Uutinen 5.6.2018

Kauppakeskus Karuselli tuo uusia elämyksiä Keravan keskustaan

Keravan keskeisimmälle kauppapaikalle 1.11.2018 avautuva kauppakeskus Karuselli tuo keskustaan houkuttelevan kattauksen moderneja makuja ja arjen palveluita.

Uudistuvaan Keravan keskustaan rakentuva kauppakeskus Karuselli on valmistumassa alkuperäistä aikataulua nopeammin: avajaisia juhlitaan torstaina 1. marraskuuta 2018. Kauppakeskukseen tulee liiketiloja noin 5 500 m², josta suurin osa on jo vuokrattu. Karusellin kaupalliseksi manageriksi on valittu Colliers International Finland, ja kaupallisesta johtamisesta tulee vastaamaan kauppakeskuspäällikkö Miia Aro.

Uudessa kauppakeskuksessa on panostettu erityisesti makuelämyksiin: nopeasti suosiotaan kasvattanut Fafa's tarjoaa lähi-idän gourmet street foodia, Mama Mozzassa nautiskellaan välimerellisiä makuja, Luckiefun's Restaurant tunnetaan herkullisesta sushistaan ja kotimainen mehu- ja smoothiebaariketju Jungle Juice Bar valloittaa herkullisen värikkäillä tuorejuomillaan. Kahvila- ja ravintolapalveluja Karusellissa tarjoavat lisäksi Subway, Pizza Hut ja Robert's Coffee.

– Karusellin monipuolinen ravintolatarjonta tuo uusia makuja ja ajanviettomahdollisuuksia keravalaisille ja lähialueen asukkaille. Toivomme, että kauppakeskuksesta tulee suosittu kohtauspaikka, toteaa kauppakeskuspäällikkö Miia Aro.

Kauppakeskus Karusellin muita tässä vaiheessa julkistettuja vuokralaisia ovat K-Supermarket, Suomalainen Kirjakauppa, Instrumentarium, Nissen, Veikkauksen Pelaamo, Lindex, lemmikkikauppa Fast'n'Furry, parturikampaamo Hairlekiini, kultasepänliike Kultajousi ja luontaistuotekauppa Life.

Moderni palvelujen ja asumisen kokonaisuus

Vanhojen liikekiinteistöjen purkutyöt käynnistyivät lokakuussa 2016, ja korttelin varsinaiset rakennustyöt alkoivat helmikuussa 2017. Rakentaminen on edennyt hienosti, minkä johdosta valmistumisaikataulua on pystytty lyhentämään alkuperäisestä aikataulusta reilulla kuukaudella. Työmaata rakennetaan tällä hetkellä noin 130 hengen vahvuudella. Mukana on myös useita paikallisia urakoitsijoita. 

- Keravan kävelykeskustan elävöittäminen on loistava esimerkki SRV:n roolista kaupunkikeskustojen kehittäjänä ja rakentajana. Korttelissa yhdistyvät erinomaisesti asuminen ja kaupan palvelut sekä loistava sijainti kävelykadun varrella. Juuri tällaista modernia asumisen ja palveluiden kokonaisuutta Keravan ydinkeskusta on kaivannut, SRV:n hankekehitysjohtaja Toni Kankare kertoo.

Karusellin lisäksi rakenteilla on kauppakeskuksen yhteyteen sijoittuva 7-kerroksinen asuinkerrostalo, jossa on yhteensä 140 huoneistoa. Kohteen rakentamisesta vastaa SRV. Jo ennen kohteen valmistumista kokonaisuus on myyty Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmariselle.

- Kokonaisuus parantaa Keravan palveluja ja lisää ydinkeskustan vetovoimaa. Liiketiloista suurin osa on jo vuokrattu, ja uskomme, että myös asunnoille on kysyntää palvelujen välittömässä läheisyydessä, sanoo Ilmarisen vuokrauspäällikkö Ville Laurila.

Asunnot ovat kooltaan 35–84 m² (1-4 huonetta + keittiö) ja ne valmistuvat vuodenvaihteen molemmin puolin. Asuntojen vuokraus alkaa heinäkuussa, jolloin tiedot vapaista asunnoista tulevat verkkosivulle: https://asunnot.ilmarinen.fi/

Lisätietoja:

 

Tutustu Ilmarisen kiinteistöihin ja katso vapaat toimitilat ja asunnot sivuiltamme.

 

Ajankohtaista

Uutinen 6.5.2021

Ilmarinen jatkaa kiertotalouden edistämistä – toimitalon lasiseinistä lasivillaa

Ilmarisen työ purkumateriaalien kierrättämisessä jatkuu. Ilmarisen Ruoholahden toimitalon lasiseiniä kierrätetään lähes 20 tonnin verran lasivillaksi yhdessä Uusioaineksen, Kivijärven ja Rambollin kanssa. Ilmarinen haluaa kiinteistösijoittajana edistää alan käytäntöjä ympäristöystävällisempään ja vastuullisempaan suuntaan.

Ilmarinen jatkaa kiertotalouden edistämistä – toimitalon lasiseinistä lasivillaa

Tiedote 30.3.2021

Glasshouse Helsinki avaa vastuullisten toimijoiden myymäläkonseptin Ilmarisen Aleksanterikadun kiinteistöön

Glasshouse Helsinki Oy avaa keväällä Ilmarisen omistamaan perinteikkääseen Aleksanterinkadun kiinteistöön, Aleksi 13 -tavaratalon entisiin tiloihin, uudenlaisen, tulevaisuuteen orientoituneen vastuullisen ajattelun myymäläkonseptin. Tarkoituksena on koota yhteen muodin, designin, taiteen, teollisten innovaatioiden ja kulttuurin toimijoita, joilla kaikilla on yhteisenä nimittäjänä tekemisessään vastuullisuuden näkemys.

Glasshouse Helsinki avaa vastuullisten toimijoiden myymäläkonseptin Ilmarisen Aleksanterikadun kiinteistöön

Tiedote 30.3.2021

Glasshouse Helsinki öppnar ett nytt butikskoncept kring hållbarhet samt en mötesplats i Helsingfors kärncentrum

Glasshouse Helsinki Ab öppnar under våren ett framtidsorienterat butikskoncept kring hållbarhet i Ilmarinens anrika fastighet på Alexandersgatan, tidigare Aleksi 13:s utrymmen. Målsättningen är att sammanföra aktörer inom mode, design, konst, industriell innovation och kultur som alla jobbar för en bättre och mer hållbar framtid

Glasshouse Helsinki öppnar ett nytt butikskoncept kring hållbarhet samt en mötesplats i Helsingfors kärncentrum
Lisää uutisia ja tiedotteita