Ihmisjoukko ulkoiluvaatteissa metsässä, kuva Duunikunto sarjasta.
Uutinen 25.4.2018

Ilmarinen on mukana rakentamassa parempaa duunikuntoa

Ilmarinen on jälleen mukana MTV:llä esitettävässä Duunikunto-sarjassa. Huomenta Suomen yhteydessä esitettävä ohjelma alkaa torstaina 26.4. klo 8.05. Tervetuloa mukaan matkalle kohti parempaa työelämää!

Duunikunto-sarjassa selvitetään asiantuntijatiimin voimin, miten jokainen voi parantaa työkykyään. Tänä vuonna ohjelman teemana on polkujuoksu. Myös Ilmarisen Parempi Vire -mobiilipalvelu on vahvasti mukana ohjelmassa.  

Parempaan vireeseen polkujuoksulla

Sarjan kuvauksiin osallistuu viisi eri alojen ”duunikuntolaista”, joiden henkilökohtaisiin haasteisiin ohjelmassa haetaan ratkaisuja. Petra, Reija, Sanna, Ronne ja Marko ottavat keväästä syksyyn jatkuvan haasteen vastaan – tavoitteena on päästä parempaan kuntoon polkujuoksun avulla.

Duunikuntolaisten valmentajana toimii seikkailujuoksija Jukka Viljanen, ja ohjelman juontaa Heidi Sohlberg. Ohjelmassa on lisäksi mukana joukko työkyvyn asiantuntijoita. Myös Ilmarisen asiantuntijat antavat ohjelmassa vinkkejä työkyvyn parantamiseen.

Parempi Vire -sovellus duunikuntolaisten apuna

Ilmarisen Parempi Vire -sovellus on tärkeänä apuna duunikuntolaisten matkalla.

– Parempi Vire -sovelluksemme tarjoaa duunikuntolaisille oivan avun oman hyvinvoinnin ja työkyvyn edistämiseen. Se on apuna työkyvyn parantamisessa niin töissä kuin vapaa-ajallakin, kertoo Ilmarisen työhyvinvointipäällikkö Merja Luukkonen.

–Duunikunto tarjoaa vertaistukea myös katsojille. Ohjelmasta jokainen meistä voi saada hyviä vinkkejä oman työkykynsä parantamiseen. Pienetkin muutokset arjessa voivat saada paljon aikaan, Luukkonen jatkaa.

Duunikunto on ohjelma kaikille, jotka haluavat päästä parempaan kuntoon niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Ohjelma motivoi työntekijöitä ja työnantajia pitämään huolta ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Lue lisää: mtv.fi/duunikunto

Katso: Duunikunto, MTV, torstaisin kello 8:05

Ajankohtaista

Tiedote 4.4.2022

Tutkimus työkyvyn haasteista vuorotyössä alkoi – Airpro mukana Työterveyslaitoksen ja Ilmarisen tutkimushankkeessa

Työterveyslaitos aloitti maaliskuussa tutkimuksen, jonka tavoitteena on tunnistaa työkykyä edistäviä ja uhkaavia tekijöitä vuorotyössä. Tuloksista saadaan uutta tietoa yritysten työkykyjohtamiseen. Tutkimuksen rahoittaa työeläkeyhtiö Ilmarinen, ja sen kohderyhmän muodostavat Airpron Helsinki-Vantaan lentoaseman turvatarkastajat.

Tutkimus työkyvyn haasteista vuorotyössä alkoi – Airpro mukana Työterveyslaitoksen ja Ilmarisen tutkimushankkeessa

Tiedote 13.1.2022

Poikkeuksellinen aika vähensi työkyvyttömyyseläkkeitä kahdeksan prosenttia – yleisimmin työkyvyttömyyseläkkeelle vie masennus

Työkyvyttömyyseläkkeelle hakeuduttiin vuonna 2021 edellisvuotta vähemmän. Ilmariseen tulleiden työkyvyttömyyseläke- ja kuntoutushakemusten määrät vähenivät jo toista vuotta peräkkäin. Useimmiten työkyvyttömyyseläkkeelle vievät edelleen mielenterveyden häiriöt, ja yksittäisistä sairauksista yleisin on masennus. Pitkittyneen koronataudin vuoksi myönnettiin neljä työkyvyttömyyseläkettä.

Poikkeuksellinen aika vähensi työkyvyttömyyseläkkeitä kahdeksan prosenttia – yleisimmin työkyvyttömyyseläkkeelle vie masennus
Lisää uutisia ja tiedotteita