Kiinteistöt

Tässä kaikki blogimme ja artikkelimme valitsemastasi aihepiiristä, ole hyvä!

Muuttuva työelämä 2.9.2020

Pandemia muuttaa toimitiloja ja työskentelytapoja

Toimistotyöympäristön merkittävimmät muutokset ovat olleet seurausta tekniikan kehityksestä. Tekniikka on sanellut työpöytien koon ja muun tilatarpeen. Digitalisoitumisen ja koronapandemian myötä työn paikkasidonnaisuus ja toimintatavat muuttuvat, joten tilan merkitys tulee ajatella uudelleen.

Lue artikkeli
Kierrätettävää lasia merikontissa. Työhenkilö kantaa tavaraa vieressä. Kuvituskuva.

Ilmiöt 10.6.2020

Lasia voi kierrättää loputtomasti ja säästää siten luonnonvaroja ja energiaa – mutta miksi niin ei tehdä?

Kiertotalouden käytännöt vaativat suunnittelua ja tekemistä, mutta pienentävät kustannuksia pidemmällä aikavälillä – sekä kiinteistön omistajalle että ympäristölle. Miksi kiertotalous ja materiaalien kiertäminen ei ole vielä osa kaikkea rakentamista ja purkamista?

Lue artikkeli

Blogit 7.2.2020

Purkamista ei tule tehdä vain repimällä ja raastamalla rakenteita rikki – uusi sopimus vahvistaa vastuullisuutta kiinteistösijoitusten elinkaaren lopussa

Kiinteistöt ja rakentaminen tuottavat merkittävän osan Suomen kokonaispäästöistä ja jätteistä vuosittain. Kiinteistösijoittajilla suuri mahdollisuus ja vastuu kehittää kiertotaloutta ja pienentää hiilijalanjälkeä kansallisella tasolla.

Lue artikkeli

Ilmiöt 15.10.2019

Ympäristösertifiointi auttaa vuokralaista valitsemaan itselleen sopivan toimitilan

Kun rakennuttaja lupaa, että rakennus kestää sata vuotta, mitä lupauksen lunastaminen vaatii käytännössä? Miten varmistetaan, että rakennus on vielä sadan vuoden päästä sopiva toimistoksi tai asuinnoiksi. Tai miten varmistetaan, että rakennuksen energiatehokkuus ja ympäristöjalanjälki pysyvät kehityksessä mukana? Kuuntele lisää Ilmarisen ensimmäisestä podcastista.

Lue artikkeli

Ilmiöt 7.8.2019

Hyvä saavutettavuus turvaa keskustan elinvoiman

Helsingin keskusta pysyy vetovoimaisena, kun sinne pääsee jatkossakin sujuvasti henkilöautolla, sanoo Ilmarisen kiinteistöjohtaja Tomi Aimonen.

Lue artikkeli

Menestystarinat 5.11.2018

Yrittäjä uskoo saunabuumin nosteeseen – avaa pellettisaunan Helsingin Jätkäsaareen

Kokenut saunayrittäjä Kimmo Helistö avaa marraskuussa puupelleteillä lämpiävän saunakokonaisuuden Ilmarisen omistaman asuintalon alakertaan.

Lue artikkeli

Blogit 24.9.2018

Kiertotalous on osa kestävää kehitystä

Lue artikkeli

Menestystarinat 18.9.2018

Chjoko luo kivijalkamyymälän tunnelmaa REDIin

Yrittäjäpariskunnan Laura Gröndahl kertoo, miksi kivijalkayritys päätti laajentaa artesaanisuklaaseen ja pralineihin erikoistuneen yrityksensä RED-kauppakeskukseen ja miten suklaasta luotiin menestystarina.

Lue artikkeli
Näytetään 9/10
Näytä lisää