Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.
Tiedote 27.3.2018

Uusia jäseniä Ilmarisen hallintoneuvostoon

Ilmarisen varsinainen yhtiökokous päätti 27.3.2018 nimittää yhtiön hallintoneuvostoon neljä uutta jäsentä.

Uudet jäsenet ovat Sanoma Media Finland Oy:n toimitusjohtaja Pia Kalsta, Patria Oyj:n toimitusjohtaja Olli Isotalo, Suomen Lakimiesliiton toiminnanjohtaja Jore Tilander ja Barona Oy:n toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen.

Uudet jäsenet valittiin edellisen yhtiökokouksen jälkeen eronneiden tilalle. Kaikkiaan Ilmarisen hallintoneuvostossa on 32 jäsentä, joiden toimikausi kestää kaksi vuotta kerrallaan. Yhtiökokous valitsi kaikki nyt erovuorossa olleet hallintoneuvoston jäsenet jatkamaan tehtävässään. Hallintoneuvoston jäsenet edustavat Ilmarisen asiakasyrityksiä sekä keskeisiä työnantaja- ja palkansaajajärjestöjä. Hallintoneuvoston tehtävänä on valvoa hallituksen ja toimitusjohtajan hoitamaa yhtiön hallintoa. Hallintoneuvosto valitsee hallituksen ja vaalivaliokunnan jäsenet sekä päättää hallituksen jäsenten palkkioista.

Yhtiökokous päätti korottaa hallintoneuvoston jäsenten vuosipalkkioita viidellä prosentilla. Hallintoneuvoston puheenjohtajan vuosipalkkio on tänä vuonna 5 250 euroa, varapuheenjohtajan 3 990 euroa ja jäsenten 2 625 euroa. Kokouspalkkiot säilyvät ennallaan 500 eurossa ja poissaolo kokouksesta pienentää vuosipalkkiota 750 eurolla poissaoloa kohden. Korotuksen perusteena on Ilmarisen ja Eteran yhdistyminen, jonka myötä yhtiön toiminta laajenee. Palkkioita on korotettu edellisen kerran vuonna 2006.

Ilmarisen yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen, päätti voiton käytöstä hallituksen esityksen mukaisesti sekä myönsi vastuuvapauden vuodelta 2017 hallintoneuvoston ja hallituksen jäsenille sekä toimitusjohtajalle.

Yhtiökokous valitsi kilpailutuksen perusteella Ilmarisen tilintarkastajaksi tilintarkastusyhteisö KPMG Oy Ab:n. Päävastuullisena tilintarkastajana toimii KHT-tilintarkastaja Juha-Pekka Mylén.

Lue lisää:

Ilmarisen hallintoneuvosto 27.3.2018 alkaen

Lisätietoja:

Leena Siirala, lakiasiainjohtaja, puh. 010 284 2240

Ajankohtaista

Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.

Uutinen 22.9.2021

Nälkäpäivä esillä Ilmarisen verkkosivuilla

Ilmarinen on ollut mukana SPR:n Nälkäpäivä-kampanjassa jo vuosia. Tänäkin vuonna osallistumme kampanjaan torstaina 23.9. alkaen valjastamalla ilmarinen.fi:n etusivun Nälkäpäivä-keräyksen tarpeisiin.

Nälkäpäivä esillä Ilmarisen verkkosivuilla
Lisää uutisia ja tiedotteita