Kämp Galleria rakennus ulkoa, kuvituskuva.
Tiedote 26.9.2018

Kämp Galleria tekee näyttävän paluun

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva kauppakeskus Galleria Esplanad palaa juurilleen ja vaihtaa nimensä takaisin Kämp Galleriaksi.

Pohjoisesplanadin varrella vuodesta 1999 toiminut Kämp Galleria tunnettiin 2012–2018 Galleria Esplanadina. Vanha nimi on kuitenkin elänyt sitkeästi kaupunkilaisten mielikuvissa – onhan kauppakeskuksen kyljessä sijaitseva hotelli Kämp Helsingin keskeisimpiä maamerkkejä. Kluuvikadun ja Mikonkadun välissä sijaitsevan historiallisen Antiloopin korttelin kunnostuksen myötä oli sopiva hetki ottaa kauppakeskuksen alkuperäinen, tuttu nimi takaisin käyttöön. Kämp Galleria uudistuu marraskuussa, kun toiseen kerrokseen avautuu suomalaisen muodin keskus Garden.

– Nimenvaihdos ja Gardenin avautuminen auttavat Kämp Galleriaa profiloitumaan entistä vahvemmin laatutietoisten, kestäviä brändejä arvostavien kuluttajien ostospaikaksi. Toivomme uudistuvan Kämp Gallerian houkuttelevan muodista ja muotoilusta kiinnostuneita niin läheltä kuin kauempaakin, toteaa vuokrauspäällikkö Ville Laurila Kämp Gallerian omistavasta Ilmarisesta.

Kämp Galleriassa on tällä hetkellä reilut 20 muodin ja designin erikoisliikettä (mm. COS, Marimekko, & Other Stories, Fere, Hugo Boss, Efva Attling, Samsøe & Samsøe, Stenströms), kahviloita ja ravintoloita sekä kampaamo. Marraskuussa avautuva Garden nostaa esiin suomalaisen muodin kärkinimiä ja nousevia kykyjä: omat liikkeensä avaavat Arela, Samuji, Terhi Pölkki, éNHats, Hálo, R-Collection sekä Nomen Nescio. Gardenista löytyy lisäksi luonnonkosmetiikkaan keskittynyt Jolie sekä Tre Gallery & Books, jonka kirja- ja lehtivalikomasta vastaa kirjakauppa Nide. Tre Gallery & Books tuo tilaan myös joukon shop-in-shoppeja, joista ensimmäinen on Klaus Haapaniemi.

 

Lisätietoja:

Ville Laurila, vuokrauspäällikkö, Ilmarinen p. 040 501 0040, ville.laurila(a)ilmarinen.fi

 

Ajankohtaista

Uutinen 9.11.2023

Varaudutaan säästämällä sähköä

Vuosi sitten energian säästäminen, Astetta alemmas -kampanja ja Sähköjärjestelmän tuki -menettely olivat todella akuutteja, kun Euroopassa valmistauduttiin vakavaan sähköpulaan. Yhä edelleen energian säästäminen on tärkeää.

Varaudutaan säästämällä sähköä

Uutinen 13.9.2023

Postitalon remontti alkaa

Ilmarinen aloittaa remontin omistamassaan Helsingin Postitalossa. – Nyt on aika uudistaa ikonista rakennusta. Tuomme Postitalon uudelle aikakaudelle sen monipuolista historiaa ja sielunelämää kunnioittaen, projektipäällikkö Minna Kuutti Ilmarisesta sanoo.

Postitalon remontti alkaa

Uutinen 8.6.2023

Alankomaiden ympäristöministeri tutustui Ilmarisen Aleksanterinkatu 13:n kiertotalousratkaisuihin

– Mielestäni on upeaa, että rakennus saa uuden elämän. Olisi ehkä helpompaa purkaa rakennus ja rakentaa tilalle uusi, joka näyttää samalta kuin sadat muut rakennukset ympäri maailmaa. Tässä rakennuksessa on luonnetta, ja siellä töitä tekevät ihmiset pääsevät osaksi rakennuksen historiaa, Alankomaiden ympäristöministeri Vivianne Heijnen sanoi.

Alankomaiden ympäristöministeri tutustui Ilmarisen Aleksanterinkatu 13:n kiertotalousratkaisuihin
Lisää uutisia ja tiedotteita