Taivas ja rakennuksen lasi-ikkunat, kuvituskuva.
Uutinen 7.5.2018

Ilmarisen yritysvastuuraportoinnille tunnustusta

Ilmarisen yritysvastuuraportti on noteerattu finalistien joukkoon Responsible Investor -uutispalvelun järjestämässä RI Reporting Awards -kilpailussa.

Kisan vertailussa oli mukana yli 2 500 sijoittajaa ja varainhoitajaa ympäri maailman. Ilmarinen on mukana isojen instituutiosijoittajien sarjassa. Vuonna 2013 perustetun kilpailun tavoitteena on jakaa tunnustusta parhaille käytännöille vastuullisen sijoittamisen raportoinnissa.

– Hienoa, että tekemäämme työtä yritysvastuuraportoinnissa arvostetaan. Haluamme raportoida tekemästämme työstä avoimesti ja kattavasti. Vastuullisuus on yksi arvoistamme ja osa arkea. Siksi vastuullisuus näkyy kaikessa, mitä teemme. Vastuullisuus on jatkuvasti liikkuva maali ja seuraamme siksi alan kehitystä myös kansainvälisesti. Kannustamme myös sidosryhmiämme edistämään vastuullisuutta, sanoo Ilmarisen yhteiskuntasuhdejohtaja Jaakko Kiander.

Responsible Investor -uutispalvelun järjestämän RI Reporting Awards -kilpailun voittajat julkaistaan 5.6. Lontoossa.

Tutustu Ilmarisen yritysvastuuraportteihin

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita