Kuvituskuva.
Tiedote 29.10.2018

Suomalaisen muodin keskus avautuu - Garden tähtää muodin luovaan ja kaupalliseen menestykseen

Suomalaisen muodin keskus Garden avautuu yleisölle 15.11.2018. Garden kokoaa yhteen kauppoja, showroomeja, tapahtumia ja näyttelyitä.

Garden tuo parhaat suomalaiset muotimerkit saman katon alle kuluttajien saataville ja luo mahdollisuuksia nuorille suunnittelijoille esitellä mallistojaan kaupungin ensimmäisessä muotigalleriassa, Garden Roomissa. Garden täyttää koko Kämp Gallerian 2. kerroksen.

– Garden voidaan nähdä jatkona suomalaisen muodin menestykselle viime vuosina. Aalto-yliopiston nuorten suunnittelijoiden nousu, Suomi teemamaana maailman merkittävimmällä miesten muotiviikolla viime tammikuussa Firenzessä, yksittäisten brändien kasvu ja menestys – ne kaikki ovat osa isompaa käynnissä olevaa muutosta. toteaa Miia Koski Juni Communication & Productionista.

– Toivomme, että Garden toimii paitsi kasvualustana brändeille, myös alustana erilaisille keskusteluille ja kehitystyölle.

Samalla Garden elävöittää Helsinkiä ja tuo ydinkeskustaan myös kolme uutta kahvilaa ja ravintolaa, luksussalaattedeli Sprout Delin, suositun kahvila Kuuman aamupalakonsepteineen ja Haiku Sushin.

Omat liikkeensä Gardenissa avaavat Arela, Samuji, Terhi Pölkki, éNHats, R-Collection, Hálo sekä Nomen Nescio. Gardenista löytyy myös luonnonkosmetiikkaan keskittynyt Jolie sekä TRE <3 Nide + Klaus Haapaniemi & Co.

Avajaisviikonloppu täynnä tapahtumia

Garden avautuu yleisölle marraskuun puolivälissä. Avajaisviikonloppuna avataan myös muotigalleria Garden Room, jossa marraskuun ajan on avoinna All Stars –kauppa tarjoten valikoituja tuotteita ja yksittäiskappaleita Rolf Ekrothilta, Maria Korkeilalta, Mannistolta, Laura Laineelta, Daniel Palillolta, Man Yaulta, ONAR:lta, SSAW Magazinelta sekä Aalto-yliopiston opiskelijoilta Tuuli-Tytti Koivulalta, Hanna-Maaria Sinkkoselta ja Julia Montinilta.

Garden käynnistää myös suomalaiseen muotiin keskittyvän keskustelusarjan, jonka ensimmäinen osa käsittelee kansainvälistymistä, torstaina 15.11. klo 11.00. Mukana keskustelemassa on mm. Vogue USA:n News Editor Monica Kim. Keskustelua vetää toimittaja Jani Niipola.

Tärkeä osa suomalaisten muotibrändien toimintaa on varmistaa omien tuotteiden pitkäikäisyys ja kestävyys. Viikonloppuna kashmir- ja merino tuotteisiin keskittynyt Arela opastaa neuleiden huollossa ja Terhi Pölkki jalkineiden huollossa. En Hatsilta voi tilata hatun mielesellään värillä ja kuosilla, Samujin kaupassa tarjolla on stailausapua, Jolien kaupassa kuullaan luonnonkosmetiikasta ja TRE <3 Nide kirjakaupassa paikalla on useampi kirjailijavieras.

Kämp Galleria on kolme miljoonaa vuosittaista kävijää vetävä kauppakeskus Helsingin ydinkeskustan paraatipaikalla, Pohjoisesplanadin ja Aleksanterinkadun välissä. Kiinteistön omistaa Ilmarinen.

 

Garden - Center for Finnish Fashion

Avautuu yleisölle 15.11.2018
2. kerros, Kämp Galleria, Pohjoisesplanadi 33, Helsinki
Katso kaikki avajaisviikonlopun tapahtumat täällä 

 

Ajankohtaista

Uutinen 9.11.2023

Varaudutaan säästämällä sähköä

Vuosi sitten energian säästäminen, Astetta alemmas -kampanja ja Sähköjärjestelmän tuki -menettely olivat todella akuutteja, kun Euroopassa valmistauduttiin vakavaan sähköpulaan. Yhä edelleen energian säästäminen on tärkeää.

Varaudutaan säästämällä sähköä

Uutinen 13.9.2023

Postitalon remontti alkaa

Ilmarinen aloittaa remontin omistamassaan Helsingin Postitalossa. – Nyt on aika uudistaa ikonista rakennusta. Tuomme Postitalon uudelle aikakaudelle sen monipuolista historiaa ja sielunelämää kunnioittaen, projektipäällikkö Minna Kuutti Ilmarisesta sanoo.

Postitalon remontti alkaa

Uutinen 8.6.2023

Alankomaiden ympäristöministeri tutustui Ilmarisen Aleksanterinkatu 13:n kiertotalousratkaisuihin

– Mielestäni on upeaa, että rakennus saa uuden elämän. Olisi ehkä helpompaa purkaa rakennus ja rakentaa tilalle uusi, joka näyttää samalta kuin sadat muut rakennukset ympäri maailmaa. Tässä rakennuksessa on luonnetta, ja siellä töitä tekevät ihmiset pääsevät osaksi rakennuksen historiaa, Alankomaiden ympäristöministeri Vivianne Heijnen sanoi.

Alankomaiden ympäristöministeri tutustui Ilmarisen Aleksanterinkatu 13:n kiertotalousratkaisuihin
Lisää uutisia ja tiedotteita