Uutinen 5.6.2018

Kauppakeskus Karuselli tuo uusia elämyksiä Keravan keskustaan

Keravan keskeisimmälle kauppapaikalle 1.11.2018 avautuva kauppakeskus Karuselli tuo keskustaan houkuttelevan kattauksen moderneja makuja ja arjen palveluita.

Uudistuvaan Keravan keskustaan rakentuva kauppakeskus Karuselli on valmistumassa alkuperäistä aikataulua nopeammin: avajaisia juhlitaan torstaina 1. marraskuuta 2018. Kauppakeskukseen tulee liiketiloja noin 5 500 m², josta suurin osa on jo vuokrattu. Karusellin kaupalliseksi manageriksi on valittu Colliers International Finland, ja kaupallisesta johtamisesta tulee vastaamaan kauppakeskuspäällikkö Miia Aro.

Uudessa kauppakeskuksessa on panostettu erityisesti makuelämyksiin: nopeasti suosiotaan kasvattanut Fafa's tarjoaa lähi-idän gourmet street foodia, Mama Mozzassa nautiskellaan välimerellisiä makuja, Luckiefun's Restaurant tunnetaan herkullisesta sushistaan ja kotimainen mehu- ja smoothiebaariketju Jungle Juice Bar valloittaa herkullisen värikkäillä tuorejuomillaan. Kahvila- ja ravintolapalveluja Karusellissa tarjoavat lisäksi Subway, Pizza Hut ja Robert's Coffee.

– Karusellin monipuolinen ravintolatarjonta tuo uusia makuja ja ajanviettomahdollisuuksia keravalaisille ja lähialueen asukkaille. Toivomme, että kauppakeskuksesta tulee suosittu kohtauspaikka, toteaa kauppakeskuspäällikkö Miia Aro.

Kauppakeskus Karusellin muita tässä vaiheessa julkistettuja vuokralaisia ovat K-Supermarket, Suomalainen Kirjakauppa, Instrumentarium, Nissen, Veikkauksen Pelaamo, Lindex, lemmikkikauppa Fast'n'Furry, parturikampaamo Hairlekiini, kultasepänliike Kultajousi ja luontaistuotekauppa Life.

Moderni palvelujen ja asumisen kokonaisuus

Vanhojen liikekiinteistöjen purkutyöt käynnistyivät lokakuussa 2016, ja korttelin varsinaiset rakennustyöt alkoivat helmikuussa 2017. Rakentaminen on edennyt hienosti, minkä johdosta valmistumisaikataulua on pystytty lyhentämään alkuperäisestä aikataulusta reilulla kuukaudella. Työmaata rakennetaan tällä hetkellä noin 130 hengen vahvuudella. Mukana on myös useita paikallisia urakoitsijoita. 

- Keravan kävelykeskustan elävöittäminen on loistava esimerkki SRV:n roolista kaupunkikeskustojen kehittäjänä ja rakentajana. Korttelissa yhdistyvät erinomaisesti asuminen ja kaupan palvelut sekä loistava sijainti kävelykadun varrella. Juuri tällaista modernia asumisen ja palveluiden kokonaisuutta Keravan ydinkeskusta on kaivannut, SRV:n hankekehitysjohtaja Toni Kankare kertoo.

Karusellin lisäksi rakenteilla on kauppakeskuksen yhteyteen sijoittuva 7-kerroksinen asuinkerrostalo, jossa on yhteensä 140 huoneistoa. Kohteen rakentamisesta vastaa SRV. Jo ennen kohteen valmistumista kokonaisuus on myyty Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmariselle.

- Kokonaisuus parantaa Keravan palveluja ja lisää ydinkeskustan vetovoimaa. Liiketiloista suurin osa on jo vuokrattu, ja uskomme, että myös asunnoille on kysyntää palvelujen välittömässä läheisyydessä, sanoo Ilmarisen vuokrauspäällikkö Ville Laurila.

Asunnot ovat kooltaan 35–84 m² (1-4 huonetta + keittiö) ja ne valmistuvat vuodenvaihteen molemmin puolin. Asuntojen vuokraus alkaa heinäkuussa, jolloin tiedot vapaista asunnoista tulevat verkkosivulle: https://asunnot.ilmarinen.fi/

Lisätietoja:

 

Tutustu Ilmarisen kiinteistöihin ja katso vapaat toimitilat ja asunnot sivuiltamme.

 

Ajankohtaista

Uutinen 9.11.2023

Varaudutaan säästämällä sähköä

Vuosi sitten energian säästäminen, Astetta alemmas -kampanja ja Sähköjärjestelmän tuki -menettely olivat todella akuutteja, kun Euroopassa valmistauduttiin vakavaan sähköpulaan. Yhä edelleen energian säästäminen on tärkeää.

Varaudutaan säästämällä sähköä

Uutinen 13.9.2023

Postitalon remontti alkaa

Ilmarinen aloittaa remontin omistamassaan Helsingin Postitalossa. – Nyt on aika uudistaa ikonista rakennusta. Tuomme Postitalon uudelle aikakaudelle sen monipuolista historiaa ja sielunelämää kunnioittaen, projektipäällikkö Minna Kuutti Ilmarisesta sanoo.

Postitalon remontti alkaa

Uutinen 8.6.2023

Alankomaiden ympäristöministeri tutustui Ilmarisen Aleksanterinkatu 13:n kiertotalousratkaisuihin

– Mielestäni on upeaa, että rakennus saa uuden elämän. Olisi ehkä helpompaa purkaa rakennus ja rakentaa tilalle uusi, joka näyttää samalta kuin sadat muut rakennukset ympäri maailmaa. Tässä rakennuksessa on luonnetta, ja siellä töitä tekevät ihmiset pääsevät osaksi rakennuksen historiaa, Alankomaiden ympäristöministeri Vivianne Heijnen sanoi.

Alankomaiden ympäristöministeri tutustui Ilmarisen Aleksanterinkatu 13:n kiertotalousratkaisuihin
Lisää uutisia ja tiedotteita