Piirroskuva ihmisistä vesiurheiluaktiviteeteissa, kuvituskuva.
Tiedote 21.8.2018

Ilmarinen etsii jälleen Suomen iloisinta yrittäjää

Tunnetko Suomen iloisimman yrittäjän tai oletko se kenties itse? Ilmarinen etsii jo viidettä kertaa Suomen iloisinta yrittäjää. Haemme yrittäjää, joka omalla osaamisellaan ja asenteellaan luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen ja tuo erityistä iloa asiakkailleen.

Suomen iloisin yrittäjä -kilpailu jakaa kiitosta hyvästä työstä ja edistää parempaa arkea työpaikoilla. Tavoitteena on nostaa esiin työhyvinvoinnin tärkeys positiivisten yrittäjätarinoiden kautta.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaiset yrittäjät, jotka työllistävät itsensä lisäksi 1-10 henkilöä. Kuka tahansa voi ilmoittaa yrittäjän mukaan kilpailuun ja kuka tahansa voi äänestää suosikkiaan Ilmarisen verkkosivuilla.

Yrittäjän hyvinvointi heijastuu laajalle

Työkyky, hyvinvointi ja tehokkuus kulkevat käsi kädessä. Kun ihminen voi hyvin, hän tekee myös työnsä hyvin. Työkyvystä huolehtiminen on satsaus paitsi tähän hetkeen, erityisesti tulevaisuuteen.

–Yrittäjät kokevat vahvaa työn imua ja kokevat pärjäävänsä työssään erittäin hyvin. Yrittäjien työpäivät venyvät kuitenkin usein työntekijöiden työpäiviä selvästi pidemmiksi. Liiallinen työnteko voi jäädä tavaksi, jolloin se alkaa viedä voimia. Kestämme tilapäisiä ruuhkahuippuja, kunhan huolehdimme palautumisesta sekä arjessa että pidemmälläkin aikavälillä, Ilmarisen työkykyjohtaja Kristiina Halonen sanoo.

Yrittäjän hyvinvointi heijastuu laajasti sekä työkavereihin että asiakkaisiin ja koko lähiympäristöön. Työhyvinvointi korreloi tutkitusti myös yrityksen tulokseen.

–Omista voimavaroista huolehtimisella on selvä yhteys hyvään työsuoritukseen ja yrityksen taloudelliseen menestymiseen, Halonen jatkaa.

Yrittäjätarinoita eri puolilta Suomea

Viidettä kertaa toteutettava Suomen iloisin yrittäjä -kisa on kerännyt runsaasti yleisöääniä. Vuosittain yli 20 000 suomalaista on äänestänyt kisassa omaa ehdokastaan. Viime vuonna voiton vei liikunta-alan yrittäjä Laura Peippo Sirkasta.

–Olemme vuosittain tavoittaneet kisan kautta upeita yrittäjiä läpi koko Suomen. On hienoa, miten yhteisöllinen kilpailu on herättänyt keskustelua ja saanut ihmiset tsemppaamaan toisiaan. Odotamme jälleen kisaa innolla, Ilmarisen markkinointipäällikkö Mari Merilampi sanoo.

Lue lisää ja osallistu ilmarinen.fi/suomeniloisinyrittaja

FAKTA: Suomen iloisin yrittäjä 2018 -kisa alkaa – tule mukaan!

  • Suomen iloisin yrittäjä 2018 -kilpailu järjestetään 21.8.–20.9.2018.
  • Yrittäjäehdokkaita voi ilmoittaa mukaan ja äänestää Ilmarisen verkkosivuilla osoitteessa ilmarinen.fi/suomeniloisinyrittaja.
  • Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaiset yrittäjät, jotka työllistävät itsensä lisäksi 1-10 henkilöä. Kuka tahansa voi ilmoittaa yrittäjän mukaan kilpailuun ja kuka tahansa voi äänestää suosikkiaan.
  • Tuomaristo valitsee finaaliin 3–5 yrittäjää perustuen omaan arvioonsa sekä yleisön antamiin ääniin.
  • Finalisteja voi äänestää 13.9. –20.9.2018.
  • Kisan voittaja julkistetaan 24.9.2018 Ilmarisen verkkosivuilla.
  • Kilpailun säännöt löytyvät kokonaisuudessaan Ilmarisen verkkosivuilta.

Lisätiedot:

Markkinointipäällikkö Mari Merilampi, p. 050 539 8599, mari.merilampi@ilmarinen.fi

Työkykyjohtaja Kristiina Halonen, p. 050 380 3868, kristiina.halonen@ilmarinen.fi

Ajankohtaista

Uutinen 30.11.2020

Ilmarinen haluaa tukea asiakkaitaan maksuvaikeuksissa

Maksuvaikeustilanteissa kehotamme sinua olemaan yhteydessä meihin hyvissä ajoin, jotta voimme keskustella yhdessä vaihtoehdoistasi. Maksujen suorittamista ei voi keskeyttää kokonaan, mutta pyrimme aina järjestämään asiat kannaltasi joustavasti mahdollisuuksien rajoissa ja arvioimme tilanteesi tapauskohtaisesti. Olemme täällä sinua varten.

Lue artikkeli

Uutinen 27.11.2020

Työnantaja, työpanososingot tulevat eläkevakuutuksen piiriin 2021

Vuoden 2021 alusta voimaantulevan työeläkelainsäädännön muutoksen jälkeen työpanososingot tulevat eläkkeen perusteena olevaksi ansioksi ja eläkevakuutuksen piiriin. Tällä hetkellä voimassa olevan työntekijän eläkelain mukaan työpanokseen perustuvaa osinkoa ei pidetä vastikkeena työstä, eikä näin ollen myöskään eläkkeen perusteena olevana työansiona. Työpanokseen perustuva osinko perustuu työntekoon, työpanokseen.

Lue artikkeli

Uutinen 18.11.2020

Tervetuloa uudistuneeseen verkkosivustoomme – Ilmarinen.fi tekee eläke- ja vakuutusasioinnin helpoksi

Verkkosivustomme ilmarinen.fi on uudistunut. Uudistuksessa on parannettu erityisesti sivuston saavutettavuutta ja käytettävyyttä.

Lue artikkeli
Lisää uutisia ja tiedotteita