Uutinen 1.4.2019

Ilmarinen sijoitti Onemediin

Ilmarinen on tehnyt sijoituksen terveydenhuollon tuotteita ja tukipalveluja tarjoavaan Onemediin. Onemedin omistus siirtyy yrityskaupassa konsortiolle, johon kuuluvat ruotsalainen sijoitusyhtiö Nalka Invest, eläkerahasto AP6 sekä Ilmarinen.

Onemedin edellinen omistaja on pääomasijoitusyhtiö 3i. Ilmarisen osuus Onemedista on kaupan jälkeen vajaat 10 prosenttia.

Onemed on Pohjois-Euroopan johtava terveydenhuollon tuotteita, laitteita ja tukipalveluja tarjoava kumppani. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa ja se toimii yhteensä 8 maassa, Suomi mukaan lukien.

– Onemedilla on vahva markkina-asema toimialallaan ja yrityksessä panostetaan palvelun laatuun, tehokkuuteen ja vastuullisuuteen. Ilmariselle tässä on kyse uudenlaisesta yhteistyöstä, jossa sijoitamme suoraan listaamattomaan yhtiöön Suomen ulkopuolella yhdessä samantyyppisten sijoittajakumppaneiden kanssa. Olemme myös kiinnostuneita laajentamaan tämän tyyppistä yhteistyötä jatkossa, sanoo Ilmarisen salkunhoitaja Ilja Ripatti.

Lisätietoja

Ilja Ripatti, salkunhoitaja, Ilmarinen p. 050 327 7327

Ajankohtaista

Uutinen 29.4.2021

Ilmarinen liittyi IIGCC:n jäseneksi – tiivistää yhteistyötään kansainvälisten sijoittajien kanssa ilmastonmuutoksen hidastamiseksi

Ilmarinen vahvistaa yhteistyötään muiden institutionaalisten sijoittajien kanssa liittymällä IIGCC:n jäseneksi. IIGCC (Institutional Investors Group on Climate Change) kokoaa sijoittajia yhteen ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Institutionaaliset sijoittavat voivat saada aikaan todellisia muutoksia ilmastonmuutoksen hidastamiseksi, kun ne yhdistävät voimansa kansainvälisesti.

Ilmarinen liittyi IIGCC:n jäseneksi – tiivistää yhteistyötään kansainvälisten sijoittajien kanssa ilmastonmuutoksen hidastamiseksi
Puita ja Ilmarisen toimistorakennus ulkoa, kuvituskuva.

Tiedote 22.4.2021

Ilmarinen lähti pioneerisijoittajaksi uuteen vähähiiliseen yrityslainarahastoon 170 miljoonalla eurolla

Ilmarinen on lähtenyt pioneerisijoittajana mukaan mukaan AXA IM:n uuteen vähähiiliseen AXA WF US High Yield -yrityslainarahastoon 170 miljoonalla eurolla. Rahasto on lajissaan ensimmäisiä maailmassa ja sen sijoitusstrategiaan on integroitu vastuullisuus sekä erityisesti vähähiilisyys ja tehokas vedenkäyttö. Sijoitus on osa Ilmarisen laaja-alaista vastuullisen sijoittamisen strategiaa.

Ilmarinen lähti pioneerisijoittajaksi uuteen vähähiiliseen yrityslainarahastoon 170 miljoonalla eurolla
Lisää uutisia ja tiedotteita