Artikkelit

Eläkeläinen työelämässä – loppuun ajettu mopo vai huippuunsa viritetty Formula 1-auto?

Eläkeläisten työelämään osallistumisen teemasta keskustellaan heinäkuussa SuomiAreenalla Porissa. Tervetuloa kuulolle paneelikeskusteluun Etelärannan Rantalavalle 14.7. paikan päälle tai etänä.

Perinteisen SuomiAreena-festivaalin tavoitteena on tuoda kohtaamiset ja keskustelu yhteiskunnallisesti ajankohtaisista aiheista kaikkien ulottuville. Festivaalin tarkempaan ohjelmaan voi tutustua tapahtuman verkkosivuilla (Suomiareena.fi). Osallistumme ohjelmaan yhteistyössä vanhuksille seuranpitoa tarjoavan Seurana Oy:n kanssa.

Ilmarisesta on torstaina 14.7. klo 13-14 paneelikeskustelussa mukana eläkejohtaja Outi Pekkarinen. Keskustelun teemana on ”Eläkeläinen työelämässä - loppuun ajettu mopo vai huippuunsa viritetty Formula 1-auto?”.  Panelisteja vauhdittaa juontaja Lorenz Backman ja keskustelun starttaa legendaarinen artisti Eino Grön.

Mukana paneelissa ovat Outin lisäksi Seuranan perustaja ja toimitusjohtaja Mirka Saarinen, viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner sekä eläkeläinen ja Helsingin yliopiston entinen kehityspäällikkö Tuula Meres-Wuori. Keskustelun voi kuunnella joko paikan päällä tai katsoa se suorana tai tallenteena MTV katsomossa (mtv.fi tai MTV katsomo-sovellus).

Meillä on ilo osallistua keskusteluun tästä tärkeästä teemasta yhteistyössä Seurana Oy:n kanssa. Meiltä on myös eläkesiantuntija vastaamassa kysymyksiin eläkkeestä Rantakadun tapahtumaosastolla 13.-15.7.”

Ilmarisen eläkeasiakaspalvelusta Mika Mononen houkuttelee kolmena päivänä festariväkeä kyselemään eläkkeistä ja vastaa kysymyksiin Seuranan tapahtumateltalla Rantakadulla. Uskomme, että teema Huolehdi omaisuudestasi - tule kysymään eläkkeestäsi kiinnostaa monia.

Lisää aiheesta

Artikkelit 10.8.2022

Miten yrittäjä voi saada etuutta sairauden kohdatessa?

Yrittäjänä sinun kannattaa olla selvillä siitä, miten toimit käytännössä, jos kaikki ei mene suunnitelmien mukaan ja sairastut vakavasti. Poimi keskeiset toimet tästä koosteesta. Muista myös, että YEL-työtulo ratkaisee maksettavan etuuden määrän riippumatta siitä, kuka etuuden maksaa. Yrittäjän eläkevakuutuksen eli YEL-vakuutuksen vaikutukset ulottuvat näin laajalle elämään jo kauan ennen eläkkeelle jäämistä.

Miten yrittäjä voi saada etuutta sairauden kohdatessa?

Artikkelit 27.7.2022

Yli 40 prosenttia päästöistä tuottava kiinteistöala on Ilmarisen ilmastotyölle keskeinen

Merkittävänä rakennuttajana ja kiinteistösijoittajana Ilmarinen huomioi ilmastovaikutukset rakennuksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Hiilineutraaliustavoitteeseen ohjaa Ilmarisen ilmastotiekartta, joka on nyt yhtenä esimerkkinä Green Building Council Finlandin toimintaohjelmassa.

Yli 40 prosenttia päästöistä tuottava kiinteistöala on Ilmarisen ilmastotyölle keskeinen
Lisää ajankohtaisia artikkeleita