Uutinen 31.8.2018

Ilmarisen asiakkuusjohtaja vaihtuu

Ilmarisen asiakkuusjohtaja Pekka Puustinen on irtisanoutunut ja lähtee Ilmarisesta elokuun lopussa. Puustisen tehtäviä hoitaa oman toimensa ohella toimitusjohtaja Jouko Pölönen, kunnes seuraaja on nimitetty.

– Haluan kiittää Pekkaa ansiokkaasta työstä asiakkuudet ja työkyky -linjan johdossa ja koko Ilmarisen toiminnan kehittämisessä. Asiakas on kaiken tekemisemme keskiössä ja Pekka on osoittanut, että asiakaslähtöinen toiminta tuo myös tuloksia, Pölönen sanoo.

Puustinen on työskennellyt Ilmarisessa asiakaskokemuksesta ja yrityskulttuurista vastaavana kehitysjohtajana sekä digitalisaatiosta vastaavana johtajana vuosina 2015-2016. Asiakkuusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä hän toimi vuodesta 2016.

Lisätietoja:

Jouko Pölönen, toimitusjohtaja, p. 050 1282

Ajankohtaista

Uutinen 13.7.2021

Ilmarisen omistus laski Nurminen Logistics Oyj:ssä

Ilmarinen on käyttänyt hybridilainasopimuksen mukaista vaihto-oikeutta ja merkinnyt osakeannissa Nurminen Logistics Oyj:n uusia osakkeita. Tämän järjestelyn toteuduttua Ilmarisen omistus osakkeiden kautta on noussut aiemmasta 11,83%:sta 15,12%:iin. Aikaisemmin Ilmarisen kokonaisomistus osakkeiden ja rahoitusvälineiden kautta oli 16,46%. Koska Ilmarisella ei ole enää omistusta rahoitusvälineiden kautta, yhteenlaskettu omistusosuus osakkeista ja äänistä on järjestelyn myötä laskenut 16,46%:sta 15,12%:iin.

Ilmarisen omistus laski Nurminen Logistics Oyj:ssä
Lisää uutisia ja tiedotteita