Parempaa työelämää -ohjaamo

Alenna työkyvyttömyysriskiä ja paranna työelämän laatua palvelullamme.

Johda työkykyriskiä

Parempaa työelämää -ohjaamo on tehokas työväline yrityksen työkyvystä, henkilöstöstä ja taloudesta vastaaville asiantuntijoille ja johdolle. Palvelussa voi reaaliaikaisen tiedon perusteella vertailla, ennustaa ja suunnitella työeläkevakuutusmaksuun ja työkyvyttömyysriskiin liittyviä asioita.

Hallitse riskejä helpommin

Ohjaamo tekee työkyvyttömyysriskistä ennustettavampaa sekä helpommin hallittavaa ja seurattavaa. Se tuottaa koko liiketoiminnalle hyödyllistä vertailutietoa muihin saman toimialan yrityksiin nähden, kertoo yrityksen maksuluokan ja tuo näkymän ammatillisen kuntoutuksen tilanteeseen.

Tilaa tunnukset

Parempaa työelämää -ohjaamoon kirjaudutaan Ilmarisen verkkopalvelutunnuksilla. Tunnukset ja lisätietoja palvelun käytöstä saat osoitteesta ohjaamo@ilmarinen.fi

KUINKA TYÖHYVINVOINTI VAIKUTTAA LIIKETULOKSEEN?

Kirjaudu Ohjaamoon

Jätä yhteydenottopyyntö, mikäli haluat kuulla lisää Ohjaamo-palvelusta myyjiltämme tai haluaisitte ottaa palvelun käyttöön omassa yrityksessänne.

Yrityksen tiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

Parempaa työelämää -palvelumme sinulle asiakasetuna

HYÖDYNNÄ ASIAKASETUSI, OTA KÄYTTÖÖN PAREMPI VIRE -MOBIILIPALVELU!

 

 

 

Etkö ole vielä asiakkaamme?