Kuvituskuva.
Tiedote 29.10.2018

Suomalaisen muodin keskus avautuu - Garden tähtää muodin luovaan ja kaupalliseen menestykseen

Suomalaisen muodin keskus Garden avautuu yleisölle 15.11.2018. Garden kokoaa yhteen kauppoja, showroomeja, tapahtumia ja näyttelyitä.

Garden tuo parhaat suomalaiset muotimerkit saman katon alle kuluttajien saataville ja luo mahdollisuuksia nuorille suunnittelijoille esitellä mallistojaan kaupungin ensimmäisessä muotigalleriassa, Garden Roomissa. Garden täyttää koko Kämp Gallerian 2. kerroksen.

– Garden voidaan nähdä jatkona suomalaisen muodin menestykselle viime vuosina. Aalto-yliopiston nuorten suunnittelijoiden nousu, Suomi teemamaana maailman merkittävimmällä miesten muotiviikolla viime tammikuussa Firenzessä, yksittäisten brändien kasvu ja menestys – ne kaikki ovat osa isompaa käynnissä olevaa muutosta. toteaa Miia Koski Juni Communication & Productionista.

– Toivomme, että Garden toimii paitsi kasvualustana brändeille, myös alustana erilaisille keskusteluille ja kehitystyölle.

Samalla Garden elävöittää Helsinkiä ja tuo ydinkeskustaan myös kolme uutta kahvilaa ja ravintolaa, luksussalaattedeli Sprout Delin, suositun kahvila Kuuman aamupalakonsepteineen ja Haiku Sushin.

Omat liikkeensä Gardenissa avaavat Arela, Samuji, Terhi Pölkki, éNHats, R-Collection, Hálo sekä Nomen Nescio. Gardenista löytyy myös luonnonkosmetiikkaan keskittynyt Jolie sekä TRE <3 Nide + Klaus Haapaniemi & Co.

Avajaisviikonloppu täynnä tapahtumia

Garden avautuu yleisölle marraskuun puolivälissä. Avajaisviikonloppuna avataan myös muotigalleria Garden Room, jossa marraskuun ajan on avoinna All Stars –kauppa tarjoten valikoituja tuotteita ja yksittäiskappaleita Rolf Ekrothilta, Maria Korkeilalta, Mannistolta, Laura Laineelta, Daniel Palillolta, Man Yaulta, ONAR:lta, SSAW Magazinelta sekä Aalto-yliopiston opiskelijoilta Tuuli-Tytti Koivulalta, Hanna-Maaria Sinkkoselta ja Julia Montinilta.

Garden käynnistää myös suomalaiseen muotiin keskittyvän keskustelusarjan, jonka ensimmäinen osa käsittelee kansainvälistymistä, torstaina 15.11. klo 11.00. Mukana keskustelemassa on mm. Vogue USA:n News Editor Monica Kim. Keskustelua vetää toimittaja Jani Niipola.

Tärkeä osa suomalaisten muotibrändien toimintaa on varmistaa omien tuotteiden pitkäikäisyys ja kestävyys. Viikonloppuna kashmir- ja merino tuotteisiin keskittynyt Arela opastaa neuleiden huollossa ja Terhi Pölkki jalkineiden huollossa. En Hatsilta voi tilata hatun mielesellään värillä ja kuosilla, Samujin kaupassa tarjolla on stailausapua, Jolien kaupassa kuullaan luonnonkosmetiikasta ja TRE <3 Nide kirjakaupassa paikalla on useampi kirjailijavieras.

Kämp Galleria on kolme miljoonaa vuosittaista kävijää vetävä kauppakeskus Helsingin ydinkeskustan paraatipaikalla, Pohjoisesplanadin ja Aleksanterinkadun välissä. Kiinteistön omistaa Ilmarinen.

 

Garden - Center for Finnish Fashion

Avautuu yleisölle 15.11.2018
2. kerros, Kämp Galleria, Pohjoisesplanadi 33, Helsinki
Katso kaikki avajaisviikonlopun tapahtumat täällä 

 

Ajankohtaista

Tiedote 22.9.2022

Ilmarinen varautuu mahdollisiin sähkökatkoihin

Euroopan-laajuinen energiapula pakottaa myös Suomessa säästämään sähköä. Vastuullisena rakennuttajana ja vuokranantajana Ilmarinen varautuu mahdollisiin sähkökatkoihin huolellisesti ja ajoissa.

Ilmarinen varautuu mahdollisiin sähkökatkoihin

Tiedote 7.9.2022

Ilmarisen energiansäästövinkit tavoittavat yli 15 000 ihmistä

Ilmarinen on mukana Astetta alemmas -energiansäästökampanjassa. – Säästämme energiaa omissa tiloissamme ja annamme energiansäästövinkit työntekijöillemme ja vuokralaisillemme. Vastuullisilla toimenpiteillä pienennämme hiilijalanjälkeämme kiinteistöissämme, kiinteistösijoitusjohtaja Tomi Aimonen sanoo.

Ilmarisen energiansäästövinkit tavoittavat yli 15 000 ihmistä

Uutinen 28.6.2022

Ilmarinen, YIT ja HGR ovat perustaneet yhteisyrityksen Keilaniemen alueen kiinteistökehityshankkeita varten

Ilmarinen, YIT Oyj ja HGR Property Partners ovat perustaneet yhteisyrityksen nimeltään Keilaniemen Kiinteistökehitys Strike Ky, joka tulee kehittämään Keilaniemen merkittäviä kiinteistökehityshankkeita. Perustetun yhteisyrityksen omistukseen on siirretty kaikki HGR:n ja YIT:n yhteisyrityksen Regeneron sekä osa Ilmarisen Keilaniemen alueella sijaitsevista kehityshankkeista.

Ilmarinen, YIT ja HGR ovat perustaneet yhteisyrityksen Keilaniemen alueen kiinteistökehityshankkeita varten
Lisää uutisia ja tiedotteita