Ihmisjoukko ulkoiluvaatteissa metsässä, kuva Duunikunto sarjasta.
Uutinen 25.4.2018

Ilmarinen on mukana rakentamassa parempaa duunikuntoa

Ilmarinen on jälleen mukana MTV:llä esitettävässä Duunikunto-sarjassa. Huomenta Suomen yhteydessä esitettävä ohjelma alkaa torstaina 26.4. klo 8.05. Tervetuloa mukaan matkalle kohti parempaa työelämää!

Duunikunto-sarjassa selvitetään asiantuntijatiimin voimin, miten jokainen voi parantaa työkykyään. Tänä vuonna ohjelman teemana on polkujuoksu. Myös Ilmarisen Parempi Vire -mobiilipalvelu on vahvasti mukana ohjelmassa.  

Parempaan vireeseen polkujuoksulla

Sarjan kuvauksiin osallistuu viisi eri alojen ”duunikuntolaista”, joiden henkilökohtaisiin haasteisiin ohjelmassa haetaan ratkaisuja. Petra, Reija, Sanna, Ronne ja Marko ottavat keväästä syksyyn jatkuvan haasteen vastaan – tavoitteena on päästä parempaan kuntoon polkujuoksun avulla.

Duunikuntolaisten valmentajana toimii seikkailujuoksija Jukka Viljanen, ja ohjelman juontaa Heidi Sohlberg. Ohjelmassa on lisäksi mukana joukko työkyvyn asiantuntijoita. Myös Ilmarisen asiantuntijat antavat ohjelmassa vinkkejä työkyvyn parantamiseen.

Parempi Vire -sovellus duunikuntolaisten apuna

Ilmarisen Parempi Vire -sovellus on tärkeänä apuna duunikuntolaisten matkalla.

– Parempi Vire -sovelluksemme tarjoaa duunikuntolaisille oivan avun oman hyvinvoinnin ja työkyvyn edistämiseen. Se on apuna työkyvyn parantamisessa niin töissä kuin vapaa-ajallakin, kertoo Ilmarisen työhyvinvointipäällikkö Merja Luukkonen.

–Duunikunto tarjoaa vertaistukea myös katsojille. Ohjelmasta jokainen meistä voi saada hyviä vinkkejä oman työkykynsä parantamiseen. Pienetkin muutokset arjessa voivat saada paljon aikaan, Luukkonen jatkaa.

Duunikunto on ohjelma kaikille, jotka haluavat päästä parempaan kuntoon niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Ohjelma motivoi työntekijöitä ja työnantajia pitämään huolta ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Lue lisää: mtv.fi/duunikunto

Katso: Duunikunto, MTV, torstaisin kello 8:05

Ajankohtaista

Kuvituskuva.

Tiedote 12.3.2024

Tutkimus: Pitkä työura ei edellytä täydellistä terveyttä – eläkesuunnitelmista puhutaan työpaikoilla liian vähän

Pitkä työura ei edellytä täydellistä terveyttä, selviää Ilmarisen tutkimuksesta. Tutkimuksessa tunnistettiin keinoja, joilla voidaan edistää työssä jatkamista mahdollisimman pitkään. Tutkimuksen mukaan eläkesuunnitelmista puhutaan työpaikoilla aivan liian vähän. Vain joka neljäs yli 60-vuotias on keskustellut eläkeaikeistaan esihenkilönsä kanssa. 

Tutkimus: Pitkä työura ei edellytä täydellistä terveyttä – eläkesuunnitelmista puhutaan työpaikoilla liian vähän
Kaksi ihmistä katsovat toisiaan ompelukoneiden äärellä, kuvituskuva.

Tiedote 10.1.2024

Yhä useampi työkyvyttömyyseläkkeelle siirtyvä on yli 60-vuotias

Ilmariseen vuonna 2023 tulleiden työkyvyttömyyseläkehakemusten määrä kasvoi kolme prosenttia edellisvuodesta. Eniten kasvoivat yli 60-vuotiaiden hakemusmäärät, 12 prosenttia edellisvuodesta. Yleisimmäksi työkyvyttömyyseläkkeen syyksi nousivat tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Yhä useampi työkyvyttömyyseläkkeelle siirtyvä on yli 60-vuotias
Lisää uutisia ja tiedotteita