Uutinen 27.4.2018

Uudistuvassa Keravan keskustassa juhlittiin harjannostajaisia

Keravan keskustaan rakennettavien kauppakeskus Karusellin, Aleksinkulman ja Aleksinpuiston työmaat ovat edenneet harjakorkeuteen. Kauppakeskus avautuu marraskuussa ja sen katolle tuleviin asuntoihin pääsee muuttamaan alkuvuodesta 2019. Kauppakeskuksen ja asuintalon omistaa Ilmarinen ja rakentamisesta vastaa SRV.

Harjannostajaisia vietettiin juhlavin menoin. Uudistuvaa Keravaa juhlimassa olivat myös kaupunginjohtaja Kirsi Rontu ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Samuli Isola.

Työmaata rakennetaan tällä hetkellä noin 130 hengen vahvuudella. Mukana on myös useita paikallisia urakoitsijoita. Kauppakeskus Karusellin bruttoala on 6718 m², mikä tulee pitämään sisällään yhteensä 26 liiketilaa. Kauppakeskuksen pinta-alaltaan suurimpaan liiketilaan tulee K-Supermarket, lisäksi tiloihin tulee pienempiä liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita.

Vapaita tiloja kauppakeskuksessa on enää muutamia ja niistäkin tullaan allekirjoittamaan vuokrasopimukset pian.

Kauppakeskuksen päälle tuleva asuinkerrostalo on 7-kerroksinen, ja tässä on asuntoja yhteensä 140 kpl. Asuinkerrosten bruttoala on yhteensä lähes 10 500 m2. Asunnot valmistuvat alkuvuodesta 2019. Kauppakeskuksen alimpaan kerrokseen tulee 192 autopaikkaa kauppakeskuksen asiakkaille ja asuinkerrostalon asukkaille sekä asuntojen irtaimistovarastoja.

”On sanomattakin selvää, että näiden uusien sekä kaupan että asumisen palveluiden myötä saadaan Keravan keskusta uuteen kukoistukseen. Hyvien raideliikenneyhteyksien varrella sijaitseville palveluille riittää kysyntää ja Keravan keskusta sopii kokemuksiemme mukaisesti mitä parhaiten tällaiselle kaupunkikeskustahankkeelle”, sanoo SRV:n toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala.

Keravan keskustan uudet Aleksinkulman ja Aleksinpuiston vuokra-asunnot tulevat hakuun syksyllä 2018, jolloin asunnoista löytyy lisätietoja osoitteesta https://asunnot.ilmarinen.fi/

Katso myös:

Ajankohtaista

Uutinen 9.11.2023

Varaudutaan säästämällä sähköä

Vuosi sitten energian säästäminen, Astetta alemmas -kampanja ja Sähköjärjestelmän tuki -menettely olivat todella akuutteja, kun Euroopassa valmistauduttiin vakavaan sähköpulaan. Yhä edelleen energian säästäminen on tärkeää.

Varaudutaan säästämällä sähköä

Uutinen 13.9.2023

Postitalon remontti alkaa

Ilmarinen aloittaa remontin omistamassaan Helsingin Postitalossa. – Nyt on aika uudistaa ikonista rakennusta. Tuomme Postitalon uudelle aikakaudelle sen monipuolista historiaa ja sielunelämää kunnioittaen, projektipäällikkö Minna Kuutti Ilmarisesta sanoo.

Postitalon remontti alkaa

Uutinen 8.6.2023

Alankomaiden ympäristöministeri tutustui Ilmarisen Aleksanterinkatu 13:n kiertotalousratkaisuihin

– Mielestäni on upeaa, että rakennus saa uuden elämän. Olisi ehkä helpompaa purkaa rakennus ja rakentaa tilalle uusi, joka näyttää samalta kuin sadat muut rakennukset ympäri maailmaa. Tässä rakennuksessa on luonnetta, ja siellä töitä tekevät ihmiset pääsevät osaksi rakennuksen historiaa, Alankomaiden ympäristöministeri Vivianne Heijnen sanoi.

Alankomaiden ympäristöministeri tutustui Ilmarisen Aleksanterinkatu 13:n kiertotalousratkaisuihin
Lisää uutisia ja tiedotteita