Uutinen 27.4.2018

Uudistuvassa Keravan keskustassa juhlittiin harjannostajaisia

Keravan keskustaan rakennettavien kauppakeskus Karusellin, Aleksinkulman ja Aleksinpuiston työmaat ovat edenneet harjakorkeuteen. Kauppakeskus avautuu marraskuussa ja sen katolle tuleviin asuntoihin pääsee muuttamaan alkuvuodesta 2019. Kauppakeskuksen ja asuintalon omistaa Ilmarinen ja rakentamisesta vastaa SRV.

Harjannostajaisia vietettiin juhlavin menoin. Uudistuvaa Keravaa juhlimassa olivat myös kaupunginjohtaja Kirsi Rontu ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Samuli Isola.

Työmaata rakennetaan tällä hetkellä noin 130 hengen vahvuudella. Mukana on myös useita paikallisia urakoitsijoita. Kauppakeskus Karusellin bruttoala on 6718 m², mikä tulee pitämään sisällään yhteensä 26 liiketilaa. Kauppakeskuksen pinta-alaltaan suurimpaan liiketilaan tulee K-Supermarket, lisäksi tiloihin tulee pienempiä liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita.

Vapaita tiloja kauppakeskuksessa on enää muutamia ja niistäkin tullaan allekirjoittamaan vuokrasopimukset pian.

Kauppakeskuksen päälle tuleva asuinkerrostalo on 7-kerroksinen, ja tässä on asuntoja yhteensä 140 kpl. Asuinkerrosten bruttoala on yhteensä lähes 10 500 m2. Asunnot valmistuvat alkuvuodesta 2019. Kauppakeskuksen alimpaan kerrokseen tulee 192 autopaikkaa kauppakeskuksen asiakkaille ja asuinkerrostalon asukkaille sekä asuntojen irtaimistovarastoja.

”On sanomattakin selvää, että näiden uusien sekä kaupan että asumisen palveluiden myötä saadaan Keravan keskusta uuteen kukoistukseen. Hyvien raideliikenneyhteyksien varrella sijaitseville palveluille riittää kysyntää ja Keravan keskusta sopii kokemuksiemme mukaisesti mitä parhaiten tällaiselle kaupunkikeskustahankkeelle”, sanoo SRV:n toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala.

 

Keravan keskustan uudet Aleksinkulman ja Aleksinpuiston vuokra-asunnot tulevat hakuun syksyllä 2018, jolloin asunnoista löytyy lisätietoja osoitteesta https://asunnot.ilmarinen.fi/

Katso myös:

Ajankohtaista

Uutinen 10.2.2021

Ilmariselle Yhdenvertaista palvelua kaikille -merkki

Ilmarinen on ottanut käyttöön Yhdenvertaista palvelua kaikille -merkin. Merkki on osoitus halusta kehittää toimitilojen, palvelun ja tuotteiden esteettömyyttä ja saavutettavuutta. Esteetön asiointi ja saavutettavat palvelut kuuluvat kaikille.

Ilmariselle Yhdenvertaista palvelua kaikille -merkki
Kämp Galleria rakennus ulkoa, kuvituskuva.

Uutinen 4.2.2021

Ilmariselle Helsingin Matkailusäätiön Travel Award -palkinto

Ilmarinen on saanut Helsingin Matkailusäätiön Helsinki Travel Award 2020 -palkinnon yhdessä Kämp Gallerian kanssa. Palkinto myönnettiin pitkäjänteisestä työstä Helsingin keskustan elävöittämiseksi ja yritysten tuomiseksi yhteen. Ilmarinen omistaa Kämp Galleria -kiinteistön.

Ilmariselle Helsingin Matkailusäätiön Travel Award -palkinto

Uutinen 7.10.2020

Energiasyöppöjen nappaaminen säästää myös eläkevaroja – Ilmarinen jälleen mukana energiansäästöviikossa

Energiansäästöviikko muistuttaa, että jokainen voi metsästää energiasyöppöjä ja siten vähentää energiantuotannon aiheuttamaa ympäristökuormaa. Ilmarinen etsii keinoja pienentää energiankulutusta esimerkiksi omissa kiinteistöissään ja siten parantaa eläkevarojen tuottoa.

Energiasyöppöjen nappaaminen säästää myös eläkevaroja – Ilmarinen jälleen mukana energiansäästöviikossa
Lisää uutisia ja tiedotteita