Liikuttaja Elsi Luomi vetämässä jumppaa Ilmarislaisille Ilmarisen toimitalon pihalla.
Tiedote 14.9.2016

Ilmarinen palkkasi liikuttajan henkilöstölleen

Ilmarisessa työskentelee nykyisin varsinainen työelämän harvinaisuus, kokopäiväinen liikuttaja. Liikuttajan tehtävä on innostaa Ilmarisen henkilöstöä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan liikunnan ja ravitsemuksen keinoin. Liikuttajan palkkaaminen on strateginen teko: Ilmarisen tavoitteena on näyttää, että työ ja työyhteisö voivat olla energian lähde.

Ilmarinen palkkasi osana energisoiva työyhteisö -strategiaohjelmaansa kesäksi kokeiluluontoisesti liikuttajan. Kesätyössä ollut Elsi Luomi sai syksyn tullen pestilleen vuodeksi jatkoa: hän työskentelee nyt Ilmarisessa kokoaikaisena liikuttajana.

– Työnantajana voimme tukea hyvää virettä monella tavalla. Olennaista on luonnollisesti huolehtia siitä, että työssä onnistumisen edellytykset ovat kunnossa. Lisäksi haluamme edistää sitä, että jokainen löytää itselleen sopivat tavat huolehtia omasta hyvinvoinnistaan, sanoo Ilmarisen viestinnästä, markkinoinnista ja HR:stä vastaava johtaja Päivi Sihvola.

Liikuttajan tehtävä on innostaa Ilmarisen henkilöstöä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan liikunnan ja ravitsemuksen avulla. Keinoina ovat esimerkiksi henkilökohtaiset opastukset, taukoliikuntatuokiot sekä luennot ja liikuntahetket tiimeille. Liikunnassa painotetaan etenkin matalan kynnyksen mahdollisuuksia liikkumiseen, niin että kaikki voivat lähteä liikkeelle kunnosta ja iästä riippumatta.

– Liikuttaja auttaa Ilmarisen väkeä löytämään ne omat juttunsa liikunnassa. Kesällä tuli selväksi, että tälle palvelulle on kysyntää – Elsi Luomen allakka täyttyi niin ryhmille kuin yksilöillekin tarkoitetuista liikuntaopastuksista. Hyvä vire syntyy myös siitä, että syömme oikein. Liikuttaja auttaa kollegojaan tekemään ravitsemuksellisesti fiksuja valintoja, Sihvola kertoo.

Sihvolan mukaan Ilmarisessa ja työelämässä yleensä tarvitaan innovatiivisempaa otetta yksilön hyvinvoinnin tukemiseen.

– Osa liikuttajan ajasta tulee menemään kehittämiseen. Haluamme Ilmarisessa ymmärtää paremmin ihmisten arkipäivää sekä tarjota välineitä hyvinvoinnin parantamiseen. Olemme tavoitettamme tukemaan julkaisseet myös Parempi vire -mobiilisovelluksen, joka auttaa työntekijöitä ja yrityksiä energisoitumaan, Sihvola sanoo.

Syksyn myötä liikuttaja lähtee innostamaan myös Ilmarisen asiakkaita ja sidosryhmiä liikunnan pariin.

Kuka? Liikuttaja Elsi Luomi

Ikä: 23
Koulutus: Liikunnanohjaaja AMK
Ammatillinen tausta: Opiskeluiden ohella monen vuoden kokemus lasten ja nuorten liikunnanohjauksesta ja valmentamisesta.
Oma urheilutausta: Pitkälti salibandysta, pelaa edelleen aktiivisesti.

Lisätietoja:

Päivi Sihvola, johtaja, viestintä, markkinointi ja HR, p. 040 757 4992
Elsi Luomi, liikuttaja, p. 050 520 0918

Ajankohtaista

Uutinen 3.3.2021

Varsinainen yhtiökokous 2021

Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiön Ilmarisen varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 25.3.2021 klo 9.00 alkaen osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki.

Varsinainen yhtiökokous 2021

Tiedote 2.3.2021

Ilmarisen hallitukseen uusia jäseniä, hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Ilkka Hämälä

Ilmarisen hallituksen uusiksi jäseniksi on valittu STTK:n viestinnästä ja HR:sta vastaava johtaja Marja-Liisa Rajakangas, Kesko Oyj:n talous- ja rahoitusjohtaja Jukka Erlund sekä Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi. Ilmarisen hallintoneuvosto päätti nimityksistä kokouksessaan 2.3.2021.

Ilmarisen hallitukseen uusia jäseniä, hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Ilkka Hämälä
Lisää uutisia ja tiedotteita