Uutinen 31.8.2018

Ilmarisen asiakkuusjohtaja vaihtuu

Ilmarisen asiakkuusjohtaja Pekka Puustinen on irtisanoutunut ja lähtee Ilmarisesta elokuun lopussa. Puustisen tehtäviä hoitaa oman toimensa ohella toimitusjohtaja Jouko Pölönen, kunnes seuraaja on nimitetty.

– Haluan kiittää Pekkaa ansiokkaasta työstä asiakkuudet ja työkyky -linjan johdossa ja koko Ilmarisen toiminnan kehittämisessä. Asiakas on kaiken tekemisemme keskiössä ja Pekka on osoittanut, että asiakaslähtöinen toiminta tuo myös tuloksia, Pölönen sanoo.

Puustinen on työskennellyt Ilmarisessa asiakaskokemuksesta ja yrityskulttuurista vastaavana kehitysjohtajana sekä digitalisaatiosta vastaavana johtajana vuosina 2015-2016. Asiakkuusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä hän toimi vuodesta 2016.

Lisätietoja:

Jouko Pölönen, toimitusjohtaja, p. 050 1282

Ajankohtaista

Uutinen 20.10.2021

Mitä työnantajan tulee tietää vuoden 2022 työeläkemaksuista?

Työeläkemaksujen keskimääräinen taso nousee 0,45 prosenttiyksikköä vuonna 2022. Korotuksen tarpeesta sovittiin jo aiemmin, kun TyEL-maksuihin annettiin koronahelpotuksia. Asiakashyvitysten taso puolestaan palautuu entiselleen. Työeläkevakuutusyhtiöiden laskuperustehakemus on lähtenyt Sosiaali- ja terveysministeriön käsiteltäväksi, ja ministeriö vahvistaa maksuprosentit marraskuussa.

Mitä työnantajan tulee tietää vuoden 2022 työeläkemaksuista?

Uutinen 6.10.2021

Työeläkemaksut vuonna 2022

Työmarkkinoiden keskusjärjestöt ovat sopineet ehdotuksesta vuoden 2022 yksityisalojen työeläkevakuutusmaksuksi. Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa myöhemmin työeläkevakuutusmaksun perusteet työeläkevakuutusyhtiöiden hakemuksesta.

Työeläkemaksut vuonna 2022
Lisää uutisia ja tiedotteita