Uutinen 27.4.2018

Uudistuvassa Keravan keskustassa juhlittiin harjannostajaisia

Keravan keskustaan rakennettavien kauppakeskus Karusellin, Aleksinkulman ja Aleksinpuiston työmaat ovat edenneet harjakorkeuteen. Kauppakeskus avautuu marraskuussa ja sen katolle tuleviin asuntoihin pääsee muuttamaan alkuvuodesta 2019. Kauppakeskuksen ja asuintalon omistaa Ilmarinen ja rakentamisesta vastaa SRV.

Harjannostajaisia vietettiin juhlavin menoin. Uudistuvaa Keravaa juhlimassa olivat myös kaupunginjohtaja Kirsi Rontu ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Samuli Isola.

Työmaata rakennetaan tällä hetkellä noin 130 hengen vahvuudella. Mukana on myös useita paikallisia urakoitsijoita. Kauppakeskus Karusellin bruttoala on 6718 m², mikä tulee pitämään sisällään yhteensä 26 liiketilaa. Kauppakeskuksen pinta-alaltaan suurimpaan liiketilaan tulee K-Supermarket, lisäksi tiloihin tulee pienempiä liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita.

Vapaita tiloja kauppakeskuksessa on enää muutamia ja niistäkin tullaan allekirjoittamaan vuokrasopimukset pian.

Kauppakeskuksen päälle tuleva asuinkerrostalo on 7-kerroksinen, ja tässä on asuntoja yhteensä 140 kpl. Asuinkerrosten bruttoala on yhteensä lähes 10 500 m2. Asunnot valmistuvat alkuvuodesta 2019. Kauppakeskuksen alimpaan kerrokseen tulee 192 autopaikkaa kauppakeskuksen asiakkaille ja asuinkerrostalon asukkaille sekä asuntojen irtaimistovarastoja.

”On sanomattakin selvää, että näiden uusien sekä kaupan että asumisen palveluiden myötä saadaan Keravan keskusta uuteen kukoistukseen. Hyvien raideliikenneyhteyksien varrella sijaitseville palveluille riittää kysyntää ja Keravan keskusta sopii kokemuksiemme mukaisesti mitä parhaiten tällaiselle kaupunkikeskustahankkeelle”, sanoo SRV:n toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala.

Keravan keskustan uudet Aleksinkulman ja Aleksinpuiston vuokra-asunnot tulevat hakuun syksyllä 2018, jolloin asunnoista löytyy lisätietoja osoitteesta https://asunnot.ilmarinen.fi/

Katso myös:

Ajankohtaista

Tiedote 22.9.2022

Ilmarinen varautuu mahdollisiin sähkökatkoihin

Euroopan-laajuinen energiapula pakottaa myös Suomessa säästämään sähköä. Vastuullisena rakennuttajana ja vuokranantajana Ilmarinen varautuu mahdollisiin sähkökatkoihin huolellisesti ja ajoissa.

Ilmarinen varautuu mahdollisiin sähkökatkoihin

Tiedote 7.9.2022

Ilmarisen energiansäästövinkit tavoittavat yli 15 000 ihmistä

Ilmarinen on mukana Astetta alemmas -energiansäästökampanjassa. – Säästämme energiaa omissa tiloissamme ja annamme energiansäästövinkit työntekijöillemme ja vuokralaisillemme. Vastuullisilla toimenpiteillä pienennämme hiilijalanjälkeämme kiinteistöissämme, kiinteistösijoitusjohtaja Tomi Aimonen sanoo.

Ilmarisen energiansäästövinkit tavoittavat yli 15 000 ihmistä

Uutinen 28.6.2022

Ilmarinen, YIT ja HGR ovat perustaneet yhteisyrityksen Keilaniemen alueen kiinteistökehityshankkeita varten

Ilmarinen, YIT Oyj ja HGR Property Partners ovat perustaneet yhteisyrityksen nimeltään Keilaniemen Kiinteistökehitys Strike Ky, joka tulee kehittämään Keilaniemen merkittäviä kiinteistökehityshankkeita. Perustetun yhteisyrityksen omistukseen on siirretty kaikki HGR:n ja YIT:n yhteisyrityksen Regeneron sekä osa Ilmarisen Keilaniemen alueella sijaitsevista kehityshankkeista.

Ilmarinen, YIT ja HGR ovat perustaneet yhteisyrityksen Keilaniemen alueen kiinteistökehityshankkeita varten
Lisää uutisia ja tiedotteita