Asiakasetumme sinulle:

Ota Luotaamo käyttöösi

Luotaamossa saat käyttöösi Parempi Vire -mobiilipalvelun ja Työvire-kartoituksen.

Työnantaja, ota Luotaamo käyttöön yrityksessäsi

Asiakkaanamme saat Luotaamon käyttöön henkilöstöllesi heti tilauksen jälkeen ja ilman lisäveloitusta. Luotaamo-kokonaisuuden tilaaminen ja käyttöönotto on helppoa. Luotaamon ottaa käyttöön pääkäyttäjä, joka voi hallinnoida palvelua ja seurata tuloksia pääkäyttäjäpalvelussa.

Luotaamo on kokonaisuus, joka tarjoaa 360°-näkymän henkilöstön hyvinvointiin ja organisaation suorituskykyyn. Luotaamossa saat käyttöösi Parempi Vire -mobiilipalvelun, Työvire-kartoituksen sekä Työyhteisövire-tutkimuksen.

Lue lisää Luotaamosta tai tule asiakkaaksemme

Ota käyttöön Luotaamo

Näin saat Luotaamon käyttöösi

Tunnistaudu ja tilaa kokonaisuus

Tilaa nyt Luotaamo yrityksenne käyttöön! Asiakkaamme saavat Luotaamon ja sen palvelut asiakasetuina. Tilaaminen on helppoa – tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja täytä lomakkeelle yrityksestänne valitun pääkäyttäjän tiedot.

Ota kokonaisuus käyttöösi

Saat tilauslomakkeen täytettyäsi sähköpostiisi tarkat ohjeet helpottamaan käyttöönottoa. Yrityksen pääkäyttäjä saa tunnukset Luotaamoon heti tilauksen jälkeen. Näin pääsette tutustumaan kokonaisuuteen suoraan tilauksen jälkeen.

MOTIVOI HENKILÖSTÖ MUKAAN

Innosta koko henkilöstö mukaan käyttämään Luotaamon palveluita, lataamaan Parempi Vire omiin älypuhelimiinsa ja ottamaan mobiilipalvelu käyttöön heti. Parempi Vire toimii iOS- sekä Android-laitteissa. Työvire-kartoituksen ja Työyhteisövire-tutkimuksen ottaa käyttöön pääkäyttäjä.

Halutessasi voitte sopia koulutuksesta ja saada tukea palveluiden käyttöönottoon.

PÄÄKÄYTTÄJÄN PALVELUT

Kirjaudu sähköpostiosoitteellasi Luotaamon pääkäyttäjän palveluun. Palvelussa voit esimerkiksi lisätä kätevästi yrityksesi Parempi Vire -käyttäjiä, hallinnoida käyttäjien tietoja sekä tarkastella raportteja.

Etkö ole vielä asiakkaamme?

Oletko yrittäjä?