Uutinen 27.4.2018

Uudistuvassa Keravan keskustassa juhlittiin harjannostajaisia

Keravan keskustaan rakennettavien kauppakeskus Karusellin, Aleksinkulman ja Aleksinpuiston työmaat ovat edenneet harjakorkeuteen. Kauppakeskus avautuu marraskuussa ja sen katolle tuleviin asuntoihin pääsee muuttamaan alkuvuodesta 2019. Kauppakeskuksen ja asuintalon omistaa Ilmarinen ja rakentamisesta vastaa SRV.

Harjannostajaisia vietettiin juhlavin menoin. Uudistuvaa Keravaa juhlimassa olivat myös kaupunginjohtaja Kirsi Rontu ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Samuli Isola.

Työmaata rakennetaan tällä hetkellä noin 130 hengen vahvuudella. Mukana on myös useita paikallisia urakoitsijoita. Kauppakeskus Karusellin bruttoala on 6718 m², mikä tulee pitämään sisällään yhteensä 26 liiketilaa. Kauppakeskuksen pinta-alaltaan suurimpaan liiketilaan tulee K-Supermarket, lisäksi tiloihin tulee pienempiä liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita.

Vapaita tiloja kauppakeskuksessa on enää muutamia ja niistäkin tullaan allekirjoittamaan vuokrasopimukset pian.

Kauppakeskuksen päälle tuleva asuinkerrostalo on 7-kerroksinen, ja tässä on asuntoja yhteensä 140 kpl. Asuinkerrosten bruttoala on yhteensä lähes 10 500 m2. Asunnot valmistuvat alkuvuodesta 2019. Kauppakeskuksen alimpaan kerrokseen tulee 192 autopaikkaa kauppakeskuksen asiakkaille ja asuinkerrostalon asukkaille sekä asuntojen irtaimistovarastoja.

”On sanomattakin selvää, että näiden uusien sekä kaupan että asumisen palveluiden myötä saadaan Keravan keskusta uuteen kukoistukseen. Hyvien raideliikenneyhteyksien varrella sijaitseville palveluille riittää kysyntää ja Keravan keskusta sopii kokemuksiemme mukaisesti mitä parhaiten tällaiselle kaupunkikeskustahankkeelle”, sanoo SRV:n toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala.

 

Keravan keskustan uudet Aleksinkulman ja Aleksinpuiston vuokra-asunnot tulevat hakuun syksyllä 2018, jolloin asunnoista löytyy lisätietoja osoitteesta https://asunnot.ilmarinen.fi/

Katso myös:

Ajankohtaista

Uutinen 6.5.2021

Ilmarinen jatkaa kiertotalouden edistämistä – toimitalon lasiseinistä lasivillaa

Ilmarisen työ purkumateriaalien kierrättämisessä jatkuu. Ilmarisen Ruoholahden toimitalon lasiseiniä kierrätetään lähes 20 tonnin verran lasivillaksi yhdessä Uusioaineksen, Kivijärven ja Rambollin kanssa. Ilmarinen haluaa kiinteistösijoittajana edistää alan käytäntöjä ympäristöystävällisempään ja vastuullisempaan suuntaan.

Ilmarinen jatkaa kiertotalouden edistämistä – toimitalon lasiseinistä lasivillaa
Lisää uutisia ja tiedotteita