Valmentamo

Opi, uudistu ja menesty

Mikä on Valmentamo?

Valmentamo on paikka, jonne olemme koonneet koulutuksemme ja valmennuksemme yhdeksi kokonaisuudeksi. Täällä opit uutta, valmentaudut ja kehität työyhteisösi osaamista digitaalisesti ja asiantuntijoidemme avustuksella. Tuemme monimuoto-opiskelua ja jaamme parhaita käytäntöjä. Valmentamon palvelut ovat asiakasetumme sinulle.

Kehity paremmaksi, jatkuvasti

Valmentamo on tarkoitettu kaikenkokoisille asiakaillemme. Osallistu Parempaa työelämää -valmennuksiin, Johtamisen mestari- ja Työkykymestari-koulutusohjelmiin, hyödynnä yrityskohtaiset sparraukset tai lähde mukaan koko työyhteisön voimin.

Hyödy tuottavasta työstä

Tuemme sinua tuottavan työn ja työkykyjohtamisen kysymyksissä. Rakennamme kanssasi parempaa työelämää, jossa hyvinvointi tuo tulosta. Ilmoittaudu suoraan valmennuksiin tai ole meihin yhteydessä, niin lähdetään yhdessä liikkeelle.

Valmentamon palvelut sinulle

background

Parempaa työelämää -valmennukset

Asiantuntijavalmennuksemme eri työhyvinvoinnin teemoista on tarkoitettu niin esimiehille, työhyvinvoinnin päättäjille kuin tulevaisuuden työn kehittäjillekin.

Tutustu ja ilmoittaudu

background

Johtamisen mestari

Valmennamme esimiehiä saavuttamaan parempia tuloksia hyvällä vuorovaikutuksella ja menestymään uudistumiskykyisellä johtamisella. Rekisteröidy yrityksenne pääkäyttäjäksi ja avaa pääsy Valmentamoon esimiehille etujoukoissa. Verkkokoulutusympäristömme on avoinna aina. Valmentamon Ilmariselle tuottaa MPS Prewise.

Rekisteröidy

background

TYÖKYKYMESTARI -KOULUTUSOHJELMA

Parempi työelämä rakentuu yritysten arjessa. Valmennamme sinut johtamaan työkykyä tavoitteellisesti, mitattavasti ja vaikuttavasti. Työkykymestari-koulutusohjelmassamme otetaan haltuun työkykyjohtamisen kokonaisuus. Kysy lisää ja ilmoita kiinnostuksesi sähköpostilla tyokykypalvelut@ilmarinen.fi

Lataa esite (pdf)

Rekisteröidy Valmentamon verkkoympäristön pääkäyttäjäksi

Rekisteröitymällä pääkäyttäjäksi voit lisätä tunnuksia yrityksenne esimiehille. Rekisteröitymällä saatte käyttöönne jatkuvasti kehittyviä verkkokoulutuskokonaisuuksia.

Rekisteröidy

Parempaa työelämää -valmennukset

5

helmikuu

ti 5.2.2019 klo 8:30-12:00

Täynnä! Varhainen tuki ja hankalat esimiestilanteet Tampere 5.2.2019

Scandic Tampere City, Hämeenkatu 1, 33100 Tampere

6

helmikuu

ke 6.2.2019 klo 8:30-13:00

Työ muuttuu, johtamisen täytyy muuttua Turku 6.2.2019

Scandic Julia, Eerikinkatu 4, 20100 Turku

6

helmikuu

ke 6.2.2019 klo 8:50-12:30

Webinaari: Mieli ja työ 6.2.2019

webinaari

Katso kaikki

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

Katso tallenne valmennuksesta "Johda, innosta ja vaikuta"

Valmentajana on NLP Akatemian vetäjä Ilkka Rajala. Valmennus on tarkoitettu esimiehille, jotka haluavat kehittää oman johtamisen vaikuttavuuttaan.

Ilmoittaudu mukaan: valmennukset ovat asiakasetumme sinulle

Asiakkaanamme pääset osallistumaan asiantuntijoidemme valmennuksiin useilla eri paikkakunnilla. Katso tulevat valmennukset ja varaa paikkasi.

Tutustu valmennuksiimme

 

Työkykyjohtamisella menestystä ja tuottavuutta