Rakenna Parempaa työelämää

 

Parempi työelämä tuo tulosta.

KUINKA TYÖHYVINVOINTI VAIKUTTAA LIIKETULOKSEEN?

Menestystä

Parempi työelämä on säännöllisiä, strategian mukaisia tekoja. Ne tekevät työtunneista tehokkaita ja työhyvinvoinnista yrityksesi kilpailuedun. Tunnista nykytila ja toimi. Lähde liikkeelle kohti parempaa työelämää. Katso alta videomme ja ota askel Parempaa työelämää -polulle.

 Tuottavuutta

Kun ihminen voi hyvin, hän tekee työnsä hyvin. Se näkyy yrityksesi tuloksessa. Työntekoa kehittämällä parannat yrityksesi tuottavuutta. Siksi sinun kannattaa huolehtia työntekijöidesi ja omasta hyvinvoinnistasi. Yllä olevassa laskurissa näet, miten parempi työelämä tuo tulosta.

Työkykyä

Oikein kohdennetulla ja hyvin organisoidulla työkykyjohtamisella vahvistetaan henkilöstön hyvinvointi. Samalla parannetaan liiketoiminnan tuloksellisuutta. Näin mahdollistetaan pidempiä työuria ja lisätään vihtyvyyttä. Parempaa työelämää -polkumme opastaa sinut kohti parempaa työkykyä.

KATSO VIDEO

Hymy on vakava asia.

Sijoita hymyyn. Saat menestystä, tuottavuutta ja työkykyä.

Keinot hymyn kuuluvat asiakasetuihimme ja ovat sinulle maksuttomia.

Mitkä sopivat parhaiten sinun yrityksellesi?

Tee testi

background

Siirry polulle ja lähde liikkeelle

Parempaa työelämää -polulle olemme koonneet käytännön vinkkejä ja ohjeita työhyvinvointiin. Niistä inspiroitumalla ja niitä toteuttamalla voit parantaa hyvinvointia niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Tunnista ja tartu nykytilaan polun Tunnista ja toimi -sivulla

Tunnista ja toimi

Millaiset johtamiskäytännöt yrityksessäsi on? Entä muut henkilöstökäytännöt? Yhteiset käytännöt synnyttävät yhtenäistä laatua. Eikä keneltäkään kulu aikaa siihen, että pyörä pitäisi keksiä joka päivä uudelleen. Ja kun työntekijät pääsevät luomaan käytäntöjä, he myös toimivat niiden mukaan mielellään.

Lue lisää

Johda itseäsi

Kehon ja mielen liitto. Kun se toimii, me toimimme. Ja kun autamme muitakin toimimaan, autamme koko työpaikkaamme voimaan hyvin. Arjen valinnat ratkaisevat, miten hyvin sinä, työkaverisi, esimiehesi ja alaisesi voivat.

Lue lisää

Johda ihmistä

Sinä päätät, miten johdat joukkojasi. Miten innostat työntekijöitäsi. Miten autat heitä onnistumaan. Milloin opastat, milloin annat vapaat kädet. Miten osoitat arvostavasi heidän erilaisuuttaan. Ja miten edistät sitä, että kehityt esimiehenä.

Lue lisää

Vahvista työkykyä

Auta työntekijöitäsi pysymään työkykyisinä. Seuraa, miten he voivat, ja auta ajoissa. Parhaiten turvaat työkyvyn, kun johdat sitä. Rakenna malli, aseta tavoitteet ja seuraa tuloksia.

Lue lisää

Yhtenä työyhteisönä

Parhaat osaajat ovat parhaissa työpaikoissa. Rakenna sen vuoksi sinun työpaikastasi paras. Sellainen, jossa jokainen tietää, miksi yrityksesi on olemassa ja mihin se on menossa. Ja jossa jokainen auttaa itseään ja muita onnistumaan.

Lue lisää

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

Palvelumme sinulle

 

Luotaamo – kartoita työyhteisösi vire

 

 

Valmentamo – Ilmarisen koulutukset ja valmennukset

 

 

 

Ohjaamo – johda työkykyriskiä

 

 

Työkykyjohtamisella menestystä ja tuottavuutta

Parempaa työelämää -ohjaamo

Parempaa työelämää -ohjaamo on tehokas työväline yrityksen työkyvystä, henkilöstöstä ja taloudesta vastaaville asiantuntijoille ja johdolle. 

Lue lisää

Parempi Vire -mobiilipalvelu

Parempi Vire on uusi, ensiluokkainen työkalu yksilön oman työkyvyn ja kokonaishyvinvoinnin parantamiseksi. Älypuhelimessa toimiva palvelu haastaa tekemään tutkitusti parempia valintoja töissä ja vapaalla – omalla tavalla, ympäri vuoden! 

Lue lisää

Tilaa Parempaa työelämää -polun viittä eri työhyvinvoinnin teemaa käsittelevät sähköpostikirjeet. Lopuksi saat polun suorittamisesta diplomin!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

Voit peruuttaa uutiskirjeiden vastaanottamisen milloin haluat. Ilmarisen rekisteriselosteet

Katso videot Parempaa työelämää -soittolistaltamme

Parempaa työelämää: Tunnista nykytila ja rakenna polku

Parempaa työelämää: Tunnista nykytila ja rakenna polku

Parempaa työelämää: Rakenna taitava työyhteisö

Parempaa työelämää: Rakenna taitava työyhteisö

Parempaa työelämää: Turvaa työkyky

Parempaa työelämää: Turvaa työkyky

Parempaa työelämää: Kehity esimiehenä

Parempaa työelämää: Kehity esimiehenä

Parempaa työelämää: Voi hyvin

Parempaa työelämää: Voi hyvin

Oletko valmis
tulevaisuuden työelämään?

 

Testaa oma Future Scoresi.

background
 Tutustu Tulevaisuuden työpaikan työkaluihin

Siirry SlideShareen

PAREMPAA ELÄMÄÄ -BLOGI

Rakas tulorekisteri: Harmin paikka vai digiloikka? >
18.12.2018
Eläke, Eläkejärjestelmä, Asiakaskokemus, Digitalisaatio, Eläketurva, Kansantalous
Monimuotoisuuden huomioiminen on yritysvastuuta – ja hyvää bisnestä >
13.12.2018
Työelämä, Vastuullisuus, Hyvinvointi, Työelämän muutos, Työyhteisö, vastuullisuus, Yrityskulttuuri

Seuraa blogia

Artikkeli
| 11.12.2018

Onnistu ihmisten johtamisessa – kuuntele, ole läsnä ja huolehdi luottamuksesta

Ihmisten johtamisessa eivät korostu luvut ja faktat, vaan keskustelu, kuuntelu ja aito läsnäolo. Ihmiset kaipaavat kuulluksi tulemista sekä oikeudenmukaista ja läpinäkyvää kohtelua johtamisessa läpi yrityksen, muistuttaa Ilmarisen työkykypäällikkö Jaana Pakka.

Lue lisää

Tiedote
| 21.11.2018

Tekemätön työ maksaa edelleen miljardeja – keskisuuriin yrityksiin tekemättömän työn kustannukset iskevät kovimmin

Tekemättömästä työstä aiheutuu suomalaisille yrityksille vuositasolla yhteensä noin 3,6 miljardin euron lasku. Tänä vuonna toteutetussa tutkimuksessa oli ensimmäistä kertaa mukana myös keskisuuria yrityksiä, ja niissä tekemättömän työn keskimääräiset kustannukset ovat jopa hieman korkeammat kuin suuryrityksissä. Työkykyä johtamalla organisaatiot voivat saavuttaa miljoonasäästöjä ja pidentää työuria.

Lue lisää