Asiakastarina

Tässä kaikki blogimme ja artikkelimme valitsemastasi aihepiiristä, ole hyvä!

Menestystarinat 11.6.2019

Valmennus tiivisti MMA:n työyhteisöä

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten etujärjestö MMA oli ajautunut kiperään tilanteeseen: 15 hengen henkilöstö pieneni puolentoista vuoden aikana neljän työntekijän verran, ja työt piti jakaa jäljelle jäävien työpöydille. Jotta tilanne ei olisi kärjistynyt, organisaatio alkoi petrata työyhteisötaitojaan.

Lue artikkeli

Muuttuva työelämä 20.3.2019

Videopelien pelaamisesta on tullut arvostettua työtä, jossa suomalaiset ovat maailman huippua

Vielä muutama vuosi sitten ajatus videopelien pelaamisesta ammattina nauratti ihmisiä. Nyt esports on kovaa vauhtia nousemassa maailman seuratuimmaksi lajiksi, jonka ammattilaiset takovat miljoonia. Uuden pelimaailman ytimessä ovat suomalaisen Havu Gamingin tapaiset joukkueet.

Lue artikkeli

Menestystarinat 10.12.2018

Joulu tuo kalakukkoyrittäjän pääkaupunkiin

Joulunalusaika on kalakukkoleipomolle kiireistä aikaa. Yrittäjä Janne Komulainen nauttii sesonkikiireen tuomasta paineesta ja yrittäjyyden haasteista.

Lue artikkeli

Menestystarinat 17.11.2018

Franchising sysäsi M Roomin Suomesta maailmalle

Franchisetoimintamalli on mahdollistanut M Room -parturiketjun maailmanvalloituksen. Siitä hyötyvät myös ketjun yrittäjät, tietää toimitusjohtaja Markku Kosonen – onhan hän ollut yksi heistä itsekin.

Lue artikkeli

Menestystarinat 15.11.2018

Samuji tuo huippumuotia Kämp Gallerian Gardeniin

Samuji avaa useiden muiden suomalaisten huippumerkkien joukossa liikkeen Gardeniin, Kämp Galleriassa sijaitsevaan uuteen muodin keskukseen.

Lue artikkeli

Menestystarinat 5.11.2018

Yrittäjä uskoo saunabuumin nosteeseen – avaa pellettisaunan Helsingin Jätkäsaareen

Kokenut saunayrittäjä Kimmo Helistö avaa marraskuussa puupelleteillä lämpiävän saunakokonaisuuden Ilmarisen omistaman asuintalon alakertaan.

Lue artikkeli

Menestystarinat 3.9.2018

Liikkumalla viikko ylimääräistä lomaa

Rakennuskoneiden vuokraamiseen ja työmaapalveluihin erikoistunut Cramo Finland palkitsee 120 tuntia vuodessa liikkuvat työntekijänsä ylimääräisellä lomaviikolla.

Lue artikkeli

Menestystarinat 14.3.2018

Maamme rakentajat: Nuorten yrittäjien Arctic SnowHotel nousi matkailijoiden suosioon

Yrittäjäpariskunta Heidi ja Ville Haavikko luotsaavat lumihotellia 3,5 miljoonan liikevaihdolla ja pitävät huolta 40 kausityöntekijän työyhteisöstä – näin päähänpistosta kasvoi Lapin matkailun jättihitti.

Lue artikkeli

Menestystarinat 2.1.2018

Parempi Vire oli menestys Musti & Mirrin työyhteisössä

Työkykyä ja -hyvinvointia tukeva Parempi Vire -sovellus hitsasi Musti & Mirri Oy:n fyysisesti erillään olevat työntekijät tiiviimmäksi työyhteisöksi.

Lue artikkeli
Näytetään 9/9
Näytä lisää