Tiedote 12.6.2019

Ilmarisen yhteiskuntasuhdejohtaja Jaakko Kiander siirtyy Eläketurvakeskukseen

Ilmarisen yhteiskuntasuhdejohtaja Jaakko Kiander on nimitetty Eläketurvakeskukseen suunnittelu-, tutkimus- ja tilastotoiminnoista vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Kiander on työskennellyt Ilmarisessa vuodesta 2010, ensin talousjohtajana ja vuodesta 2018 alkaen yhteiskuntasuhdejohtajana. Hän on myös Ilmarisen johtoryhmän jäsen. Kiander aloittaa uudessa tehtävässä syksyllä.

– Haluan lämpimästi kiittää Jaakko Kianderia hänen merkittävästä työstään Ilmarisen hyväksi ja toivottaa onnea uuteen tehtävään. Jaakko on Suomen arvostetuimpia työeläkealan asiantuntijoita ja on hienoa, että hänen osaamisensa on jatkossakin eläkealan käytettävissä. Yhteistyömme tulee jatkumaan tiiviinä myös uudessa roolissa, Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.

– Olen saanut työskennellä Ilmarisessa kiinnostavalla näköalapaikalla lähes kymmenen vuotta ja haluan lämpimästi kiittää yhteisistä vuosista yhtiön johtoa, työtovereita ja hallintoa. Odotan myös mielenkiinnolla uutta tehtävää, jossa korostuvat eläkejärjestelmään ja tutkimukseen liittyvät tehtävät. Samalla saan tilaisuuden palata lähemmäksi ennestään tuttua tutkimustyötä, Jaakko Kiander sanoo. 

Lisätietoja:

  • toimitusjohtaja Jouko Pölönen p. 050 1282
  • yhteiskuntasuhdejohtaja Jaakko Kiander p. 050 583 8599
  • Eläketurvakeskus

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita