Tiedote 5.11.2018

Päivi Jääskeläinen Ilmarisen asiakkuusjohtajaksi

Ilmarisen asiakkuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty FM, eMBA Päivi Jääskeläinen.

Jääskeläinen siirtyy Ilmariselle OP Ryhmästä, jossa hän toimii tällä hetkellä Helsingin Seudun Osuuspankin vt. toimitusjohtajana sekä Helsingin OP-Kiinteistökeskuksen toimitusjohtajana. Jääskeläinen on tehnyt pitkän uran OP Ryhmässä työskennellen mm. OP Yrityspankin johtotehtävissä.

Ilmarisessa Jääskeläinen tulee johtamaan asiakkuudet ja kanavat -liiketoimintalinjaa, jonka vastuulla on asiakkuuksien hoito kaikissa yrityssegmenteissä sekä myyntikanavat ja markkinointi. Jääskeläinen aloittaa Ilmarisessa tammikuun alussa. Hän raportoi toimitusjohtaja Jouko Pölöselle.

– Ilmarinen on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö. Asiakas on meillä kaiken toiminnan keskiössä ja haluamme entistäkin paremmin kuunnella asiakkaidemme tarpeita, tarjota niihin parhaat ratkaisut ja palvelut ja sitä kautta varmistaa parhaan asiakaskokemuksen. Asiakkuusjohtajan tehtävä on strategiamme toteuttamisen kannalta erittäin keskeinen ja olen tyytyväinen, että saamme tähän tehtävään kokeneen ammattilaisen, toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.

– Asiakasomisteisuus ja asiakaskokemus ovat lähellä sydäntäni ja on innostavaa päästä työskentelemään johtavassa työeläkeyhtiössä, jonka strategian keskiössä ovat asiakkaat. Ilmarisella on laaja asiakaskunta eri yrityssegmenteistä ja asiakkaiden odotukset ja palvelutarpeet muuttuvat nopeasti digitalisoituvassa maailmassa. Yhdessä asiakkaiden, kumppaneiden ja osaavan henkilöstön kanssa lähdemme rakentamaan Ilmarisesta entistäkin vetovoimaisempaa työeläkekumppania, sanoo Päivi Jääskeläinen.

Jääskeläisen nimityksen myötä kaikki tehtävät Ilmarisen uudessa johtoryhmässä on täytetty. Ilmarisen organisaatiota ja johtoryhmää on uudistettu syksyn aikana, ja johtoryhmään on nimitetty kaikkiaan viisi uutta jäsentä. Uudistuksen tavoitteena on rakentaa Ilmarisesta yhä asiakaslähtöisempi, tehokkaampi ja vetovoimaisempi työeläkekumppani. Johtoryhmän kokoonpano on nähtävissä verkkosivuillamme.

Lisätietoja:

  • Jouko Pölönen, toimitusjohtaja, Ilmarinen, p. 050 1282
  • Päivi Jääskeläinen, p. 050 364 9074

Ajankohtaista

Uutinen 3.3.2021

Varsinainen yhtiökokous 2021

Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiön Ilmarisen varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 25.3.2021 klo 9.00 alkaen osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki.

Varsinainen yhtiökokous 2021

Tiedote 2.3.2021

Ilmarisen hallitukseen uusia jäseniä, hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Ilkka Hämälä

Ilmarisen hallituksen uusiksi jäseniksi on valittu STTK:n viestinnästä ja HR:sta vastaava johtaja Marja-Liisa Rajakangas, Kesko Oyj:n talous- ja rahoitusjohtaja Jukka Erlund sekä Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi. Ilmarisen hallintoneuvosto päätti nimityksistä kokouksessaan 2.3.2021.

Ilmarisen hallitukseen uusia jäseniä, hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Ilkka Hämälä

Uutinen 25.2.2021

Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti Ilmariselle

Olympiakomitea on myöntänyt Ilmariselle Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin. Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti on tunnustus hyvin hoidetusta henkilöstöliikunnasta. Kartoituksen tuloksia hyödynnetään henkilöstön liikkumisen ja hyvinvoinnin kehittämisessä.

Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti Ilmariselle
Lisää uutisia ja tiedotteita