lisää

Johda itseäsi

Kehon ja mielen liitto. Kun se toimii, me toimimme. Ja kun autamme muitakin toimimaan, autamme koko työpaikkaamme voimaan hyvin. Arjen valinnat ratkaisevat, miten hyvin sinä, työkaverisi, esimiehesi ja alaisesi voivat.

Lue lisää

Johda ihmistä

Sinä päätät, miten johdat joukkojasi. Miten innostat työntekijöitäsi. Miten autat heitä onnistumaan. Milloin opastat, milloin annat vapaat kädet. Miten osoitat arvostavasi heidän erilaisuuttaan. Ja miten edistät sitä, että kehityt esimiehenä.

Lue lisää

Vahvista työkykyä

Auta työntekijöitäsi pysymään työkykyisinä. Seuraa, miten he voivat, ja auta ajoissa. Parhaiten turvaat työkyvyn, kun johdat sitä. Rakenna malli, aseta tavoitteet ja seuraa tuloksia.

Lue lisää

Yhtenä työyhteisönä

Parhaat osaajat ovat parhaissa työpaikoissa. Rakenna sen vuoksi sinun työpaikastasi paras. Sellainen, jossa jokainen tietää, miksi yrityksesi on olemassa ja mihin se on menossa. Ja jossa jokainen auttaa itseään ja muita onnistumaan.

Lue lisää

 

Työkykyjohtamisella menestystä ja tuottavuutta

Oletko valmis
tulevaisuuden työelämään?

 

Testaa oma Future Scoresi.

background
 Tutustu Tulevaisuuden työpaikan työkaluihin

Siirry SlideShareen

background

Sijoita hymyyn. Se kannattaa.


Hymyllä lisää menestystä, tuottavuutta ja työkykyä. 
Keinot hymyyn kuuluvat asiakasetuihimme ja ovat sinulle maksuttomia
Testaa, mitkä niistä sopivat parhaiten sinun yrityksellesi!