Ihmisjoukko ulkoiluvaatteissa metsässä, kuva Duunikunto sarjasta.
Uutinen 25.4.2018

Ilmarinen on mukana rakentamassa parempaa duunikuntoa

Ilmarinen on jälleen mukana MTV:llä esitettävässä Duunikunto-sarjassa. Huomenta Suomen yhteydessä esitettävä ohjelma alkaa torstaina 26.4. klo 8.05. Tervetuloa mukaan matkalle kohti parempaa työelämää!

Duunikunto-sarjassa selvitetään asiantuntijatiimin voimin, miten jokainen voi parantaa työkykyään. Tänä vuonna ohjelman teemana on polkujuoksu. Myös Ilmarisen Parempi Vire -mobiilipalvelu on vahvasti mukana ohjelmassa.  

Parempaan vireeseen polkujuoksulla

Sarjan kuvauksiin osallistuu viisi eri alojen ”duunikuntolaista”, joiden henkilökohtaisiin haasteisiin ohjelmassa haetaan ratkaisuja. Petra, Reija, Sanna, Ronne ja Marko ottavat keväästä syksyyn jatkuvan haasteen vastaan – tavoitteena on päästä parempaan kuntoon polkujuoksun avulla.

Duunikuntolaisten valmentajana toimii seikkailujuoksija Jukka Viljanen, ja ohjelman juontaa Heidi Sohlberg. Ohjelmassa on lisäksi mukana joukko työkyvyn asiantuntijoita. Myös Ilmarisen asiantuntijat antavat ohjelmassa vinkkejä työkyvyn parantamiseen.

Parempi Vire -sovellus duunikuntolaisten apuna

Ilmarisen Parempi Vire -sovellus on tärkeänä apuna duunikuntolaisten matkalla.

– Parempi Vire -sovelluksemme tarjoaa duunikuntolaisille oivan avun oman hyvinvoinnin ja työkyvyn edistämiseen. Se on apuna työkyvyn parantamisessa niin töissä kuin vapaa-ajallakin, kertoo Ilmarisen työhyvinvointipäällikkö Merja Luukkonen.

–Duunikunto tarjoaa vertaistukea myös katsojille. Ohjelmasta jokainen meistä voi saada hyviä vinkkejä oman työkykynsä parantamiseen. Pienetkin muutokset arjessa voivat saada paljon aikaan, Luukkonen jatkaa.

Duunikunto on ohjelma kaikille, jotka haluavat päästä parempaan kuntoon niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Ohjelma motivoi työntekijöitä ja työnantajia pitämään huolta ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Lue lisää: mtv.fi/duunikunto

Katso: Duunikunto, MTV, torstaisin kello 8:05

Ajankohtaista

Tiedote 9.3.2021

Ilmarinen täyttää 60 vuotta – juhlavuoden teemana nuoret ja työelämä

Suomen vanhin työeläkeyhtiö Ilmarinen juhlistaa 60-vuotista taivaltaan suomalaisten eläkkeiden turvaajana ja työelämän kumppanina. Juhlavuoden Mielellään töissä -projektissa teemana on nuorten tukeminen työelämään kiinnittymisessä ja sitä kautta työurien pidentäminen.

Ilmarinen täyttää 60 vuotta – juhlavuoden teemana nuoret ja työelämä

Uutinen 25.2.2021

Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti Ilmariselle

Olympiakomitea on myöntänyt Ilmariselle Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin. Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti on tunnustus hyvin hoidetusta henkilöstöliikunnasta. Kartoituksen tuloksia hyödynnetään henkilöstön liikkumisen ja hyvinvoinnin kehittämisessä.

Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti Ilmariselle
Lisää uutisia ja tiedotteita