Uutinen 19.1.2018

Ilmarinen parantaa tietoturvaansa

Ilmarinen uusi käyttövaltuushallintansa viime vuoden aikana. Jatkamme tätä työtä valmistautuen myös tällä tavalla tietosuoja-asetuksen voimaantuloon.

Uutta EU:n tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa lainsäädännön tasolla 25.5.2018, jolloin nykyinen kansallinen henkilötietolaki lakkaa. Uudistuksen tavoitteena on luoda ensimmäistä kertaa kaikkiin EU-maihin yhtenäinen säännöstö henkilötietojen käsittelystä. Ilmarinen on käsitellyt henkilötietoja vastuullisesti jo ennen EU:n uutta tietosuoja-asetusta.

Ilmarinen tulee tietosuojasyistä sulkemaan niiden käyttäjätunnusten käyttöoikeudet, joilla ei ole kirjauduttu sisään Ilmarisen järjestelmiin 1.1.2017 tai sen jälkeen. Sulkeminen tapahtuu kevään 2018 aikana.

Lue lisää Ilmarisen tietosuojasta.

Lisätietoja:
Ukko-Matti Kettunen, verkkopalvelupäällikkö
p. 050 520 0900, ukko-matti.kettunen@ilmarinen.fi

Ajankohtaista

Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.

Tiedote 17.5.2021

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä laski yli kaksi prosenttia – valoa kuitenkin jo näkyvissä

Työntekijämäärä laski huhtikuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä noin -2,4 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Suurin pudotus oli majoitus- ja ravitsemusalalla, missä vähennystä tuli lähes -18 prosenttia. Suhdanneindeksissä näkyy kuitenkin jo positiivisia havaintoja, koska plussan puolelle vertailussa pääsivät kaupan ala sekä tietotekniikka ja viestintä. Alueellisessa vertailussa Itä-Suomen työntekijöiden määrä lisääntyi yli prosentin.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä laski yli kaksi prosenttia – valoa kuitenkin jo näkyvissä
Lisää uutisia ja tiedotteita