Uutinen 1.4.2019

Ilmarinen sijoitti Onemediin

Ilmarinen on tehnyt sijoituksen terveydenhuollon tuotteita ja tukipalveluja tarjoavaan Onemediin. Onemedin omistus siirtyy yrityskaupassa konsortiolle, johon kuuluvat ruotsalainen sijoitusyhtiö Nalka Invest, eläkerahasto AP6 sekä Ilmarinen.

Onemedin edellinen omistaja on pääomasijoitusyhtiö 3i. Ilmarisen osuus Onemedista on kaupan jälkeen vajaat 10 prosenttia.

Onemed on Pohjois-Euroopan johtava terveydenhuollon tuotteita, laitteita ja tukipalveluja tarjoava kumppani. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa ja se toimii yhteensä 8 maassa, Suomi mukaan lukien.

– Onemedilla on vahva markkina-asema toimialallaan ja yrityksessä panostetaan palvelun laatuun, tehokkuuteen ja vastuullisuuteen. Ilmariselle tässä on kyse uudenlaisesta yhteistyöstä, jossa sijoitamme suoraan listaamattomaan yhtiöön Suomen ulkopuolella yhdessä samantyyppisten sijoittajakumppaneiden kanssa. Olemme myös kiinnostuneita laajentamaan tämän tyyppistä yhteistyötä jatkossa, sanoo Ilmarisen salkunhoitaja Ilja Ripatti.

Lisätietoja

Ilja Ripatti, salkunhoitaja, Ilmarinen p. 050 327 7327

Ajankohtaista

Uutinen 22.9.2021

Yhteistyöllä kohti Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita – Ilmarinen mukaan laajenevaan kansainväliseen sijoittaja-aloitteeseen

Ilmarinen on liittynyt kansainvälisten sijoittajien Paris Aligned Investment Initiative Net Zero Asset Owner Commitment -aloitteeseen. Yhteistyö muiden sijoittajien kanssa on välttämätöntä hiilineutraalin sijoitussalkun saavuttamisessa.

Yhteistyöllä kohti Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita – Ilmarinen mukaan laajenevaan kansainväliseen sijoittaja-aloitteeseen

Uutinen 13.7.2021

Ilmarisen omistus laski Nurminen Logistics Oyj:ssä

Ilmarinen on käyttänyt hybridilainasopimuksen mukaista vaihto-oikeutta ja merkinnyt osakeannissa Nurminen Logistics Oyj:n uusia osakkeita. Tämän järjestelyn toteuduttua Ilmarisen omistus osakkeiden kautta on noussut aiemmasta 11,83%:sta 15,12%:iin. Aikaisemmin Ilmarisen kokonaisomistus osakkeiden ja rahoitusvälineiden kautta oli 16,46%. Koska Ilmarisella ei ole enää omistusta rahoitusvälineiden kautta, yhteenlaskettu omistusosuus osakkeista ja äänistä on järjestelyn myötä laskenut 16,46%:sta 15,12%:iin.

Ilmarisen omistus laski Nurminen Logistics Oyj:ssä
Lisää uutisia ja tiedotteita