Människonära samarbetspartner

Ett aktivt pensionsbolag? Okomplicerat och på gott humör? Talar så att kunderna förstår? Ja, det finns faktiskt sådana.

Då du tecknar en pensionsförsäkring hos oss väljer du samtidigt samarbetspartner. Det är bra att det finns alternativ att välja mellan. Välj en sådan som det är lätt att sköta ärendena med. Som svarar innan du hinner fråga. Som du kan diskutera med jämlikt och bli förstådd. Som talar ditt språk och inte gömmer sig bakom paragrafer.

Ilmarinen är en sådan.

Ilmarinen sköter för över 600 000 finländares försäkringar och betalar pensioner till nästan en halv miljon pensionstagare. Vi ansvarar för nästan 1,2 miljoner personers pensionsskydd.

Vi kan erbjuda allt som du önskar av ett pensionsbolag. Arbetspensionsförsäkring för arbetstagare, dvs. ArPL och arbetspensionsförsäkring för företagare, dvs. FöPL. Stöd för ditt och dina arbetstagares välbefinnande i arbetet. Rehabilitering. Pension. Utan onödig pensionsjargong och stelhet. Redigt, okomplicerat och på gott humör.  För att du och dina arbetstagare ska må bra.

Bli kund hos Ilmarinen

Då du vill diskutera din försäkring eller din pension, kontakta oss. Då du vill teckna en försäkring hos oss, fyll i en ansökan om ArPL- eller  FöPL-försäkring eller kontakta våra samarbetspartners. Det gör du enkelt, eftersom vårt servicenät täcker hela Finland.

Kunderna är också ägare

Alla som är försäkrade i Ilmarinen är också ägare i bolaget. Vi har en stor grupp ägare, över en halv miljon. Välkommen i denna grupp.