Uutinen 1.4.2019

Ilmarinen sijoitti Onemediin

Ilmarinen on tehnyt sijoituksen terveydenhuollon tuotteita ja tukipalveluja tarjoavaan Onemediin. Onemedin omistus siirtyy yrityskaupassa konsortiolle, johon kuuluvat ruotsalainen sijoitusyhtiö Nalka Invest, eläkerahasto AP6 sekä Ilmarinen.

Onemedin edellinen omistaja on pääomasijoitusyhtiö 3i. Ilmarisen osuus Onemedista on kaupan jälkeen vajaat 10 prosenttia.

Onemed on Pohjois-Euroopan johtava terveydenhuollon tuotteita, laitteita ja tukipalveluja tarjoava kumppani. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa ja se toimii yhteensä 8 maassa, Suomi mukaan lukien.

– Onemedilla on vahva markkina-asema toimialallaan ja yrityksessä panostetaan palvelun laatuun, tehokkuuteen ja vastuullisuuteen. Ilmariselle tässä on kyse uudenlaisesta yhteistyöstä, jossa sijoitamme suoraan listaamattomaan yhtiöön Suomen ulkopuolella yhdessä samantyyppisten sijoittajakumppaneiden kanssa. Olemme myös kiinnostuneita laajentamaan tämän tyyppistä yhteistyötä jatkossa, sanoo Ilmarisen salkunhoitaja Ilja Ripatti.

Lisätietoja

Ilja Ripatti, salkunhoitaja, Ilmarinen p. 050 327 7327

Ajankohtaista

Tiedote 7.10.2022

Luontokato vaikuttaa sijoitussalkkuihin

– Luonnon monimuotoisuus ja luontokato pitää ottaa huomioon sijoitustoiminnassa samaan tapaan kuin ilmastonmuutos. Suomessa ja maailmalla on vasta harvoja biodiversiteettitiekarttoja ja haluamme olla mukana luomassa uusia toimintatapoja, Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen päällikkö Karoliina Lindroos sanoo.

Luontokato vaikuttaa sijoitussalkkuihin

Uutinen 21.9.2022

Ilmarisella tiukat päästövähennystavoitteet sijoituksilleen​

Ilmarisen tavoite on, että sijoitussalkku on hiilineutraali 13 vuoden kuluttua. Tätä varten viime vuonna laadittiin kaksi pääomalajikohtaista ilmastotiekarttaa viitoittamaan polkuamme kohti nettonollaa. Tänä vuonna asetamme tarkemmat askelmat ja päästövähennystavoitteet ulkomaisille kiinteistösijoituksille ja joukkovelkakirjalainoille.

Ilmarisella tiukat päästövähennystavoitteet sijoituksilleen​

Tiedote 7.9.2022

Ilmarisen energiansäästövinkit tavoittavat yli 15 000 ihmistä

Ilmarinen on mukana Astetta alemmas -energiansäästökampanjassa. – Säästämme energiaa omissa tiloissamme ja annamme energiansäästövinkit työntekijöillemme ja vuokralaisillemme. Vastuullisilla toimenpiteillä pienennämme hiilijalanjälkeämme kiinteistöissämme, kiinteistösijoitusjohtaja Tomi Aimonen sanoo.

Ilmarisen energiansäästövinkit tavoittavat yli 15 000 ihmistä
Lisää uutisia ja tiedotteita