Artikkelit

Eläkeläinen työelämässä – loppuun ajettu mopo vai huippuunsa viritetty Formula 1-auto?

Eläkeläisten työelämään osallistumisen teemasta keskustellaan heinäkuussa SuomiAreenalla Porissa. Tervetuloa kuulolle paneelikeskusteluun Etelärannan Rantalavalle 14.7. paikan päälle tai etänä.

Perinteisen SuomiAreena-festivaalin tavoitteena on tuoda kohtaamiset ja keskustelu yhteiskunnallisesti ajankohtaisista aiheista kaikkien ulottuville. Festivaalin tarkempaan ohjelmaan voi tutustua tapahtuman verkkosivuilla (Suomiareena.fi). Osallistumme ohjelmaan yhteistyössä vanhuksille seuranpitoa tarjoavan Seurana Oy:n kanssa.

Ilmarisesta on torstaina 14.7. klo 13-14 paneelikeskustelussa mukana eläkejohtaja Outi Pekkarinen. Keskustelun teemana on ”Eläkeläinen työelämässä - loppuun ajettu mopo vai huippuunsa viritetty Formula 1-auto?”.  Panelisteja vauhdittaa juontaja Lorenz Backman ja keskustelun starttaa legendaarinen artisti Eino Grön.

Mukana paneelissa ovat Outin lisäksi Seuranan perustaja ja toimitusjohtaja Mirka Saarinen, viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner sekä eläkeläinen ja Helsingin yliopiston entinen kehityspäällikkö Tuula Meres-Wuori. Keskustelun voi kuunnella joko paikan päällä tai katsoa se suorana tai tallenteena MTV katsomossa (mtv.fi tai MTV katsomo-sovellus).

Meillä on ilo osallistua keskusteluun tästä tärkeästä teemasta yhteistyössä Seurana Oy:n kanssa. Meiltä on myös eläkesiantuntija vastaamassa kysymyksiin eläkkeestä Rantakadun tapahtumaosastolla 13.-15.7.”

Ilmarisen eläkeasiakaspalvelusta Mika Mononen houkuttelee kolmena päivänä festariväkeä kyselemään eläkkeistä ja vastaa kysymyksiin Seuranan tapahtumateltalla Rantakadulla. Uskomme, että teema Huolehdi omaisuudestasi - tule kysymään eläkkeestäsi kiinnostaa monia.

Lisää aiheesta

Artikkelit 18.1.2023

Uratarinoita Ilmarisesta - Lähes 30 tehtävää saman katon alla

Talossamme on yli 600 työntekijää, joista jokainen on kulkenut omanlaisensa tien nykyisiin tehtäviinsä. Nyt ilmarislaiset kertovat, miten he ovat päätyneet meille ja edenneet nykyisiin tehtäviinsä. Tarinat ovat erilaisia, mutta niitä kaikkia yhdistävät avoimuus uusille mahdollisuuksille sekä halu kasvaa ja kehittyä.

Uratarinoita Ilmarisesta - Lähes 30 tehtävää saman katon alla
Lisää ajankohtaisia artikkeleita