Uutinen 19.1.2018

Ilmarinen parantaa tietoturvaansa

Ilmarinen uusi käyttövaltuushallintansa viime vuoden aikana. Jatkamme tätä työtä valmistautuen myös tällä tavalla tietosuoja-asetuksen voimaantuloon.

Uutta EU:n tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa lainsäädännön tasolla 25.5.2018, jolloin nykyinen kansallinen henkilötietolaki lakkaa. Uudistuksen tavoitteena on luoda ensimmäistä kertaa kaikkiin EU-maihin yhtenäinen säännöstö henkilötietojen käsittelystä. Ilmarinen on käsitellyt henkilötietoja vastuullisesti jo ennen EU:n uutta tietosuoja-asetusta.

Ilmarinen tulee tietosuojasyistä sulkemaan niiden käyttäjätunnusten käyttöoikeudet, joilla ei ole kirjauduttu sisään Ilmarisen järjestelmiin 1.1.2017 tai sen jälkeen. Sulkeminen tapahtuu kevään 2018 aikana.

Lue lisää Ilmarisen tietosuojasta.

Lisätietoja:
Ukko-Matti Kettunen, verkkopalvelupäällikkö
p. 050 520 0900, ukko-matti.kettunen@ilmarinen.fi

Ajankohtaista

Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.

Uutinen 21.9.2022

Nälkäpäivä esillä Ilmarisen verkkosivuilla

Ilmarinen on ollut mukana SPR:n Nälkäpäivä-kampanjassa jo vuosia. Tänäkin vuonna osallistumme kampanjaan torstaina 22.9. alkaen valjastamalla ilmarinen.fi:n etusivun Nälkäpäivä-keräykseen.

Nälkäpäivä esillä Ilmarisen verkkosivuilla

Tiedote 15.9.2022

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu jatkuu – ainoastaan rakentaminen laskusuunnassa

Työntekijämäärä nousi elokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä lähes kolme prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Työntekijämäärä on jatkanut kasvuaan nyt jo puolentoista vuoden ajan. Toimialoista vahvimmin kehittyivät henkilöstövuokraus sekä majoitus- ja ravitsemusala. Ainoastaan rakentaminen oli laskussa.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu jatkuu – ainoastaan rakentaminen laskusuunnassa
Lisää uutisia ja tiedotteita