Uutinen 3.10.2018

Ilmarinen ja Perustayritys.fi yhteistyöhön

Perustayritys.fi-palvelussa yrittäjä voi helposti ja maksutta tehdä yrityksen perustamiseen liittyvät asiat. Nyt yrittäjä voi palvelussa myös valita työeläkeyhtiöksi Ilmarisen.

Perustayritys.fi on helppo, nopea ja luotettava työkalu yrityksen perustamiseen verkossa. Sen avulla yrityksen perustamisrutiinit voi hoitaa vaivatta ja täysin ilmaiseksi 15 minuutissa.

Palvelun kautta yrittäjä voi hoitaa itselleen myös vakuutukset. Nyt yrittäjä voi valita palvelussa työeläkevakuuttajakseen Ilmarisen.

– Haluamme olla mukana auttamassa yrittäjää yrittäjätoiminnan alkutaipaleella. Siksi Perustayritys.fi on meille hyvä yhteistyökumppani, toteaa Ilmarisen yhteysjohtaja Jukka Welling.

– Ilmarinen Suomen suurimpana työeläkeyhtiönä on meille luontainen kumppani. Ilmarisen myötä palvelumme aloittavalle yrittäjälle parantuvat entisestään, sanoo Perustayritys.fi:n toimitusjohtaja Juha Rantanen.

Lisätiedot:

Juha Rantanen, toimitusjohtaja, Perustayritys.fi, p. 040 544 5081

Jukka Welling, yhteysjohtaja, Ilmarinen, p. 050 577 9081

Perustayritys.fi on helppo ja nopea työkalu yrityksen perustamiseen verkossa. Voit perustaa toiminimen, aputoiminimen, osakeyhtiön ja tytäryhtiön. Työkalu opastaa sinua yrityksen perustamisessa niin että saat tehtyä kaiken kerralla oikein. Kun täytät yrityksesi tietoja järjestelmään, täyttää järjestelmä samalla kaikki tarvittavat viranomaislomakkeet automaattisesti rekisteröinti-ilmoitusta myöten. Tämän perustamistyökalun käyttö on ilmaista.

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme lähes 1,1 miljoonaan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 46 miljardin euron sijoitusvarallisuus. Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Ajankohtaista

Lisää uutisia ja tiedotteita