Valmentamo

Opi, uudistu ja menesty

Mikä on Valmentamo?

Valmentamo on paikka, jonne olemme koonneet koulutuksemme ja valmennuksemme yhdeksi kokonaisuudeksi. Täällä opit uutta, valmentaudut ja kehität työyhteisösi osaamista digitaalisesti ja asiantuntijoidemme avustuksella. Tuemme monimuoto-opiskelua ja jaamme parhaita käytäntöjä. Valmentamon palvelut ovat asiakasetumme sinulle.

Kehity paremmaksi, jatkuvasti

Valmentamo on tarkoitettu kaikenkokoisille asiakaillemme. Osallistu Parempaa työelämää -valmennuksiin, Johtamisen mestari- ja Työkykymestari-koulutusohjelmiin, hyödynnä yrityskohtaiset sparraukset tai lähde mukaan koko työyhteisön voimin.

Hyödy tuottavasta työstä

Tuemme sinua tuottavan työn ja työkykyjohtamisen kysymyksissä. Rakennamme kanssasi parempaa työelämää, jossa hyvinvointi tuo tulosta. Ilmoittaudu suoraan valmennuksiin tai ole meihin yhteydessä, niin lähdetään yhdessä liikkeelle.

Valmentamon palvelut sinulle

background

Parempaa työelämää -valmennukset

Asiantuntijavalmennuksemme eri työhyvinvoinnin teemoista on tarkoitettu niin esimiehille, työhyvinvoinnin päättäjille kuin tulevaisuuden työn kehittäjillekin.

Tutustu ja ilmoittaudu

background

Johtamisen mestari

Valmennamme esimiehiä saavuttamaan parempia tuloksia hyvällä vuorovaikutuksella ja menestymään uudistumiskykyisellä johtamisella. Rekisteröidy yrityksenne pääkäyttäjäksi ja avaa pääsy Valmentamoon esimiehille etujoukoissa. Verkkokoulutusympäristömme on avoinna aina. Valmentamon Ilmariselle tuottaa MPS Prewise.

Rekisteröidy

background

TYÖKYKYMESTARI -KOULUTUSOHJELMA

Parempi työelämä rakentuu yritysten arjessa. Valmennamme sinut johtamaan työkykyä tavoitteellisesti, mitattavasti ja vaikuttavasti. Työkykymestari-koulutusohjelmassamme otetaan haltuun työkykyjohtamisen kokonaisuus. Kysy lisää ja ilmoita kiinnostuksesi sähköpostilla tyokykypalvelut@ilmarinen.fi

Lataa esite (pdf)

background

Unitaito-valmennus yrittäjälle

Unitaito on viiden viikon verkkovalmennus kaikille uneen liittyvien pulmien kanssa kamppaileville. Liian vähäinen uni heikentää tutkitusti työkykyä, työtehoa ja työhyvinvointia. Yksilön tilanne vaikuttaa myös työyhteisöön ja sen työhyvinvointiin. Unitaito auttaa kartoittamaan lähtötilanteesi ja tuo keinoja parantaa unen laatua, työkykyä ja työvirettä. Valmennuksen tuottaa Sanoi Oy, valmentajana toimii toimittaja ja tietokirjailija Leeni Peltonen.

Ota käyttöön

Rekisteröidy Valmentamon verkkoympäristön pääkäyttäjäksi

Rekisteröitymällä pääkäyttäjäksi voit lisätä tunnuksia yrityksenne esimiehille. Rekisteröitymällä saatte käyttöönne jatkuvasti kehittyviä verkkokoulutuskokonaisuuksia.

Rekisteröidy

Parempaa työelämää -valmennukset

28

marraskuu

ke 28.11.2018 klo 8:30-16:00

TÄYNNÄ! Johda itsesi parempaan vireeseen Tampere 28.11.2018

Solo Sokos Hotel Torni, Ratapihankatu 43, 33100 Tampere

5

helmikuu

ti 5.2.2019 klo 8:30-12:00

Varhainen tuki ja hankalat esimiestilanteet Tampere 5.2.2019

Scandic Tampere City, Hämeenkatu 1, 33100 Tampere

Katso kaikki

UUSI ASIAKAS? TERVETULOA ILMARISEEN!

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

Valitse alla olevista tilanteista sinulle sopivin. Näet tilanteeseen sopivimmat valmennukset, joita tarjoamme.

Valitse tilanne

Katso tallenne valmennuksesta "Johda, innosta ja vaikuta"

Valmentajana on NLP Akatemian vetäjä Ilkka Rajala. Valmennus on tarkoitettu esimiehille, jotka haluavat kehittää oman johtamisen vaikuttavuuttaan.

Ilmoittaudu mukaan: valmennukset ovat asiakasetumme sinulle

Asiakkaanamme pääset osallistumaan asiantuntijoidemme valmennuksiin useilla eri paikkakunnilla. Katso tulevat valmennukset ja varaa paikkasi.

Tutustu valmennuksiimme

KUINKA TYÖHYVINVOINTI VAIKUTTAA LIIKETULOKSEEN?

Parempaa työelämää -palvelumme sinulle asiakasetuna

 

Työkykyjohtamisella menestystä ja tuottavuutta

Parempi työelämä tuo tulosta

Rakenna parempaa työelämää yhdessä kanssamme. Parempaa työelämää -polulle olemme koonneet käytännön vinkkejä ja ohjeita työhyvinvointiin. Niistä inspiroitumalla ja niitä toteuttamalla voit parantaa hyvinvointia niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Tutustu polun osiin ja lähde liikkeelle!

Tunnista ja toimi

Millaiset johtamiskäytännöt yrityksessäsi on? Entä muut henkilöstökäytännöt? Yhteiset käytännöt synnyttävät yhtenäistä laatua. Eikä keneltäkään kulu aikaa siihen, että pyörä pitäisi keksiä joka päivä uudelleen. Ja kun työntekijät pääsevät luomaan käytäntöjä, he myös toimivat niiden mukaan mielellään.

Lue lisää

Johda itseäsi

Kehon ja mielen liitto. Kun se toimii, me toimimme. Ja kun autamme muitakin toimimaan, autamme koko työpaikkaamme voimaan hyvin. Arjen valinnat ratkaisevat, miten hyvin sinä, työkaverisi, esimiehesi ja alaisesi voivat.

Lue lisää

Johda ihmistä

Sinä päätät, miten johdat joukkojasi. Miten innostat työntekijöitäsi. Miten autat heitä onnistumaan. Milloin opastat, milloin annat vapaat kädet. Miten osoitat arvostavasi heidän erilaisuuttaan. Ja miten edistät sitä, että kehityt esimiehenä.

Lue lisää

Vahvista työkykyä

Auta työntekijöitäsi pysymään työkykyisinä. Seuraa, miten he voivat, ja auta ajoissa. Parhaiten turvaat työkyvyn, kun johdat sitä. Rakenna malli, aseta tavoitteet ja seuraa tuloksia.

Lue lisää

Yhtenä työyhteisönä

Parhaat osaajat ovat parhaissa työpaikoissa. Rakenna sen vuoksi sinun työpaikastasi paras. Sellainen, jossa jokainen tietää, miksi yrityksesi on olemassa ja mihin se on menossa. Ja jossa jokainen auttaa itseään ja muita onnistumaan.

Lue lisää

Oletko valmis
tulevaisuuden työelämään?

 

Testaa oma Future Scoresi.

background
 Tutustu Tulevaisuuden työpaikan työkaluihin

Siirry SlideShareen